Arama
Arama Sonuçları
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
Sahur İçin İdeal: Tok Tutan ve Susatmayan Besinler Listesi
Diyetisyen Cemre Balkan, sahurda tok tutan ve susatmayan yumurta, süt, süt ürünleri, sebze, meyve, tahıllı ekmek ve yağlı tohumları bulunan besinlerinin tüketilmesinin doğru olduğunu söyledi.
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
Kastamonulu aile Müge Anlı'da
Kastamonulu aile kayıp babaları Mehmet Başar'ı bulmak için ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.
Kastamonu’da tartışma yaratan cümleyi Bakan da kurdu!
AK Parti Kastamonu Aday Tanıtım Toplantısı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan'ın katılımıyla Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleşti.
Kastamonu'da ortak aday Galip Vidinlioğlu mu?
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Aralık ayı Belediye Meclis toplantısında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
İşte Türkiye'nin 'en güvenilen' ünlüleri
Her yıl 'Celebrity Güven Endeksi' adı altında bir rapor hazırlayan MediaCat ve Ipsos, 2023 yılında Türkiye'de en çok güvenilen ünlüleri açıkladı.
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.
Kastamonu'nun her köşesinde ayrı bir lezzet
Kastamonu, zengin mutfağı ile gastronomi alanında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor
Asırlık lezzet artık Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet artık Kastamonuluların masasında... Baklava konusunda uzmanlaşmış ve tercih edilen bir marka olan Faruk Güllüoğlu Baklavaları Kastamonu'da da hizmet vermeye başladı.
Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da
152 yıllık asırlık lezzet şimdi Kastamonulular ile buluşacak. Lezzetli tatlılarıyla Faruk Güllüoğlu Kastamonu'da şubesinin kapılarını açıyor...
Bu akşam kanallarda ne var? 20 Eylül 2023 Çarşamba TV yayın akışı tüm kanallar
Bu akşam hangi dizilerin olduğu, TV karşısında vakit geçirmek isteyen seyirciler tarafından merak ediliyor. Akşam kuşağında reyting rekorları kıran dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelirken, futbolseverler için de heyecan dolu maçlar yayınlanacak. Peki Bugün hangi diziler var? 20 Eylül 2023 TV yayın akışı tüm kanallar
Kastamonulu ünlü sanatçı 'Kolpaçino 4’ kadrosunda!
Kastamonulu ünlü sanatçı ‘Kolpaçino 4’ kadrosunda yer alarak görenleri şaşkınlığa uğrattı.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Kastamonu Polisi, ‘güvenli eğitim’ için teyakkuzda
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ana güzergahlarda ve okul çevrelerinde tedbirlerini üst seviyede artırırken, okul servisleri de sıkı şekilde denetleniyor.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
İbrahim Tatlıses’in oğlu resmen babasına rakip oldu!
Aile hayatıyla sık sık gündem olan İbrahim Tatlıses bu kez de oğlu Ahmet Tatlıses ile resmen rakip oldu. Uzun zamandan beri babasıyla tartışmalı olduğu bilinen Ahmet Tatlıses babasının çiğköfte fabrikasına rakip bir firma kurdu.
Canan Karatay açıkladı! İşte strese karşı doğal çözüm
Prof. Dr. Canan Karatay, insan sağlığının en büyük düşmanlarından olan stresle nasıl baş edileceğine dair önerilerde bulundu.
Hurmanın faydaları neler? İyi geldiği hastalıklar neler?
Dünyanın birçok yerinde yetişen hurma ağacının bir meyvesi olarak yetişen hurma, özellikle Ramazan ayında tercih ediliyor. Peki, faydaları saymakla bitmeyen bu hurmalardan hangileri en iyisi?
Şanlıurfa Lezzet Gezisi
Şanlıurfa, Türkiye'nin güneydoğusunda bulunan bir şehir ve aynı zamanda bir gastronomi cenneti olarak da bilinir.
Bugün kanallarda ne var? 30 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı
30 Ağustos 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 30 Ağustos Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Taşıyıcı, Godzilla 2: Canavarlar Kralı, K-9, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programı, Tatlı Vatan ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı