Arama
Arama Sonuçları
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
Avrupa ülkesinde emsal çalışma: Ev kiraları 3 yıl dondurulacak
41.6 milyon hanenin yüzde 60’ının kiralık konutlarda oturduğu Almanya’da koalisyon hükümetinin büyük ortağı SDP, kiracılara “rahat nefes” aldıracak bir yasa tasarısı hazırlıyor.
BM’den karar: Uluslararası hukukun ihlali sayılacak
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda (BMGK), kutsal kitaplara yönelik şiddeti uluslararası hukukun ihlali olarak tanıyan ve bu tür eylemleri şiddetle kınayan karar tasarısı kabul edildi.
Sosyal medyada 15 yaş altına veli izni kararı
Sosyal medyada 15 yaş altına veli izni kararı
Akaryakıtta ‘4 Haziran’ beklentisi
BENZİN VE MAZOT İNDİRİMİNE KAPI ARALANDI
‘Kamu dışı aile sağlığı çalışanları da kadro bekliyor’
Türk Sağlık-Sen Kastamonu Şube Başkanı Cengiz Büyükkapucu, kamu dışı aile sağlığı çalışanlarının sözleşmelilere verilecek olan kadro yasasına dahil olmak istediğini kaydetti.
2009 ve sonrası doğanlara sigara yasaklandı
Yeni Zelanda sigara konusunda tarihi bir karar aldı. Ülkede 1 Ocak 2009 ve sonrasında doğanlara sigara satışı ömür boyu yasaklandı. Sigara satmaya yetkili dükkanların sayısının yüzde 10 azaltılmasının da kabul edildiği yasa, 2023'te yürürlüğe girecek.
“ÖĞRETMENLİK MESLEK KANUNU TASARISI GERİ ÇEKİLMELİDİR"
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim Sen) Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, öğretmenlik meslek kanunu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.
“Emek Bizim, Söz Bizim”
Basın açıklamasında bulunan Kastamonu-Çankırı Tabip Odası Başkanı Dr. Yusuf Öztürk: "Hekimlerin ve diş hekimlerinin ekonomik haklarında kısmi düzeltme getiren yasa tasarısı tüm partilerin oybirliği ile kabul edilmesine rağmen, geri çekilmiştir. Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı tarafından ekranlarda hekimlere zam müjdesi verilmiş ancak hemen ardından tasarının geri çekilmesine dair iki çift söz dahi kurulmamıştır" dedi.
‘Emek bizim ise söz de bizimdir’
Türk Tabipleri Birliği (TTB) öncülüğünde doktorlar 1 günlüğüne görev bıraktı.
TİGAD’ın yasa tasarısı taslağı TBMM'de
İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) tarafından hazırlanan İnternet Gazeteciliği Yasa Tasarısı Taslağı, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu’na sunuldu.
Ülkü Ocakları’ndan hemen cevap geldi
ABD Temsilciler Meclisi, Ülkü Ocakları’nın “yabancı bir terör örgütü olup olmadığının araştırılmasını” öngören bir maddeyi de içeren 2022 Savunma Bütçe tasarısını kabul etti