Arama
Arama Sonuçları
Kim şampiyon olmak ister?
TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren GMG Kastamonuspor, Amed maçının ardından Play-Off hattına girdi.
Diyarbakır, Kastamonu'yu unutmadı
Sezonun 35. hafta mücadelesinde Kastamonu'ya gelerek GMG Kastamonuspor ile karşılaşan Amedspor, Gazi'den 1-0 galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi. Kastamonu'da çok güzel karşılanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldi, GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün'e ve Kastamonu'ya teşekkür etti.
Amedspor Taraftarı; 'Kritik maçı aldık'
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.
Kastamonuspor sonrası ‘Yaksınlar Diyarbakır’ı”
Amedspor Teknik Direktörü Messut Bakkal, Kastamonuspor deplasmanında alınan galibiyet sonrası, Diyarbakır'daki taraftarların yaptığı sevince atıfta bulunarak, "Yaksınlar Diyarbakır'ı, bir gün de onlar için fedakarlık yapacağız artık" dedi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Karaman FK’da şok istifa!
2. Lig Kırmızı Grup'ta 10’uncu sırada 41 puanla mücadele eden Karaman FK yönetimi istifa etti.
Kastamonu seçimlerinde trajikomik olay!
Eski muhtar ve Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Gökçek: “Vurulmadım, hayattayım”
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
‘Bağımsız Başkan’dan miting gibi açılış
Bozkurt Belediye Başkanı ve bağımsız başkan adayı Muammer Yanık, ilçedeki ilk seçim bürosunu mitingi aratmayan bir katılımla açtı.
Deplasmanda, sadece Kastamonu olacak!
Sezonun 28’nci haftasında GMG Kastamonuspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Denizlispor, Fethiyespor maçında çıkan olaylar nedeniyle disipline sevk edilerek, bir maç seyircisiz oynama cezası verildi.
Cengiz Aygün; “Sonuna kadar peşindeyim”
Sezonun 26. Haftasında GMG Kastamonuspor, Somaspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Somaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak GMG Kastamonuspor’un önemli puan kaybı yaşamasının ardından,Kulüp Başkanı Cengiz Aygün taraftarlara seslendi.
Kastamonuspor taraftar otobüsüne taşlı saldırı…
GMG Kastamonuspor ile Somaspor arasında bugün Soma’da oynanan karşılaşmanın ardından üzücü görüntüler yaşandı.
Saha karıştı, polis devreye girdi!
Kastamonu’da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden iki takımın karşılaştığı maçın sonunda futbolcular arasında çıkan kavga polis ekipleri tarafından ayrıldı.
Bitmedi, zora soktuk!
GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik karşılaşmasında grup lideri Iğdır FK’yı Gazi Stadı’nda ağırladı. Karşılık atılan 1’er golle berabere tamamlanan karşılaşma sonrası puanını 48’e yükselten GMG Kastamonuspor, 52 puanla liderliğini pekiştiren Iğdır FK ve Uşakspor’u 8 golle devirerek 2. sıraya yerleşen Amed Sportif’in ardından grubun 3’üncü sırasına yerleşti.
Daha ne yapsın GMG Kastamonuspor!
Şampiyonluk yarışında olmasına rağmen taraftarlarından beklediği desteği göremeyen GMG Kastamonuspor'da Onursal Başkan Cengiz Aygün ve futbolcular 'meydan'a indi ve vatandaşların boynuna atkı dolayarak Fethiyespor mücadelesine davet etti.
Kastamonuspor’da ‘Cengiz Aygün’ sesleri!..
KULÜP BAŞKAN BURAK İZBELİ BIRAKIYOR, YÖNETİM OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI ALDI. ONURSAL BAŞKAN CENGİZ AYGÜN'ÜN KULÜP BAŞKANI OLMASI BEKLENİYOR
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Lider GMG Kastamonuspor'dan taraftara çağrı!
TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Lider GMG Kastamonuspor, ilk devreyi kapatırken; yönetim ve Teknik Direktör Levent Eriş de; taraftarlara çağrıda bulundu…
Milletvekili Baltacı, GMG Kastamonuspor'u TBMM'ye taşıdı!
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, GMG Kastamonuspor’a da el attı. Bir önceki döneminde Kastamonu’ya stat sözü veren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a verdiği sözleri hatırlatan Milletvekili Hasan Baltacı, ‘’Tek bir adım bile atılmadı; şampiyonluğa koşan Kastamonuspor’umuz ve taraftarımız, stadyumu sonuna kadar hak ediyor’’ dedi…
Faruk Koca, Ispartaspor - GMG Kastamonuspor maçına taşındı!
Isparta 32 Spor’la GMG Kastamonuspor arasında oynanan mücadelede; tribündeki taraftarlardan birisi; Ankaragücü-Çaykur Rizespor mücadelesinde hakem Halil Umut Meler’e saldıran Ankaragücü Kulüp Başkanı Faruk Koca’yı örnek göstererek; hoş olmayan bir tezahüratta bulundu…
GMG Kastamonuspor, ‘Google’ı salladı!
Dün oynanan ve GMG Kastamonuspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona eren Karaman FK mücadelesi sonrasında; Türkiye’nin en çok kullanılan arama motoru Google da nasibini aldı.
Kastamonuspor'u yenmek kolay mı öyle?
Rakiplerinin puan kaybettiği haftanın kazananı Kastamonuspor oldu. GMG Kastamonuspor, 2-0 geriye düştüğü karşılamayı 3-2 kazanarak muhteşem bir geri dönüş yaparak, Amedspor ve Iğdır FK'yla arasındaki puan farkını dörde çıkardı.
KSK, taraftarı şaşırttı! İlk yarıda üzüntü, maç sonunda sevinç
Kastamonu şehrinin gururu Kastamonuspor, zorlu bir mücadeleye sahne olan maçta taraftarlarını duygusal bir yolculuğa çıkardı. İlk yarıda 2-0 geriye düşen takım, maçın sonunda attığı gollerle 3-2'lik zaferle sahadan ayrılınca taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaşandı.
A Spor, Kastamonuspor maçını ‘yayınlarmış’ gibi yaptı!
Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü tur karşılaşmasında Manisa FK ile GMG Kastamonuspor karşılaşırken; mücadeleyi dönüşümlü olarak yayınlayan A Spor ise tepki topladı.
A Spor, Kastamonuspor maçını ‘yayınlarmış’ gibi yaptı!
Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü tur karşılaşmasında Manisa FK ile GMG Kastamonuspor karşılaşırken; mücadeleyi dönüşümlü olarak yayınlayan A Spor ise tepki topladı.
Eriş; "Bizim için galibiyet emaneti geri almaktı"
Amedspor ile karşılaşmasında, tarihi zafer kazanan GMG Kastamonuspor'un teknik direktörü Levent Eriş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda liderlik değerlendirmesi yaptı. Eriş açıklamasında; "Bizim için alınacak galibiyet, verdiğimiz emaneti geri almaktı" ifadelerine yer verdi.
Amedspor kalecisinin zor anları; taraftarlarla yüzleşti 
GMG Kastamonuspor'un Amedspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettigi karşılaşmada hatalı bir gol yiyen Amedspor kalecisi Aykut Özer, karşılaşmanın ardından Amedsporlu taraftarlardan özür diledi.
Kastamonuspor, Diyarbakır'dan sadece 3 puan almadı!
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz gün deplasmanda Amedspor’u mağlup ederek Liderlik koltuğuna oturan GMG Kastamonuspor; Diyarbakır temsilcisinden sadece üç puan almadı…
İkinci lig böyle maç görmedi: ‘LİDER KASTAMONUSPOR’
TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Lider Amedspor’u; deplasmanda 30 bin taraftarın önünde 'GÖSTERE GÖSTERE' mağlup ederek LİDERLİK koltuğuna oturdu.
Kastamonuspor, 'Zafer'e uğurlandı...
Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, sezonun en kritik mücadelesi olan Amedspor deplasmanına uğurlandı. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde yaklaşık 200 taraftarın katıldığı uğurlama töreninde coşkuyla yola çıkan GMG Kastamonuspor'da futbolculara mücadele öncesinde moral verildi.