Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da cemaatten dayak yiyen imam gündem oldu!
Görüntüler Kastamonu İhsangazi ilçesi Bozarmut köyünden.
Kastamonu’da ‘Muhtar’ raconu değişti!
Yaklaşan 31 Mart 2024 yerel seçimleri önce Belediye Başkanlığı için adaylar gündemden düşmezken; muhtarlık için de rakipler, arka planda ciddi bir rekabet içerisinde çalışmalarına başladı.
Başkan Demir, Soylu ile birlikte katıldı...
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu'nun oğlunun sünnet düğününe önceki dönem İçişleri Bakanı Süleyman Solu ile katıldı.
Camilerden “insan ilişkileri” hutbesi
22 Eylül 2023 Cuma hutbesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlandı. Kastamonu’da camilerde insan ilişkilerine hâkim kılmanın sesleri yankılanıyor. Hutbe paylaşımı "Mevlidi Nebi" başlığı ile duyuruldu. İşte bu hafta Cuma namazına katılacak olan kişilere okunacak 22 Eylül 2023 tarihli Cuma hutbesi…
Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni yarın!
Tosya Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni'ni yarın Üçoluklar Mesire alanında gerçekleştirileceğini duyurdu.
"Allah damatlığını da görmeyi nasip eylesin"
Taşköprü Belediye Başkanlığı, hayırsever iş insanı Sadi Kaya’nın destekleri ile düzenlenen sünnet töreninde 45 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.
Büyük Zafer'de, erkekliğe ilk adım
Tosya Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen sünnet şöleni kapsamında sünnet olan 91 çocuk Büyük Zafer'in 101. yıl dönümünde erkekliğe ilk adımını attı.
Taşköprü, 30 Ağustos’ta çifte bayram yapacak
Sünnet Şöleni'nde saat 20.30'da sevilen sanatçı Orhan Çakmak da sahne alacak.
Devrekani, sünnet şöleniyle unutulmaz bir gün yaşadı
Devrekani ilçesinde toplu sünnet ettirilen 76 çocuk, düzenlenen şölende unutulmaz bir gün yaşadı.
Seydiler'de toplu sünnet şöleni
3. Geleneksel Şehit Şerife Bacı Kültür Etkinlikleri devam ediyor. Etkinlik kapsamında Seydiler İlçesinde bir dizi program gerçekleşti.
Bir bu eksikti! Muayene ücretlerine zam
SGK Sağlık Uygulama Tebliği'nde değişiklik yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
Cumhuriyet Meydanında Yapılacak Sünnet Törenine Ünlü Sanatçı Geliyor
Taşköprü Belediyesi tarafından 30 Ağustos tarihinde Toplu Sünnet Töreni düzenlenecek. Sünnet töreninde ünlü sanatçı Orhan Çakmak sahne alacak.
Devrekani'de sünnet töreni yapılacak: 'Son müracaat 18 Ağustos'
Devrekani Belediye Başkanı Engin Altıkulaç, Devrekani Kaymakamlığı, Devrekani Belediyesi ile Devrekani Sanayici İş Adamları ve Yardımlaşma Derneği (DEVSİYAD) işbirliğinde sünnet töreni gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Altıkulaç, gelir durumu zayıf olan ve çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşların muhtarlığa müracaat etmeleri gerektiğini açıkladı.
KÜ'de Muhammed İhsan Oğuz adına toplanıldı
Üniversitemizde Muhammed İhsan Oğuz'un vefatının 32. yıldönümü için programı düzenlendi.
Togg sünnet arabası oldu
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Çorum’da erkekliğe ilk adımı atan çocukların sünnet arabası oldu.
Toplu sünnet töreni
Kastamonu Seydiler İlçesinde Seydiler Belediyesi tarafından toplu sünnet programı gerçekleşti. Özel bir hastanede gerçekleşen toplu sünnet programına Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan da katıldı.
6 haftalık dini, milli ve manevi eğitimler başladı
Azdavay İlçe Müftülüğü, çocuklara ve gençlere dini, manevi ve milli değerlerin daha iyi öğretilebilmesi amacıyla cami ve kurslarda 3 Temmuz itibariyle 6 haftalık eğitimin başlatıldığını açıkladı.
Toplu Sünnet Mevlidinin tarihi netleşti
Kuzeykent Mahalle Muhtarlığı tarafından geleneksel hale getirilen Toplu Sünnet programı kapsamında 23 çocuk sünnet oldu. Sünnet Mevlidi tarihi ise netleşti.
Kastamonu İl Müftüsü Bilgiç'ten veda
3 sene Kastamonu'da İl Müftülüğü görevi yapan ve Çanakkale İl Müftüsü olarak atanan Müftü Mustafa Bilgiç, bir veda mesajı yayımladı. Müftü Bilgiç mesajında; "Görevi tevdi ederken üzerimde hakkı olan herkesten helallik diliyor, herkese hakkımı helal ediyorum. Kastamonu’ya hizmet etmeyi nasip ettiği için Yüce Rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun" ifadelerine yer verdi.
"Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma"
Memleket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu, AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'ye yönelik eleştirilerini sürdürüyor. Merkez İlçe Başkanı Urganioğlu, açıklamasında Milletvekili Ekmekci'nin mecliste emeklilerin sıkıntısını dile getirmesi gerektiğini dile getirerek; "Geçen ki treni kaçırdın, bu seferkini kaçırma. Emeklilerimizin sesini iletip gereğini yapın. Şerife Bacı'nın torunlarına bu yakışır" dedi.
Tosya, Sünnet Şöleni'ne hazırlanıyor: Kayıtlar başladı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 6 yaş ve üzeri çocuklar için Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtlarının başladığını duyurdu.
Tosya, Sünnet Şöleni'ne hazırlanıyor: Kayıtlar başladı
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 6 yaş ve üzeri çocuklar için Geleneksel Sünnet Şöleni kayıtlarının başladığını duyurdu.
Kuzeykent'te 'Toplu Sünnet' artık gelenekselleşti
Kuzeykent Mahalle Muhtarı Hakan Çölez, 3 senedir devam ettikleri ve bu sene de yapacaklarını duyurdu.
Öztürk Ailesinin mutlu günü
Öztürkler Mühendis'in sahibi Musa Öztürk'ün oğlu, Ömer Faruk Öztürk'ün sünnet düğünü, Şehit Şerife Bacı Tabiat Parkı'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Aşure Günü ne zaman 2023? Muharrem ayı başlangıç ve bitiş tarihi
Muharrem ayı, Hicri takvimin ilk ayı olarak bilinir. Bu ayda idrak edilen önemli zamanlardan biri de Muharrem ayının 10'uncu gününe denk gelen Aşure günüdür. Birçok önemli olayın bu zamanda meydana geldiği ifade edilir. 2023 Muharrem ayı ne zaman başlıyor, aşure günü hangi tarihte başlıyor?
MUHARREM AYI NE ZAMAN 2023? | Muharrem ayı ne zaman başlıyor, bitiyor? DİYANET
Aşure ayı olarak da bilinen ve Peygamber Efendimiz'in 'Allahîn ayı' diye nitelediği Muharrem ayı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'nın ardından gelen Muharrem ayı hakkında arama motorlarında araştırılan 'Muharrem ayı ne zaman 2023? Muharrem ayı ne zaman başlıyor, bitiyor?' sorularının cevabını haberimizde derledik.
Diyanet’ten ‘şatafatlı düğün’ hutbesi
Cuma hutbesinde Müslümanlara Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “En bereketli nikâh, külfeti en az olanıdır” Hadisi hatırlatıldı.
İHH “UrumçiKatliamı”nı unutmadı
Kastamonu İnsani Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği’nce 5 Temmuz 2009 yılında Çin yönetimi tarafından yapılan provokatif eylemler sonucunda yaşanan UrumçiKatliamı’nın 14’üncü yıl dönümü nedeniyle Nasrullah Meydanı’nda basın açıklaması düzenlendi.