Arama
Arama Sonuçları
Taş Mektep'te Siberay eğitimi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Taşmektep Mesleki Teknik ve Anadolu Liselerinde öğrenim gören 120 öğrenci ve 3 öğretmene SİBERAY farkındalık eğitimi verildi.
SİBERAY, farkındalık eğitimleri devam ediyor
Kastamonu'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine siber suçlarla ilgili bilgilendirme yapıldı.
Emniyetten 11 bin 500 öğrenciye sunum
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü personeli tarafından 2021 yılında İl Merkezi ve İlçelerde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim görmekte olan 11 bin 567 öğrenciye öğretici sunumlar yapılarak, eğitim sonunda çeşitli kırtasiye malzemesi hediye edildi.
Emniyetten “siberay” farkındalık eğitimi
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından , 10 Aralık Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Konferans salonunda 14 - 18 yaş grubu 150 öğrenci ve 20 öğretmene SİBERAY farkındalık eğitimi verildi.
Emniyetten vatandaşlara 'siber' uyarı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara siber suçlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu