Arama
Arama Sonuçları
Batı Karadeniz’i Keşfet! Turizm Geliştirme Programı başlıyor...
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerine yönelik 2024 yılı Batı Karadeniz’i Keşfet Alternatif Destek Programı ilan etti. Program kapsamında bölgeye gerçekleştirilecek turlara 3 milyon lira destek sağlanacak.
Fahiş otobüs biletine sıkı denetim!..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.  
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
Bayram öncesi kötü haber!.. Otobüs biletleri uçakla yarışıyor
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bileti fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Otobüs ile uçak bileti arasındaki fiyat farkı iyice azalırken, bazı rotalarda ve seferlerde uçağın daha cazip hale geldiği görüldü.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Bakan açıkladı: Emekliye yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
Kastamonu’daki markete efsane ürün geldi!
Kastamonu’daki markete beklenen ürün geldi…
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı?
Ramazan Bayramı öncesi turizmcilerden hükümete tatil çağrısı geldi. Bu yıl kararın erken açıklanmasını isteyen turizmciler, tatil süresinin 9 güne çıkarılmasını talep etti. Gözler ise hükümetin vereceği kararda.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
Kastamonulu başkandan örnek karar!.. Su ve ulaşım ücretsiz
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, tüm emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımlarından ücret alınmayacağını açıkladı.
Milletvekili Ekmekci’den “TEK YOL” projesi
Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, 2024 yılı yatırım programı kapsamında ilin çeşitli alanlarına ayrılan ödenekleri açıklıyor.
Cide Aslan Seyahat'in gizli kahramanı hayatını kaybetti
Şehrimize uzun yıllardır hizmet veren ve gurbet ile sıla arasında köprü olan Cide Aslan Seyahat'in kurucusu Necati Aslan'ın eşi; Emine Aslan hayatını kaybetti.
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
Kızılay, KPSS Şartsız Personel Alımı Yapıyor
Türk Kızılay’ına Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan yeni personel alımı açıklandı. Başvurular ve tüm detaylar bu haberimizde yer alıyor. İşte detaylar.
Güvenliğinizi Öncelikli Kılan İleri Teknoloji PERKOTEK X-Ray Bagaj ve Bavul Arama Cihazları
Günümüzde havalimanları, oteller ve alışveriş merkezleri gibi yoğun insan trafiği olan yerlerde güvenlik, en üst düzeyde önem taşımaktadır.
Hızlı trende hedef 52 kent
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2053'te Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı ve yol haritası kapsamında hızlı tren hizmeti alan il sayısını 52'ye çıkartacaklarını belirtti.
Kastamonu’nun gezmeye doyamayacağınız köyleri
Eğer Kastamonu'yu ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, bu rehber size yardımcı olacaktır. İşte Gezmeye Doyamayacağınız Kastamonu Köyleri - Kastamonu'nun En Güzel 3 Köyü
‘Çivisiz Cami’, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne girebilecek mi?
Kastamonu’da Candaroğulları Beyliği döneminde 1366 yılında inşa edilen ve yapımında hiç çivi kullanılmaması nedeniyle halk arasında ‘Çivisiz Cami’ olarak adlandırılan, 2014 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne alınan Tarihi Mahmut Bey Camii’nin de asıl listeye alınması görüşülüyor.