Arama
Arama Sonuçları
55 bin 930 uyuşturucu hap ele geçirildi
Samsun'a düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 55 bin 930 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Kastamonu el sanatları, Başkent’te sergilendi
İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi'nin Mısır sınırındaki Refah Sınır Kapısı'nın geçici süreyle açılarak insani yardımların bölgeye girmeye başladığı bildirildi.
Ümit Özdağ Açıksöz Gazetesi'ne konuştu
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Açıksöz Gazetesine özel röportaj verdi. Özdağ'a, İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü ve Kastamonu özelinde bir takım sorular yönelttik.
Ümit Özdağ, Kastamonu'ya ulaştı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde başlatılan İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'nün 5. gününde Kastamonu Merkeze ulaştı.
Türkiye, Irak ile petrol ihracatında anlaşamadı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Irak Petrol Bakanı Hayan Abdel-Ghani, Irak'ın kuzeyinde çıkarılan petrolün Kerkük-Ceyhan boru hattından taşınması konusunda anlaşamadı.
MSB, Türkiye’nin KFOR Komutanlığı'nı devralacağını açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı: "Kosovo Force (KFOR) Komutanlığı Ekim ayından itibaren bir yıl süreyle ülkemiz tarafından devralınacaktır."
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı kararı Resmi Gazete'de
İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
Pompa 40 liraya koşarken, bir de Araplar çıktı!
Dünyanın en büyük petrol ihracatçısı olan Suudi Arabistan, Asya ve Avrupa'ya sattığı petrolün fiyatına zam yaptı.
Kastamonu'dan Tosya'ya uyuşturucu sevkiyatı
Kastamonu il merkezinden Tosya ilçesine piyasaya sürmek amacıyla uyuşturucu getirdiği tespit edilen iki şahıs yakalandı.
Türkiye'de aralarında
Tahıl Koridorunda bininci gemi de İstanbul’a ulaştı. Türkiye’nin önceliğinde başlatılan Tahıl Koridoru Antlaşması kapsamında 1000. gemi olan “Lady Marel” İstanbul’da. Kilyos’ta açıklarındaki tahıl gemisi drone ile havadan görüntülendi.
Üreticilerin yüzü gülüyor
DEVREKANİ’DEN İSTANBUL’A SEVK EDİLEN KURBANLIKLARIN YÜZDE 60’I SATILDI
Kurbanlıklar yola çıktı
KASTAMONU’DAN TRAKYA’YA 6 BİN 290 HAYVAN SEVK EDİLECEK
Kurban sevkiyatına sıkı tedbirler
Tarım ve Orman Bakanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde gerekli tedbirleri alarak, bayramda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını gerçekleştiriyor.
"Can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuz"
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, Azdavay'da meydana gelen sel afeti sonrasında yaptığı açıklamada; " Şuanda yaralı ve can kaybımızın olmaması en büyük mutluluğumuzdur. Gerekli çalışmalar devam etmektedir" dedi.
‘Zehir’ sevkiyatı, Tosya’da son buldu
İSTANBUL’DAN GETİRDİĞİ UYUŞTURUCUYU SATMAYA HAZIRLANIYORDU
Depremzedelere 1,8 milyar TL kaynak aktarıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, "Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması içinse bugüne kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına toplam 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık" dedi.
"Üretmek kadar, sağlıklı üretmek de önemli"
Kastamonu Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği’nin (KÖY-KOOP) 2022 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü Olağan Genel Kurul Toplantısı,İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Güray Koçak Salonu’nda gerçekleşti.
Akar: Son yasal düzenlemeler orman köylüsünün aleyhine
KÖY-KOOP 2022 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü seçimsiz olağan genel kurul toplantısı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Güray Koçak Salonu’nda düzenlendi.
4'lü 'tahıl' görüşmesi olumlu geçti
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İstanbul'da gerçekleştirilen 4'lü tahıl toplantısına ilişkin yazılı açıklama yaptı.
“18 Mayıs’ta tahıl sevkiyatı durabilir”
“18 Mayıs’ta tahıl sevkiyatı durabilir”
Kömür yardımı yapılacak
Seçimlere 15 gün kala ihtiyaç sahiplerine 'kömür yardımı' yapılacak.
Türkiye'nin çilek deposundan ihracat başladı
Türkiye’nin üretim merkezlerinden Mersin’in çilek deposu olarak bilinen Silifke ilçesinden; Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ile Rusya başta olmak üzere 20'den fazla ülkeye ihracat başladı. Bu sezon 20 bin dönüm araziden 80 bin ton ürün rekoltesi beklenirken ihracat fiyatının kilogramdan 23 TL'nin üzerinde olduğu bildirildi.
Zehir sevkiyatı cezaevinde bitti
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul’dan Kastamonu'ya uyuşturucu madde getirdiği tespit edilen 2 şahsın üzerinde ve aracında arama yapıldı.
Karadenizli balıkçılar sezonunu kapatıyor
Büyük tekneler karaya çekildi, ağlar toplanıp koruma altına alındı
Karadeniz gazını ne zaman kullanacağız?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 20 Nisan günü törenle Filyos'tan karaya çıkartılacak olan Karadeniz gazının mayıs ayında evlerde kullanılacağını açıkladı. Bakan Dönmez, BOTAŞ ile kurulan şirket vasıtasıyla Avrupa'ya gaz satışı yapmayı planladıklarını da bildirdi.
Şap aşısı, 4,5 milyon hayvana ulaşacak
Bakan Kirişci, şap hastalığı virüsü olan SAT-2 serotipine karşı 37 günde aşı üretimi yapıldığını belirterek, "Bugün akşama kadar 12 milyon aşımız üretilmiş olacak, aşılanan hayvan sayımız bugün itibarıyla 4,5 milyonu bulmuş olacaktır." dedi.
Ayçiçek yağı fiyatlarında sert düşüş
Buğday ve ayçiçeği yağında uluslararası piyasada fiyatlar gerilemeye devam ediyor.
"Şehirlerimizi, el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız"
MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sevgilioğlu, deprem bölgesine yapılan yardımlardan da bahsetti.