Arama
Arama Sonuçları
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Kastamonu Belediyespor, Aksaray Belediyespor’u ağırladı. Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-7 önde kapatan Kastamonu Belediyespor, müsabakayı da 38-22 kazandı.
Altın Kızlar, bildiğimiz gibi!..
Kastamonu Belediyespor, ligde Aksaray Belediye’yi de rahat geçerek 4’te 4 yaptı
Kastamonu Belediye ve Yalıkavak, Süper Kupa mücadelesine hazır
2023-2024 Hentbol Sezonu'nda Kastamonu Belediyespor ile Yalıkavak SK arasında bugün saat 18.00'de oynanacak Kadınlar Süper Kupa karşılaşması öncesinde her iki takım başantrenörü ve kaptanlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlendi.
‘Kastamonu isminin olduğu her yerde amaç zirvedir’
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu’dan Süper Kupa değerlendirmesi…
Şanlıurfa Lezzet Gezisi
Şanlıurfa, Türkiye'nin güneydoğusunda bulunan bir şehir ve aynı zamanda bir gastronomi cenneti olarak da bilinir.
İskenderoğlu: Kastamonu’nun hedefi her zaman şampiyonluk
Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu; "Kastamonu isminin geçtiği yerde hedefler her zaman en üsttür."
İskenderoğlu: İlk maçlar zordur
Kastamonu Belediyespor, 2023-2024 sezonunu yarın Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü deplasmanında açacak.
Parola belli: ŞAMPİYONLUK
KASTAMONU BELEDİYESPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kastamonu Sanat, Polonya’da…
Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi, “Erasmus+ Project EU Digital Artisan Women” Projesi kapsamında Polonya'da temaslarda bulunuyor.
Togg Türkmenistan’a teslim edildi
Daha önce Azerbaycan ve Kazakistan’a teslim edilen Togg’un yeni varış noktası Türkmenistan oldu.
‘İyi mücadele ettik, kazandık’
İSKENDEROĞLU VE YILMAZ’DAN ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ...
Yürüyüşçüler karanfil ve gül yapraklarıyla karşılandı
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'nde yürüyen yürüyüşçüler alkışlar eşkiğinde karşılandı. Öte yandan yürüyüşçüler, konfeti, karanfil ve gül yapraklarıyla selamlandı.
AKED ve Smart Academy’den ortak proje eğitimi
Eğitim Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) toplantı salonunda düzenlendi.
Altın Kızlar, avantajı kaptı
KASTAMONU BELEDİYESPOR PLAY-OFF FİNAL SERİSİNİN İLK MAÇINDA KONYAALTI’YI 33-34 YENDİ
Kestane İşleme Tesisi için başvurular başladı
İnebolu Belediyesi ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) işbirliğinde, İnebolu ilçesine açılacak olan kestane işleme tesisi için kurulacak kadın kooperatifi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.
Altın Kızlar, avantajı kaptı
KASTAMONU BELEDİYESPOR, PLAY-OFF YARI FİNALİNDE YALIKAVAK’I 30-34 MAĞLUP ETTİ
‘Hedefimiz kupayı almak’
HDI Sigorta Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselen takım kaptanlarının katıldıkları bir basın toplantısı düzenlendi.
Belediyespor deplasmanda kazandı: 34-40
2023-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi play-off 1’inci tur müsabakaları başladı. Süper Lig’de normal sezonunu lider tamamlayan temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, play-offlara kazanarak başladı.
Sebat ile sanata bir ömür
1949 yılında Kastamonu Merkeze bağlı Kasaba Köyünde dünyaya gelen 71 yaşındaki Naht ustası Mehmet Hamzaoğlu, yıllarını adadığı ve hala araştırmaktan geri durmadığı sanatını ve çok saygı duyduğu meslek hayatının ayrıntıları haberimizde...
İYİ Parti’nin il il milletvekili adayları
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İYİ Parti’de 28. Dönem Milletvekili adayları açıklandı
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İşte il il MHP 28. dönem milletvekili adayları
MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.
Altın Kızlar, sezonu zirvede kapattı
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, sahasında Üsküdar Belediyespor’u konuk etti.
Belediyespor çok rahat: 47-34
Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor, normal sezon 14’üncü hafta erteleme maçında sahasında Anadolu Üniversitesi’ni konuk etti. Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı başından sonuna dek rahat ve üstün götürerek kazanmasını bilen Belediyespor, maçın ilk yarısını temsilcimiz 24-13 gibi bir farkla önde kapattı.
6 oyuncuya milli davet
Kadın hentbolundaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 6 oyuncusu Milli takım kampına katılırken davet edilen 3 oyuncu ise sakatlıklarından ötürü katılmadı.
Belediyespor kadrosunda 14 oyuncu kaldı
Hentboldaki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde, Şampiyonlar Ligi’ne veda edilmesinin ardından ağırlıklı olarak yabancı oyuncularla yollar ayrıldı.
Kastamonu kadınları duyarsız kalmadı
Yeşilay Kastamonu Şubesi ile Kastamonu Sanat İşleyen Eller ve Yöresel Lezzetler Kadın Kooperatifi üyeleri, asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrasında bölgeye gönderilmek üzere polar mont dikimine başladı.