Arama
Arama Sonuçları
O belediyede, en düşük maaş 25 bin 630 oldu!
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesinde en düşük işçi maaşına yüzde 100’ün üzerinde zam yaparak 12 bin 605 liradan 25 bin 630 liraya yükselttiklerini açıkladı.
Akaryakıtta şok hamle!
Akaryakıtta nakit ödemeye indirim, kartla ödemeye zam geliyor.
Belediye çalışanlarına "ZAM"
Belediye başkanı, belediye personeline zam müjdesini verdi
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
İŞTE YENİ ASGARİ ÜCRET
Milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası yanıt buldu.
Kastamonu'da mülakat tepkisi: Hangi vicdana sığar?
Türk Eğitim-Sen, Kastamonu Üniversitesi’nde bir üyelerinin mesleki yeterlilik sınavında 85 puan almasında rağmen mülakatta 64 puanla elendiğini öne sürerek; MEB'e tepki gösterdi...
Son 30 yılın en büyük zammı olabilir!
Asgari ücret zammı için artık nefesler tutuldu, tarafların bu hafta içerisinde üçüncü kez bir araya gelmesi beklenirken ay sonu yaklaşırken beklentiler daha da yükseldi.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
"Pancar teslimatında hiç bir sorun yok..."
Şeker Fabrikası önünde dün yaşanan olaylar sonrası,Sendika Başkanı Çuhadaroğlu'ndan cevap geldi. Kastamonu Şeker Fabrikası'nda pancar teslimatında bazı sorunlar yaşandığı şeklindeki sosyal medya haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Afacan'dan dikkat çeken çıkış!
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dün gerçekleştirilen seminere hiçbir sendikanın çağrılmayacağı söylense de Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Orhan Sancaktar'ın katılması tepki çekti. Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Nedim Afacan, konuya ilişkin; "Hoca efendi şehrin yetkili sendikasını bilmemektedir. Milli Eğitim yetkilileri adil ve ahlaklı davranmamıştır" dedi.
Kastamonu Şeker’de pancar alım kampanyası başladı
Kastamonu Şeker Fabrikasında şeker alım kampanyası, düzenlenen törenle başladı.
Arslan: ‘Kadınlar, sendikal mücadeleye daha fazla ilgi göstermeli’
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ilgaz’da düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu
Emekliye ek zam olacak mı? Emekliye ek zam ne zaman?
Emeklilere yapılan zammın ardından beklentileri karşılanmayan milyonlarca emekli haftalardır ek zam bekliyor. Bu hususta çeşitli girişimlerde bulunan emeklilere sevindiren haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekliler şimdi bu kapsamda son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Peki, emekliye ek zam ne zaman? Emekliye ek zam olacak mı?
Tosyalılar, İstanbul’daki piknikte bir araya geldi
Gurbetteki Tosyalılar, Çakırlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen piknik programında bir araya geldi.
Türk-İş'ten 'kıdem tazminatı' uyarısı
Çalışanlar son dönemdeki gündem nedeniyle kıdem tazminatı kalkıyor mu diye merak ediyor.
Öğretmen alımında mülakat nasıl olacak?
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Mülakatla ilgili kamuoyunda çok fazla tartışma var. Bu konu gündemimize 2015 yılından itibaren girmeye başladı. Öğretmen atama süreci revize edilmeli." dedi.
"128 alanda öğretmen ataması yapıyoruz"
Bakan Tekin, öğretmen atama sistemine ilişkin, "Mülakatla ilgili kamuoyunda çok fazla tartışma var. Bu konu gündemimize 2015 yılından itibaren girmeye başladı. Öğretmen atama süreci revize edilmeli." değerlendirmesinde bulundu.
Özgür Özel bugün ‘adayım’ diyecek
Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in genel başkanlığa aday olacağı iddialarına ilişkin, “Yarın (bugün) Özgür Bey adaylığını ilan edecek” dedi.