Arama
Arama Sonuçları
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
AKM’de ‘Kastamonu Masalı’ yankılandı
Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi’nin organizasyonu ile Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde AKM’de“Türkülerle Bir Kastamonu Masalı” adlı konser programı gerçekleştirildi.
Resul Dindar Kastamonu’da
İğdir Soğucaova Yaylasında yapılacak olan kış festivaliyle Kastamonu’da eğlence başlıyor
‘Beni mahvetti!..’  Kastamonulu sanatçının büyük pişmanlığı
Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Kastamonulu ünlü sanatçı Serdar Ortaç, bir televizyon programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, "Çok kumar oynamam beni mahvetti" itirafında bulundu.
Kastamonu Üniversitesi Şeb-i Arus Konseri'ne ev sahipliği yaptı
Kastamonu Üniversitesi, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yılına Özel "Şeb-i Arus Konseri"ne ev sahipliği yaptı.
Kastamonulu sanatçıdan üzen haber!.. 'Ayağımı kaybedebilirim'
Kastamonulu sanatçı Serdar Ortaç, uzun yıllardır tedavi gördüğü kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) hakkında üzücü açıklamalarda bulundu.
Şensiz'den tepki geldi; 'İzin alınacak konu değil!'
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı'nın okunmayacağı iddiaları Kastamonu'da da tepki çekti. CHP İhsangazi İlçe Başkanı iddialara ilişkin; 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Bayrağımız veİstiklal Marşı'mız kırmızı çizgimiz. Müzakeler sonucunda izin alınacak konular değildir. Tüm yetkilileri bu konuda sorumlu, ülkemizin onurunu koruyacak şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Kastamonu, dev festivale hazırlanıyor
Kastamonu, ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşecek olan dev festivale hazırlanıyor. Fındıklı ve Gölcük Yaylalarında düzenlenecek olan 3. Kastamonu Araç Yayla Kış Festivali, Kamp, Karavan, Offroad ile katılımcılar eğlenceye doyacak
Kastamonulu ünlü sanatçı 2023’te zirvede!
Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud, 2023 yılının en çok dinlenenlerini açıkladı. 2023’te en uzun süre zirvede kalan isim Dedublüman oldu.
Resul Dindar, Kastamonu’ya geliyor
Resul Dindar; Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan festivalde sahne alacak ve bu yıl, üçüncü kez ilimize gelmiş olacak. Çok sayıda etkinliğin gerçekleşeceği kış festivali; Kastamonu’nun Araç ilçesinde gerçekleştirilecek
Kastamonulu sanatçıdan sonra onlar da namaza başlıyor!
Kastamonulu ünlü sanatçı, Serdar Ortaç "namaza başlayıp, köye yerleşeceğim" dedikten sonra, onlar da namaza başladı. Cezaevine giren, fenomenler namaza başladı.
Müslüm Gürses Kastamonulu oldu!
Hayranlarının "Müslüm Baba" adını taktığı, arabesk müziğin efsane isimlerinden Müslüm Gürses Kastamonulu oldu.
100’üncü yıla yakışır coşku
Kastamonu Belediyesi’nin 27-31 ekim tarihleri arasında gerçekleştireceğini duyurduğu Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri sürüyor. Belediye Meydanı’nda 27 Ekim akşamı Erdem Tuğla, Yılmaz Cesur, Tarık Aksakal ve Can Kavalcı konseriyle başlayan etkinlikler hafta sonu gerçekleştirilen ‘100’üncü yılında Cumhuriyet’ paneliyle devam etti. 28 Ekim akşamı Belediye Meydanı’nda düzenlenen Murat Sarı ve Birol Can konserleriyle coşku doruk noktaya ulaştı.
Güldür Güldür ekibi Kastamonu'da
Ekranların sevilen programı Güldür Güldür ekibi Kastamonu'ya geldi.
100 gemimiz İstanbul Boğazı'na iniyor
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Cumhuriyet'in 100'üncü yılının 'Türkiye Yüzyılı'na yaraşacak şekilde coşkuyla kutlanması amacıyla yurt genelinde ve yurt dışında çeşitli etkinlikler düzenledi ve düzenlemeye devam edecek.
Sanatçılar belli oldu: Kastamonu'da 14 ayrı konser.
Kastamonu'da Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sahne alacak sanatçılar belli oldu...
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Metin Akpınar'ın kızı ortaya çıktı
Ünlü Sanatçı Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıktı.