Arama
Arama Sonuçları
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Kastamonuspor Amedspor maçında rekor izlenme!
Kastamonuspor Amedspor maçı büyük heyecanla devam ediyor. TFF tarafından verilen maçın canlı yayını rekor izleyici sayısına ulaştı.
İndirim beklerken, zam geldi!
Akaryakıta ard arda gelen indirimler sonrası bu kez zam geldi.
Kastamonu’da fakir uyuyan, zengin uyanacak!
Yastık altına yeni rekor geldi.
İşte, Kastamonu'nun kadın vergi rekortmenleri
Kastamonu Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenleri açıklandı. Kastamonu'da açıklanan 100 vergi rekortmeninden 54'ü isminin açıklanmasını istemezken, 46'sı listedeki yerlerini aldı. Kastamonu'da vergi rekortmenleri arasında kadın mükellefler de bulunuyor. Peki Kastamonu'da kaç kadın vergi rekortmeni var?
Tüm rekorları unutun!.. Meteoroloji uzmanından korkutan açıklama
Geçtiğimiz yıl mart ayı yaşanan en sıcak ikinci mart ayı olurken, kaydedilen en sıcak mart ise 2016'da yaşanmıştı. Bu mart ayı için değerlendirmelerini paylaşan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek, rekor sıcaklıkların sinyalini verdi.
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
Ramazan fırsatçıları iş başında!..
Hem büyükbaş, hem küçükbaş hayvan sayısı azalan Türkiye'de; kırmızı et ürünlerine gelen yüksek zamlar merak konusu.
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Kastamonu ‘AİDAT’ rekoru kırdı!
Enflasyon konut ve kira fiyatlarını etkilerken apartman/site aidatları da yerinde durmuyor. 2023'te aidatlar bir önceki yıla oranla yüzde 97 arttı.
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
Kastamonu halkının yüzü sonunda güldü: Sizde de varsa hemen koşun!
Kastamonu halkı, altın fiyatlarındaki rekor artışın getirdiği olumlu havayla birlikte, geleceğe daha umutlu gözlerle bakıyor.
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 100 metrelik kebap
Adanalı kebapçı, Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle tek şişte 100 metrelik boru kebabı yaptı. Hazırlanan kebap vatandaşlara ikram edilirken, dumanı gökyüzünü kapladı.
Satan çok alan yok! Kimse alamıyor
Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer "Otomobil artık yatırım aracı olmaktan çıktı, önümüzdeki süreçte kampanyalar artacaktır. Otomobil alımlarında kredi kullanım oranı yüzde 65'lerden yüzde 12'lere düştü" dedi.
TOGG’un yeni modeli için tarih verildi!
Türkiye'nin otomobili Togg'un, Gemlik fabrikası ikili vardiya sistemine geçildi. Yıl sonuna kadar 26 bin 565 aracın sahiplerine teslimatı hedeflenirken, merakla beklenen sedan modelin de 2024 yılında tanıtımının yapılması öngörülüyor.
Yabancı turistlerin kart harcamalarında rekor!
Mastercard, yayınladığı raporla 2023’ün ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artarken, turist sayısındaki artışa bağlı olarak işlem yapan kart sayısında ise yüzde 25 artış görüldü.
Bu akşam kanallarda ne var? 20 Eylül 2023 Çarşamba TV yayın akışı tüm kanallar
Bu akşam hangi dizilerin olduğu, TV karşısında vakit geçirmek isteyen seyirciler tarafından merak ediliyor. Akşam kuşağında reyting rekorları kıran dizilerin yeni bölümleri ekranlara gelirken, futbolseverler için de heyecan dolu maçlar yayınlanacak. Peki Bugün hangi diziler var? 20 Eylül 2023 TV yayın akışı tüm kanallar
21 yıldır böylesi görülmedi! Kredi ve mevduat faizinde rekor
Merkez Bankası’nın sıkılaşma adımları ihtiyaç kredisi faiz oranları ve Türk Lirası mevduat faizine rekor getirdi.