Arama
Arama Sonuçları
Şehidimizi, Boyabat'ta binlerce kişi uğurladı
Geçen yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, memleketi Sinop’ta binlerce vatandaş tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Sinop’un Boyabat ilçesinde gerçekleştirilen cenaze törenine; Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay da katıldı.
WhatsApp aramalarına dikkat! Paranızdan olmayın
Son zamanlarda birçok WhatsApp kullanıcısının karşılaştığı farklı ülke numaralarından gelen aramalara ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Burhan Pektaş, bu aramaların çeşitli dolandırıcılık ve kötü niyetli faaliyetlerle ilişkilendirildiği konusunda somut deliller bulunduğunu söyledi.
Dünyanın en büyük müzesinden davet
Taşköprü ilçesinde lise öğrencileri tarafından yapılan 35 adet özgün baskı tekniği olan ekslibris uygulamaları, Exlibris Meseum da sergilenmek üzere İstanbul’a davet edildi.
Depremde kaybettiğimiz gazeteci sayısı 23’e yükseldi
Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da 6 Şubat 2023 günü 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde yaşamını yitiren gazetecilerin sayısı 23’e yükseldi.
'Taraftarı gören hakemi ben sakinleştirdim'
Mücadelenin ardından yaptığı açıklamada takımın performansını tam olarak yeterli bulmadığını ifade eden A Milli Hentbol Takımının başarılı oyuncularından Alperen Pektaş da, “İnanılmaz bir taraftar vardı.
A Milliler, Kosova'yı devirdi
2023 Dünya Hentbol Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Hentbol Takımımız, ilk maçında Kosova'yı 25-23 mağlup etti