Arama
Arama Sonuçları
‘Serap Ekmekci, tüm TBMM’yi aydınlatmış’
Kastamonu Belediye Meclis Üyesi Nurten Ciğerci; 10 Aralık Kadın Platformu adına Belediye Meclisi toplantısında konuşma yaptı.
‘Ölmesi gerekiyordu, öldü!’
Katil kocanın eşini ve kayınvalidesini öldürdükten sonra yaptığı paylaşımlar kan dondurdu
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
Erbakan: Hayra motor, şerre fren olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz” dedi.
Tartışmalı toplantının detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Tartışmalı toplanın detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonulu 8 şehidimiz var
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Kıbrıs Barış Harekatı’nda Kastamonu’dan 8 şehit verdiklerini ve toplamda da harekatta 498 kişinin şehit düştüğünü söyledi.
‘Yasak aşk’ cinayetinde yargılama devam ediyor
Duruşmada savunma yapan sanık, "Kendimi bir anda gerçekleşen olayın içinde buldum" dedi.
Milletvekillerimiz yemin etti
Mecliste 28'nci dönem başladı
Vekiller, Cuma günü yemin edecek
TBMM Genel Kurulu, milletvekillerinin ant içme töreni için 2 Haziran Cuma günü saat 14.00'te toplanacak.
Bahçeli'den ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi zaferinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel merkezde partililere hitap etti.
Kılıçdaroğlu: ‘Milletimiz, bize de mesaj verdi’
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, basın toplantısı düzenledi. Önemli mesajlar veren Kılıçdaroğlu, adeta 2. turda destek vereceği isim merak konusu olan Sinan Oğan'a göz kırptı. CHP lideri, "Ben iktidara gelir gelmez tüm mültecileri evlerine göndereceğim. Nokta." dedi.
Kılıçdaroğlu’ndan Milliyetçi sözler!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, seçimin 2. tura kalması sonrası "Türkiye için karar ver" notuyla bir video paylaştı.
30 yıldır hafızalardan silinmiyor
>"Biri 'Ben kürdüm' dedi, ‘Kürt-Türk fark etmez, asker askerdir’ dediler"
"Bu bayrağı gençlere teslim edeceğiz"
Memleket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Mustafa Başesgioğlu, Nasrullah Meydanı'nda basın açıklaması gerçekleştirdi
Emin Çınar: 'MHP, Kastamonu'da birinci olacak'
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Milletvekili Adayı Emin Çınar, düzenlenen programda
MHP, milletvekili adaylarını tanıttı
MHP Kastamonu İl Başkanlığı’nda 28’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
Şehit annesinin gözyaşları duygulandırdı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıldönümünde Şehitler Anıtı'nda düzenlenen anma töreninden şehit annesi, oğlunun mezar taşındaki fotoğrafını öperek sevdi.
Mehmetçik’e taze kan
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesinde görev alarak büyük kahramanlık örneği gösteren ve Kastamonu'da 25 haftalık temel eğitimlerini tamamlayan 2 bin 525 uzman erbaş, yemin etti.
‘Kadına yönelik şiddetle mücadelede kararlıyız’
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada; "Hayatın her alanında büyük sorumluluk yüklenen, nesillerin yetişmesinde büyük paya sahip olan, alın teriyle ve emeğiyle var olan tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun" ifadelerine yer verildi
"Yine tarih yazmayı hedefliyoruz"
MHP İl Başkanı Emin Çınar'ın 2023 yılında yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmak üzere geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmesinin ardından MHP İl Başkanlığına eski Merkez İlçe Başkanlarından Emre Şahin getirildi. İl Başkanlığı görevine getirilen Emre Şahin burada yaptığı konuşmasında; "2019'daki aynı heyecan, aynı azim ve şevkle, yorulmadan bıkmadan, her kapıyı çalarak inşallah 2023'te gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde partimizi en iyi şekilde hazırlayıp, bunun neticesinde de yine bir tarih yazmayı hedefliyor ve buna inanıyoruz. Sizlerin de inanmasını istiyoruz" ifadelerine yer verdi.
‘Platform, Anadolu kadınının cesaretini gösteremedi’
10 Aralık Kadın Platformu Derneği, 10 Aralık İlk Türk Kadın Mitingi'nde, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın, konuşma talebinin reddedilmesi üzerine yaptığı açıklamaya cevap olarak; '28 yıl boyunca vali, belediye başkanı veya hiçbir siyasinin 10 Aralık etkinliklerinde konuşma yapmadığı, konuşma talebinin kabul edilmediği ve 10 Aralık programlarının ‘siyaset üstü’ kalması için ciddi çaba gösterildiği' şeklinde açıklama yapmıştı. CHP Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Ezgi Devrim Şahin'den yeni bir açıklama geldi. Şahin açıklamasında; Üzücü olan şudur ki, 10 Aralık Kadın Platformu, bu yıl yapılan programda Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti Kadınlar Şubesi’ni kuran, o gün meydanı dolduran Anadolu Kadını’nın cesaretini gösterememiş, yaptıkları açıklamadan anlıyoruz ki, valiliğin endişesini platform olarak kendileri üstlenmiştir. Platformunuzdan beklentimiz 10 Aralık gibi önemli bir tarihi günün önümüzdeki yıl dönümlerinde her siyasi partinin kadın temsilcileri ilimize davet edilsin ve 1919 yılında olduğu gibi günümüzde de kadınlara korkmadan, sinmeden kürsüde söz verilsin. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları olarak bizler her türlü davet ve çağrıda sizlerin karşısında değil yanındayız" dedi.
"Kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz"
Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği’nce Doğu Türkistan’daki hak ihlalleri sebebiyle Nasrullah Meydan’ında basın açıklaması gerçekleştirildi. Yapılan açıklamada, Çin'de yapılan zulme dikkat çekilerek; "Hiçbir soykırım elbette unutulmasın ve insanlık ailesi bir daha asla soykırımlarla yüz yüze kalmasın duasıyla Çin’in bu zulmüne karşı; ulusal ve uluslararası kamuoyunu farkındalığa çağırıyoruz" ifadelerine yer verildi.
Lokantadaki cinayetin detayları…
Kastamonu'da bir lokantada öldürülen vatandaşın ablası, kardeşinin 15-20 gündür evine gelmeyen, eşi sebebiyle öldürüldüğünü iddia ederek, kaçan şahsın arkasından ateş ettiği gerekçesiyle tutuklanan ablasının da tahliye edilmesini istedi. Öldürülen Köse’nin kardeşleri, yaşanan olayların sebebi olarak gördükleri gelinlerinin de tutuklanmasını talep etti.
“Her türlü şiddetle mücadele edeceğiz”
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla AK Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı’nda basın açıklaması gerçekleştirdi. Düzenlenen basın açıklamasında, kadına yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çekildi. Açıklamayı yapan AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Serap Ekmekçi; “Sadece ev içi değil, başta PKK olmak üzere tüm terör örgütlerinin kadınlara ve çocuklara yaptığı her türlü şiddetle kararlılıkla mücadele edeceğiz. Var olan çözüm önerilerimize yenilerini ekleyerek, canla başla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.
Mehmet Akif Ersoy’a yeni yaşam alanı
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Burak Kapucuoğlu Sokak üzerinde yer alacak olan Yaşam Alanı Projesi temel atma töreni dün yapılan organizasyon ile gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu,MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emin Çınar, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, STK başkanları, Belediye çalışanları, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı.
MHP ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARINI TAMAMLADI
MHP İl Başkanlığı’nca “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı toplantı Grand Moni De Luxe Klasik Salonu’nda gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Emin Çınar burada yaptığı konuşmasında; "Allah nasip ederse Kastamonu’nun üç milletvekili her biri birbirinden güzide Cumhur İttifakının Milletvekilleri olacak. Bu yapacaklarımız için MHP il başkanı ve teşkilatlarım adına söz veriyorum" ifadelerine yer verdi.
"Türk milleti esasen tüm ulusuyla gazi millettir"
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla,Vali Avni Çakır ve il protokolü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti, ardından Şerife Bacı Doğa Kültür Köyü’nde gazi ve şehit aileleriyle bir araya geldi. Vali Avni Çakır burada yaptığı konuşmasında; “Türk milleti esasen tüm ulusuyla gazi millettir. Bu gazi milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük onur ve gurur vesilesidir.Bin yıldır birlik ve beraberlik içinde, güvenle, huzurla yaşadığımız bu vatan bizlere, gurur kaynağımız, vefanın, sadakatin, vatan sevgisinin, bağımsızlık tutkusunun simgeleri olan kahraman şehitlerimizin ve siz onurlu gazilerimizin bir armağanıdır” ifadelerine yer verdi.
Meydanda‘Ahilik Haftası’ coşkusu
Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Ahilik Kültürü Haftası ve Esnaf Bayramı, Kastamonu’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
"Kastamonu'ya kadın eli değmeli"
AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kaya'dan Milletvekilliği açıklaması geldi.