Arama
Arama Sonuçları
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
İkinci elde hareketlilik! Fiyat artışı durmuyor
Yeni yıl itibarıyla araç piyasasındaki fiyat değişimleri oldukça dikkat çekiyor. Aralık ayından bu yana yükseliş eğilimi gösteren ikinci el araç piyasasında üst üste son 3 aylık süre zarfında ibre yukarı döndü. Peki piyasada fiyatları yükselten nedenler neler? İşte detaylar...
İndirim beklerken, zam geldi!
Akaryakıta ard arda gelen indirimler sonrası bu kez zam geldi.
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Sürücüleri çıldırtan haber: motorin fiyatı 45 TL’yi aşıyor!
Motorin litre fiyatlarına Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 2 lira 56 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor.
Pompa yerinde duramıyor!.. Yeni zamlar
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu’nun acı günü
Kastamonu Sağlık Müdürlüğü yapan şuan da Taşköprü İlçe Sağlık Müdürü olarak görevine devam eden Yüksel Kutlu’nun kayınpederleri, DSi 123.Bölge Müdürlüğü’nden emekli Recep Güney Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor!.. 31 Ocak son gün
2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin birinci taksit ödeme dönemi 1 Ocak'ta başladı. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren MTV ödemeleri ocak ayı sonuna kadar yapılabilecek.
Sürücüler dikkat!.. 'Büyük zam' yolda
ABD ve İngiltere’nin gece yarısı Yemen’e saldırması Brent petrolün alevlenmesine neden oldu. Petroldeki yükselişle akaryakıt fiyatlarına yeni zam göründü.
Park yapımına başlandı
Cide Belediyesi, Kalafat Mahallesi'ne yeni bir çocuk oyun parkı kazandırıyor
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
Araç sahipleri dikkat!.. %50'den fazla zam
Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren haber geldi.
Yılbaşından önce fulletin!.. Zam yolda
Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Akaryakıt fiyatları 2024 yılının ilk günlerinde ÖTV zammı yolda.
Topçuoğlu Mahallesi'nde otomobil yangını
Topçuoğlu Mahallesi'nde park halindeki araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi.
Tabelalar güncellendi! Benzine indirim geldi
Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt indirim-zam haberleri durmadan değişkenlik gösteriyor. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken son olarak benzine indirim geldi.
Bugün son gün! Unuttuysanız gecikme faizi ödemeden hemen koşun
Ödemenin yapılmaması durumunda araç sahipleri satış ve devir işlemlerini yapamayacak. Zamanında ödenmemesi durumunda araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. Ek MTV'nin ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
Kamyon ve otobüsler yasaklanıyor!
AB Parlamentosu, AB Komisyonu'nun kamyon ve otobüsler için yeni CO2 standartlarına ilişkin görüşlerini büyük ölçüde benimsedi ve müzakere sürecini bekliyor.
37 plaka 150 bini aştı
Kastamonu trafiğine Ekim ayında 541 taşıt daha kaydedildi
Akaryakıta 'ciddi' indirim bekleniyor
Brent petrol fiyatları son bir haftada talep endişeleriyle 87 dolardan 81,43 dolara kadar geriledi. Bu da benzin ya da motorinde indirim beklentileri doğurdu.
Ard arda zamlardan sonra indirim geliyor
Akaryakıt fiyatları brent petrol ve dolar kuru ile yön bulmaya devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
Fren Balatası Ne Zaman Değiştirilmelidir?
Fren balatalarının ne zaman değiştirilmesi gerektiği sorusunun cevabı doğrudan fren sisteminin kullanımı ile ilgilidir.