Arama
Arama Sonuçları
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Seçim bitti, hizmet de bitti!
Kastamonu ile birlikte gelişen Kastamonu Üniversitesi için Kastamonu Belediyesi tarafından kampus içi taşımacılığa kolaylık getirilmişti.
Bartın'daki Korkunç Kazada Yaralananların Sayısı Yükseldi
Bartın’da iki servis aracının çarpışarak devrilmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybederken, kazadaki yaralı sayısı 27 olarak açıklandı.
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
Kastamonulu şoförün yaşadığı hayret verici olay!
İstanbul'da yaşayan ve minibüs şoförü olan Kastamonulu hemşehrimiz Hakan Yücel, minibüsünde doğum yapan kadını hastaneye ulaştırdı. Yücel açıklamasında; "Uçakta gördük, takside gördük de minibüsün içinde ilk defa böyle bir şeye şahit olduk" diyerek hayretini dile getirdi.
Taşköprü'ye kadar zamlandı!
Kastamonu'dan Taşköprü'ye giden minibüslerin, bilet fiyatlarına güncelleme yapıldı.
37 plaka 150 bini aştı
Kastamonu trafiğine Ekim ayında 541 taşıt daha kaydedildi
Cide'den Kastamonu TSM'ye tedavi için geldiler
Ekim ayının 'Meme Kanseri Farkındalık Ayı' olması dolayısıyla Cide ilçesinden gelen vatandaşlar, Kastamonu Toplum Sağlığı Merkezi'nde tedavi oldu.
Kaza, kaza doğurdu: 8 yaralı
Kastamonu’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekibinin bulunduğu aracın minibüsle çarpışması neticesinde de 3’ü itfaiye personeli olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Yarından itibaren 'zamlı' biniyoruz
Kastamonu Halk Otobüslerine yapılan yeni ücret zammıyla birlikte sivil 14 liraya, öğrenci de 9 liraya yükseltilmişti. Zammın ilk yapıldığı anda büyük tepki toplayan yeni tarife ise yarından itibaren başlayacak.
Vidinlioğlu trafik kazası geçirdi
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun da içerisinde bulunduğu makam aracı ile bir otomobil Ankara yolu Kayı Köyü mevkiinde çarpıştı.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
İttifak meclise girmedi! AK Partililer reddetti…
Kastamonu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısının 2’ncü oturumu gerçekleştirilirken, Kastamonu Belediyesi’nin 100 milyon TL’lik kredi talebine AK Partililerin ret oyu vermesi sonrasında Başkan Vidinlioğlu da birkaç cümleyle gönderme yaptı…
Kastamonu'da toplu ulaşıma yüzde 100'e yakın zam!
Kastamonu'da toplu ulaşıma zam geldi...
İlginç gelenek: Damadı vince astılar [VİDEO HABER]
Bursa’nın İznik ilçesinde düğünlerde damatlar, geleneklere göre zorlu bir sınavdan geçiyor. Yine bir düğünde verilen zorlu bir dizi görevi yapan damat, iple vince asılıp ıslatıldı.
37 plaka, Temmuz’da 148 bini aştı
TÜİK tarafından verilen bilgiye göre; Kastamonu’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Temmuz ayı sonu itibarıyla 148 bin 165 oldu.
Okul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte servis ücretlerinde son durum
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. Zamların ardından merak edilenlerden biri de okul servis ücretleri oldu. Öğrenci velileri ve servisçiler yeni tarifeyi merak ediyor. Peki, okul servis ücretleri ne kadar oldu?
Başkan Yaşar; "Pınarbaşı'nı dünya tanıyacak"
Türkiye 6. Pınarbaşı Kanyon ve Doğa Sporları Festivali bu yıl da coşkuyla kutlandı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar burada yaptığı konuşmasında; " Kastamonu turizminin amiral gemisi dediğimiz Pınarbaşı’nı dünya tanıyacak, dünyaya tanıyacağız" ifadelerine yer verdi.
Kazada hayatını kaybeden Mustafa Emre, son yolculuğuna uğurlandı
Dün meydana gelen kazada hayatını kaybeden 33 yaşındaki Mustafa Emre, son yolculuğuna uğurlandı.
Kastamonu-Taşköprü yolunda minibüs şarampole uçtu
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde şarampole uçan minibüs, ağaca çarparak durabildi. Araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun çabaları ile kurtarıldı.
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan’daki konvoyunda meydana gelen trafik kazasında, biri basın mensubu 2 kişi yaralandı.