Arama
Arama Sonuçları
‘Artık bıçak kemiğe dayandı!’
Kastamonulu veterinerler, meslektaşlarına yönelik şiddete tepki olarak 1 günlük iş bıraktı
MHP Merkez İlçe, 'Kapulu ile yola devam' dedi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Merkez İlçe Kongresi'ni Grand Moni Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongrede Merkez İlçe Başkanlığı'na mevcut başkan Hüseyin Kapulu seçildi. MHP Kastamonul Başkanı Emre Şahin; "Kongremizde tekrar ilçe Başkanlığı gorevine devem eden Hüseyin Kapulu ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz" dedi.
Kastamonu'da veteriner hekimler iş bırakıyor
Kastamonu Veteriner Hekimleri odası başkanı İbrahim Maşalacı, meslektaşlarına karşı girişilen şiddet olaylarıyla ilgili bir günlük iş bırakma yapılacağını duyurdu.
Kastamonu'da 2023 yılı kurbanlık fiyat tarifesi açıklandı
Kastamonu sınırları içerisinde üreticilerin 2023 yılı kurbanlık satışı canlı kilogram birim fiyatının belirlenmesi için Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı, Ziraat Odası Başkanı, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Damızlık Koyun keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı, Veteriner Hekimleri Odası Başkanı; ortak bir karar aldı.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban eti’ uyarısı
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, kurban etlerinin parçalar halinde temiz kaplara konularak, önce güneş görmeyen serin bir yerde 5-6 saat dondurulmadan bekletilmesi gerektiğini söyledi.
Kurban'da bunlara dikkat edin
Kurban Bayramı öncesinde bilgilendirmede bulunan Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, kurban etlerinin parçalar halinde temiz kaplara konularak, önce güneş görmeyen serin bir yerde 5-6 saat dondurulmadan bekletilmesi gerektiğini söyledi.
MHP'li Maşalacı’dan açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, seçim sonuçlarının ardından değerlendirme yaptı. Yereldeki başarısızlıktan ziyade geneldeki başarıya odaklanan Maşalacı, ‘Herkes şaşkına döndü’’ dedi.
Çınar: Seçime en hazırlıklı partiyiz
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar Gündem Medya Haber’e konuk oldu.
"Bu şehir hak ettiğini alacak"
Gündem Medya Haber'in konuğu olan CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin açıklamasında; "Sana söz Kastamonu. Bu şehir hak ettiğini alacak. Kastamonu kendi memleketine doyan, üreten, gururlanan bir şehir olacak” dedi.
Maşalacı'dan Veteriner Hekimler günü açıklaması
Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, 29 Nisan Dünya Veteriner Hekimler günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yayımladı.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
Kastamonu seçime gidiyor!
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesinde Kastamonu’daki adaylar netleşti. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Memleket Partisi, Zafer Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Genç Parti’nin yer alacağı seçimlerde adaylar; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gitmek için yarışırken aynı zamanda da Cumhurbaşkanları adayları için oy isteyecek.
"Derdimiz vatan, devlet, millet, Kastamonu"
AK Parti Kadın Kolları Kastamonu İl Başkanı Serap Ekmekci İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. İl Başkanı Ekmekci toplantıda, Kastamonu Kadın Kolları Yönetim Kurulu listesini açıkladı. İl Başkanı Ekmekci, burada yaptığı konuşmasında; "Önümüzdeki yıl yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Kastamonu tarihinin şahit olduğu en emek yoğun kampanyaya Kadın Kolları olarak imza atmaya kararlıyız ve hazırız. Derdimiz vatan, devlet, millet, Kastamonu. Yolumuz uzun, ufkumuz geniş, asırlar ötesine söylenecek sözümüz var. Durmak yok, yola devam" ifadelerine yer verdi.
Üreticilere kış uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, kış mevsimi konusunda hayvanların beslenme, barınma ve korunması konusunda üreticilere uyarılarda bulundu.
‘Yetersiz veteriner fakülteleri kapatılmalı’
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) olağan genel kurulu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda, mevcut Oda Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, delegelerin güvenoyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Maşalacı’dan “kurban” uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Mevsimi geldi, aman dikkat!
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, keneler yoluyla bulaşan, zoonotik enfeksiyona yol açan bir viral hastalık olan Kırım-Kongo kanamalı ateşi (KKKA) ile ilgili uyarılarda bulundu.
Kurban fiyatlarında yeni tarife
Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala kurbanlık fiyatları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Kırmızı et fiyatlarının yükselmesiyle birlikte kurbanlık fiyatlarıyla ilgili Kastamonu Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Gök, kurbanlıkların 2022 fiyat tarifelerini açıkladı.
Maşalacı’ya Hizmet Ödülü
Kastamonu Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Veteriner Hekim H. İbrahim Maşalacı, “2022 Yılı TVHB Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.
Tarıma dayalı OSB, ilçenin elektrik ihtiyacını karşılayacak
Devrekani Tarıma Dayalı, İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi İstişare Toplantısı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Güray Koçak Toplantı salonu'nda yapıldı.
Veteriner Hekimlerin talepleri Bakanlıkta
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu başkanlığında 56 Bölge ve İl Veteriner Hekimleri Odası Başkanının katılımlarıyla Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Ankara’da yapılan toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ev sahipliği yaptı. Toplantıda; Bakan Yardımcısı, Hayvancılık, Gıda ve Kontrol, Personel, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürleri, Strateji Geliştirme Başkanı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı ile Bakanlığın ilgili birimlerinden yetkililer yer aldı. Türk Veteriner Hekimleri Birliği ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanlarının talepleri Bakan Pakdemirli ile paylaşıldı.
Maşalacı'dan kritik öneriler!
Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Kırsalda değişim hikayesi yazılıyor" temasıyla Ankara'da gerçekleştirilen "Kırsal Kalkınma Sempozyumu"na katıldı. Açılış konuşmasını Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yaptığı ‘Kırsal Kalkınma Sempozyumu’nda Türkiye’de sürdürülebilir kırsal kalkınma modelleri, tarım ve hayvancılığının ile kırsal kalkınmanın yeni geleceği ile ilgili istişarelerde bulunuldu.