Arama
Arama Sonuçları
‘Yetersiz veteriner fakülteleri kapatılmalı’
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) olağan genel kurulu, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda, mevcut Oda Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, delegelerin güvenoyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Mevsimi geldi, aman dikkat!
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, keneler yoluyla bulaşan, zoonotik enfeksiyona yol açan bir viral hastalık olan Kırım-Kongo kanamalı ateşi (KKKA) ile ilgili uyarılarda bulundu.
Veteriner Hekimlerin talepleri Bakanlıkta
Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu başkanlığında 56 Bölge ve İl Veteriner Hekimleri Odası Başkanının katılımlarıyla Ankara’da bir toplantı gerçekleştirildi. Ankara’da yapılan toplantıya Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ev sahipliği yaptı. Toplantıda; Bakan Yardımcısı, Hayvancılık, Gıda ve Kontrol, Personel, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürleri, Strateji Geliştirme Başkanı, Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı ile Bakanlığın ilgili birimlerinden yetkililer yer aldı. Türk Veteriner Hekimleri Birliği ve Veteriner Hekimleri Odası Başkanlarının talepleri Bakan Pakdemirli ile paylaşıldı.