Arama
Arama Sonuçları
Amedspor Taraftarı; 'Kritik maçı aldık'
TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, GMG Kastamonuspor’u deplasmanda 1-0 yenerek galip geldi. Trendyol 1. Lig'e yükselme yolunda büyük bir avantaj elde eden Amedspor maçı, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte iki ayrı noktada kurulan dev ekrandan taraftarlar tarafından takip edildi.
Trafik kazasında Kastamonulu üç kişi hayatını kaybetti
İstanbul Silivri’de meydana gelen kazada; Taşköprülü hemşehrimiz; eşi ve çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
KSK taraftarının ‘gişe’ isyanı! Acil çözüm şart
Taraftar, gişelerdeki uzun kuyruklara bir an önce çözüm bulunmasını istedi.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
Zam sonrası kuyruk
Benzine ve motorine art arda zam geldi. Gelen zamlar sonrası benzin istasyonlarında kuyruk oluştu.
En son 430 sene önce görülen o şey, dünyaya çok yakın geçecek!
Gökbilimciler, uzayın derinliklerinde son olarak 430 sene önce görülen 'Nishimura' kuyruklu yıldızının bu hafta sonu ya da gelecek hafta dünyaya çok yakın geçeceğini açıkladı.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Meteor neden düşer? Göktaşı nedir, düştü mü?
Göktaşı nedir, neden düşer? merak edilen soruların yanıtları
Devletin ücretsiz verdiği kömürleri çöpe attılar
Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine verilen kömürler, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çöpe atıldı.
Eski zamanların unutulmayan bilmeceleri
Eski bilmeceler, merak edilen konular arasındadır. Kullanım anlamı bakımından eski bilmeceleri öğrenmekbve buna göre cevaplama imkanına sahip olmak isteyenlerin sayısı çoktur. Eski Bilmeceler arasından komik, kolay ve en bilinenleri sizler için derledik.
Kastamonu semalarında, Perseid meteor yağmuru
Kastamonu’da perseid meteor yağmurunu izlemek için Ilgaz Dağı’na akın eden vatandaşlar, soğuk havaya aldırış etmeden kamp kurarak keyifli zaman geçirdi.
Bu gece gökyüzü ışıl ışıl olacak
Bu seneki meteor yağmurunda gökte Ay olmayacağı için meteorlar çok daha net gözükecek
Perseid Meteor Yağmuru nedir? Meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta?
Perseid meteor yağmuru tüm dünyada merakla beklenirken NASA, Yozgat ve Kayseri'ye kurduğu sistemlerle gök taşlarını takibe aldı. Türkiye'den net olarak görülecek olan meteor yağmuru ile saatte 60-90 adet meteorun düşüşü gözlemlenebilecek. Peki Perseid Meteor Yağmuru nedir? Meteor yağmuru ne zaman, saat kaçta? İstanbul'dan görülür mü, nereden izlenir?
Evrenye Pilav Günü, binlerce kişiyi buluşturdu
İnebolu’da Geleneksel Evrenye Köyü Mevlit Tilaveti, Hafızlık İcazeti ve Pilav Günü, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Perseid meteor yağmuru için son günler
Halk arasında 'yıldız kayması' olarak nitelendirilen, yılda 8 kez gerçekleşen meteor yağmurlarının en görkemlisi Perseid meteor yağmuru, 12-13 Ağustos gecesi en yoğun dönemine ulaşacak ve saatte 60- 100 adet arasında görülebilecek. Dünya atmosferine giriş hızları saniyede 59 kilometreyi bulacak meteorlar, ateş toplarını andıran görüntü verecek.
Taşköprü’de şok iddia! “Kara Büyü” yapmak için...
Kastamonu Taşköprü İlçesinde büyü yapmak için kedilerin kuyruğu ve bacaklarının kesildiği iddia edildi.
Tüm Türkiye'de avı tamamen YASAKLANAN türlerin listesi açıklandı!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor....
Kastamonu'da artık o hayvanı da avlamak yasak!
Merkez Av Komisyonu'nun 2023-2024 av sezonu için Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren listesinde, avlanmasına izin verilen 31 kuş ve 4 memeli türü de yer alıyor.
Kastamonu'da başardı
Ülkemizde genellikle Marmara da ve Trakya bölgesinde yetiştirilmekte olan ayçiçeği, Kastamonu'da da kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Boynuzları çıkan şehir büyüklüğündeki cisim Dünya’ya yaklaşıyor
Bilim insanları, ani bir patlamanın ardından boynuzları çıkan bir kuyrukluyıldızın Dünya'ya doğru ilerlediğini açıkladı. Araştırmacılar, 'sıra dışı' olarak tanımlanan nesneni bir şehir büyüklüğünde olduğunu ifade etti.
IDEF Savunma Sanayi fuarı ne zaman? kimler katılabiliyor? IDEF nerede?
IDEF Uluslararası Savunma Sanayii fuarının 16.'sı için hazırlıklar tamamlandı. Ziyaret tarihlerinin değiştiği ancak talebi kabul edilen tüm ziyaretçilerin yeni tarihte ziyaret edebileceği fuar hakkında, arama motorlarında 'IDEF 2023 nerede? IDEF Savunma Sanayi fuarı ne zaman, kimler katılabilir?' sorularının cevabı araştırılıyor. İşte Ziyaretçi Ön Talep Formu ve merak edilenler...
Benzin ve motorin zamları sonrası, LPG’ye dönüş için kuyruk oluştu
Akaryakıt ürünlerine gelen ÖTV zammıyla beraber benzin ve LPG arasındaki fiyat farkı katlandı.