Arama
Arama Sonuçları
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Bakan açıkladı: Emekliye yüzde 10 indirim!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
"Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Salıpazarı'nda Kestane Balı Paneli Gerçekleştirildi"
Hatay'ı araştırdı, Kastamonu'ya uyarı yaptı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın görevlendirmesi ile 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen Hatay’da araştırmalarda bulunan Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, "Tarihe baktığımızda Kastamonu’da da ciddi depremler oluşmuştur, can ve mal kayıpları yaşanmış. Bu yüzden Kastamonu’nun yapı stokunun araştırılması gerekiyor" dedi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonu yollarında yoğun çalışma
Kastamonu’nun birçok bölgesinde etkili ola kar nedeniyle yollar kapandı. İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, kapalı köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kar ve soğuk geliyor!.. Meteoroloji'den uyarı
Meteoroloji'nin haftalık hava tahmin raporuna göre haftaya yurt genelinde sıcaklıklar hissedilir bir şekilde düşecek. Marmara, Batı ve Orta Karadeniz'de etkili olacak kar, yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alacak.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu eğitimine yeni ve aktif soluk...
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son zamanlarda gösterdiği aktif çalışmalarıyla dikkat çekiyor.
Kastamonu için kriz toplantısı!
Artan soğuk hava dalgaları ile Kastamonu’da etkisini gösteren Fırtına birçok ilçede maddi hasara yol açmıştı. Bunu üzerine hasarı en aza indirmek isteyen AFAD “Kış Tedbirleri Toplantısı” düzenledi.
Kamyon ve otobüsler yasaklanıyor!
AB Parlamentosu, AB Komisyonu'nun kamyon ve otobüsler için yeni CO2 standartlarına ilişkin görüşlerini büyük ölçüde benimsedi ve müzakere sürecini bekliyor.
100’ncü yıla dolu dolu kutlama
Kastamonu Kent Müzesi ve Mimar Vedat Tek Kültür ve Sanat Merkezi; Cumhuriyetin 100'ncü yılında düzenleyeceği anlamlı etkinliklerle Kastamonu'ya damga vuracak.
Vali Dallı: "Orada bir problem var belli"
İnebolu Terminal Köprüsü, Vali Meftun Dallı başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu (İKK) toplantısında bir kez daha gündeme geldi.
Kastamonu MEM'den, Koordinasyon Toplantısı
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş başkanlığında Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri ile haftalık Planlama ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Hasar tespiti yapıldı; 'Kayıp çok büyük!'
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Özcan Gazioğlu ve beraberindeki ekip, Kastamonu merkeze bağlı Alpı köyünde meydana gelen ve büyük hasara neden olan yangında kayıp tespit çalışmaları gerçekleştirdi.
7.4 büyüklüğünde deprem senaryosu (VİDEO HABER)
UMKE ekibinin de görevlendirildiği Uluslararası MED EU MODEX 2023 Çanakkale Tatbikatı tamamlandı. Tatbikatta, Çanakkale'de 7.4 büyüklüğünde deprem yaşandığı senaryosu uygulandı.