Arama
Arama Sonuçları
Başkan Akgül'e KGC'den fahri üyelik
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından Abana Belediye Başkanı Yunus Akgül'e fahri üyelik belgesi verildi.
Protokol ve gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi
Kastamonu il protokolü, Vali Avni Çakırın ev sahipliğinde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.
Metin Kartal’dan Kronospan’ı ziyaret
Şırnak Nusaybin Gümrük Müdürlüğü görevini yürütürken, İnebolu Gümrük Müdürlüğü görevine atanan, aslen de Çankırı Çerkeş’li olan Metin Kartal görevine hızla başladı.
Köylü’den KGC’yi ziyaret
AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, beraberinde Mustafa Çağlı ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni ziyaret etti.
Kapağan veda turunda
Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan veda turlarını sürdürüyor. Başsavcı Kapağan bu kapsamda Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz’a veda ziyaretinde bulundu.
Emre ve Baltacı’dan KGC’ye ziyaret
CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Zeynel Emre, beraberinde Kastamonu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.
KGC’de görev dağılımı yapıldı
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde (KGC) 21 Mayıs’ta gerçekleşen olağan genel kurulun ardından işbaşına gelen yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını Sofulular Konağı’nda gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.
Yılmaz: 'Açın derdi bizi dertlendirmelidir''
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Kongresi Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana ilk kez çift listeyle seçime giden Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nde demokrasi havası hissedildi.
KGC, 'Yılmaz’la devam' dedi
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), 24’ncü Olağan Genel Kurulu, Gazeteciler Cemiyeti Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na İzzet Sarı da adaylığını açıkladı
21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu öncesi mevcut başkan Erkan Yılmaz'ın ardından Gazeteci İzzet Sarı da adaylığını açıkladı.
Gazete ciltleri Ankara’ya ulaştı
“Kastamonu’da yayın yapan gazetelerin dijital ortama aktarılması” çalışmasında bir aşama daha sorunsuz geçildi.
450 bin sayfalık arşiv, dijitale geçecek
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’nin gündeme getirdiği, “Kastamonu’da Gazetelerin Dijital Ortama Aktarılması” projesinde imzalar atıldı.
Özdağ: "Yerel basının sorunlarını TBMM gündemine taşıyacağım"
ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Kastamonu il binasının açılışını yapmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere hafta sonunda Kastamonu’ya geldi. Ümit Özdağ, program kapsamında Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC)’ni de ziyaret etti.
“Resmi ilan fiyat tarifesi acilen yenilenmeli”
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yılmaz, yerel basının resmi ilan fiyat tarifesinin yenilenmesini beklediğini hatırlattı.
Yerel basına destek çağrısı
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Erkan Yılmaz, Kastamonululara yerel basını desteklemeleri çağrısında bulundu.
KGC’nin projesi kabul gördü
“Bir Fotoğraf, Binlerce Hikâye” Projeye ait protokol imzalandı.
Fahrettin Şenoğlu’dan KGC ziyareti
Kastamonu İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fahrettin Şenoğlu, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.
Rektör Topal’dan KGC ziyareti
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Basın Müzesi ve hizmet binasını ziyaret etti.
KGC, Başkan Vidinlioğlu’nu ziyaret etti
Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret etti.