Arama
Arama Sonuçları
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Bahçeli'den seçim yorumu: 'Mesaj mühim
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli; “Aziz milletimizin sandık vasıtasıyla verdiği mesaj mühimdir' dedi.
Kastamonu Havalimanı, zararına mı çalışıyor?
Havacılık kaynaklarına göre, yolcu trafiğinin yıllık artış oranına göre yüzde 30’a kadar atıl kapasite olağan karşılanırken, bu oranın altındaki kapasite kullanımı “kamu zararı” olarak yorumlanıyor.
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
TFF’nin yayınlayacağı maçlar belli oldu
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçlarını canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta YouTube üzerinden ekranlara gelecek karşılaşmalar belli oldu.
Tüp patladı, yangında 1 kişi öldü
Çankırı’nın Atkaracalar ilçesinde bir evde mutfak tüpünün patlaması sonucu çıkan yangında yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Aydın: “Söylemezse adam değil”
Kastamonu’nun yayın organları TV366 ile Açıksöz TV’nin ortak yayın programına bu akşam saat 20.00'da, Gazeteci Ali Sağır ve İrfan Salcı’nın sunumunda MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın konuk oldu.
Kastamonu’nun bu köyü, İstanbul’da 3 meclis üyesi çıkaracak
2005 yılında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde faaliyetlerine başlayan Çatalzeytin Yenibeyler Köyü Derneği, Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bu yerel seçimlerde 2, Sultangazi Belediyesi’ne 1 meclis üyesi gönderecek.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kastamonulu Kaptan önceden söylemiş!
Marmara Denizi’nde batan geminin Kastamonulu Kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’ın oğlu Abdullah Uyanık’a ‘batacak bu gemi’ dediği öğrenildi.
Orman Genel Müdürlüğü'nde 'Kastamonu' brifingi
Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Değerlendirme Toplantısı'na katılım sağladı. Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu sunum eşliğinde Kastamonu'da yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Doğan Ünlü: “İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum”
Basın açıklamasında konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, CHP’yi sert eleştirdi: “O il başkanları var bir tane yeni değişti bunlar ve içi çekilmiş karanlık ilişkileri olan topluluk olduğu için bunları çözmekte zorlanıyoruz. Kripto bir yapı var bunlarda; kimin eli kimin cebinde belli değil. İlke hanım diyorlar, ben ‘İlkesiz’ diyorum. Diyor ki ya AK Parti il başkanı sessiz, milletvekili il başkanının işlerine karışıyormuş, yahu sana ne? Sen kimsin”
Ayıdan korunmak için ilginç öneri!..
Kastamonu'da jandarma ekipleri, özellikle kırsal bölgelerde artan ayı saldırılarına karşı vatandaşları uyardı.
Bitmeyen film: Keşmekeş!
31 Mart 2024 Yerel seçimleri yaklaşırken; gözler genel merkezlere çevrildi. Kastamonu’da son dönemlerin en heyecanlı seçimlerinden birine sahne olacak olan süreç öncesinde de; siyasi partiler, ince eleyip sık dokurken; Kastamonu kamuoyunun tek gündem maddesi de; belirlenecek adaylar ve olası ihtimaller oldu.
İsmail Saymaz açıkladı: Kastamonu'da ittifak var mı?
Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz; Cumhur İttifakı'nın yerel seçim stratejisiyle ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.
'Kastamonu'da MHP ve AK Parti, ayrı aday çıkaracak'
Kastamonu'daki durumu canlı yayında açıkladı.
Türkiye’de elektrikli otobüs üretecek!
Alman sanayi devi MAN, Ankara tesisinde, iki sene içinde elektrikli otobüs üretmeye başlayacak.
Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak.
Gazi’de kupa heyecanı yaşanacak
GMG KASTAMONUSPOR, TÜRKİYE KUPASI 3. TURUNDA AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’U AĞIRLAYACAK
Şifre İstemeyen Güvenilir Takipçi & Beğeni Hizmetleri Sağlayıcısı Sosyalify
Sosyal medya platformlarına olan ilgi her geçen gün artmaktadır.
Görevinin ilk gününde anlamlı ziyaret
İhsangazi ilçesine Kaymakam olarak atanan Neslihan Sönmezoğlu, görevinin ilk gününde anlamlı ziyaretiyle takdir topladı. Kaymakam Sönmezoğlu, İhsangazi şehitleri ve şehit ailelerini ziyaret etti.
735 M3 KAPASİTELİ SU TOPLAMA ÇUKURU YAPIM İŞİ (STÇ)
KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ