Arama
Arama Sonuçları
Karadeniz’in Zeugmasında 5500 yıllık yaşam izleri
"Karadeniz’in Zeugması" olarak adlandırılan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianopolis Antik Kenti’nde 5 bin 500 yıl önce kullanıma başlanıldığı tahmin edilen yer altı kaya yerleşkesi keşfedildi.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Coşkun Aral: “Fotoğraf bir dil olarak kullanılmalı”
Foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral, sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla gençlerin fotoğrafa ilgisinin artmasını olumlu karşıladığını belirterek, "Fotoğraf bir şekilde tanıklıktır. Gençler, doğru ve güzel şeyleri başkalarına aktarmak için fotoğrafı bir dil olarak kullanmalıdır" dedi.
Bu kolonyanın 40 yıl hatırı var! Kahve kolonyası…
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde üretilen kahve kokulu kolonya yoğun ilgi görüyor.
Bisikletçiler, Kastamonu’yu gezdi
Kastamonu, Türkiye genelinde düzenlenen "Boostcamp" sportif turizm etkinliği çerçevesinde bisiklet sporuyla uğraşan yeni ziyaretçilerini ağırladı.
Bisikletçiler Kastamonu'ya aşık oldu
Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü olan "Boostcamp" etkinliğinin üçüncüsü Batı Karadeniz bölgesinde yapıldı.
Uçak kuş sürüsüne çarptı
İstanbul-Nevşehir seferi yapan uçak kalkışından kısa bir süre sonra kuş sürüsüne çarptı.
‘Ormanlarımız talan ediliyor’
CHP Parti Meclisi Üyesi, Karadeniz Masası Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yasalaşan Uludağ Alan Başkanlığı kurulması hakkındaki kanun teklifi görüşmelerinde orman köylüsünün sorunlarıyla ilgili partisinin çözüm önerilerini dile getirdi. Kastamonu’nun da bir orman şehri olduğuna dikkat çeken Baltacı, rakam vererek iktidarı eleştirdi.
Son kafile Kapadokya’da
Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kapadokya’ya gezisinde sona gelindi.
Başkan, bir kez daha direksiyonda
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, gezi kapsamında Kapadokya’ya giden otobüste direksiyon başına geçti. Başkan Çatal geçtiğimiz sene düzenlenen Çanakkale gezisinde de gezi otobüsünün kaptanlığını yapmıştı.
Taşköprü Kapadokya’da
Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kapadokya gezisi başladı. İlk olarak Ethem mahallesi ve Ağcıkişi mahallesiyle start alan gezi kapsamında vatandaşlar Kapadokya’ya ulaştı.
Taşköprü, Kapadokya yolunda
Taşköprü Belediyesi Kültür Gezilerikapsamında bu yıl Kapadokya'ya gezi düzenleniyor.
İklim zirvesi rekora doymadı!
Ekonomi Ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı", 4 salon ve 6 meydanda görüşlerini açıklayan 322 konuşmacısı, 101 etkinliği ve 100 bine yaklaşan ziyaretçisiyle pek çok rekora imza attı.
KÜ Coğrafya Bölümü öğrencileri Kapadokya'yı gezdi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Evren Atış ve bölüm öğrencileri, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.