Arama
Arama Sonuçları
İl Müdürlüğü'nden 16 maddelik 'Dikkat edilmesi gerekenler' listesi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'nden Ramazan ayında beslenmede dikkat etmemiz gerekenlerin listesi verildi. 16 maddelik listeyi yayınlayan Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü, Kastamonulu vatandaşlara;  "Sağlıklı besinleri sıklık ve miktarına dikkat ederek tüketmek,  Ramazan Ayı’ nı daha sağlıklı ve zinde hissederek tamamlamamızı sağlar" dedi.
"Prof. Dr. Eker'den Çarpıcı İfade: 'Kültür Savaşları Çağına Girdik'"
Kültür, Sanat ve Turizm Akademisi Derneği (KÜSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Eker, “Kültür savaşları çağındayız. Kültürünüz yoksa geleceğiniz de yoktur” ded
Sahur Yapmak Önemli
Düzce Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Ramazan’da sağlıklı beslenmenin sürdürülebilmesi için iftar ve sahur arasında geçen sürede en az 2 öğünü tamamlamak önemlidir” dedi.
‘Ramazan zamları’nı kimse durduramıyor
Fırsatçılar bu yıl da boş durmuyor. Gıda fiyatlarındaki artışlara bir de Ramazan ayarı geldi. Toptancılarda bakliyat ve kahvaltılık ürünlere bu hafta başında ortalama yüzde 15 zam yapıldı. Bu zam marketlere yüzde 20-25 olarak yansıdı.
Kastamonu KYK’da ilginç iddia!
Kastamonu'da bulunan Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait öğrenci yurdundaki, iddia gündemi sarsıyor.
İnebolulu genç, altın madalya kazandı
İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve beraberindeki heyet İstanbul’da faaliyet gösteren İnebolu Dayanışma Derneği İNE-DER’in düzenlediği kahvaltı programına katıldı.
Talihsiz çobanın ailesi, Deniz Feneri’ne emanet
Taşköprü ilçesine bağlı Akdoğan köyündeki bir mandırada çobanlık yapan Afgan uyruklu Cavit Niyazi, balyaları attığı sırada yem karma makinesine düşerek yaşamını feci şekilde yitirmişti. Çobanlık yapan Cavit Niyazi'nin ailesini Deniz Feneri Derneği yalnız bırakmıyor.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
Kastamonu geleneğinden şaşmadı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu geleneğinden şaşmadı. Ekmekci Kastamonu'da uzun yıllar hizmet veren ve vermeye devam eden Site Simit Fırını'ndan Kastamonu simidi alarak güne başladı. Ekmekci açıklamasında; " Buz gibi soğuk havada sıcacık Kastamonu Simidi. En güzel kahvaltı" dedi.
Kastamonu NARKO ödüllü yarışma düzenliyor
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde farkındalık oluşturmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik yarışma düzenleniyor.
Torosların Meşhur Kekik Balı
Torosların meşhur kekik balı, kendine has kokusu ve özel bileşenleriyle öne çıkıyor. Sofraların vazgeçilmezi olan bu değerli balın üretim serüveni, işçi arıların kekik nektarlarından aldığı özlerin toplanmasıyla başlıyor. Anadolu'da doğallığı ve zengin bitki florasıyla adını duyurmuş olan Toros Dağları, bu doğal kekik balının üretiminin özel adresidir. Dolayısıyla doğal kekik balı ürünleri, burada üretilerek lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
Okullar açıldı, hastalıklar başladı
Nezle, grip, orta kulak iltihabı, sinüzit, bademcik iltihabı, bronşit ve zatürre… Hem sonbaharın gelmesi hem de okulların açılmasıyla artışa geçmesi beklenen hastalıklardan korunmanın yolu hijyene dikkat etmek ve bağışıklığı güçlendirmekten geçiyor.
İneboluspor Türkiye Şampiyonu oldu
Sherin İneboluspor, Türkiye Uluslararası R. Demirci Turnuvasında Türkiye Şampiyonu oldu
Peynirde küp şeker detayı! Küflenmeyi önlüyor ilk günkü tazeliğini koruyor
Süt ürünü peynir özellikle yaz aylarında buzdolabında muhafaza edilse bile küfleniyor. Ancak küp şeker küflenmeyi önlüyor ve peynirin ilk günkü tazeliğini korumasına yardımcı oluyor
Bugün kanallarda ne var? 30 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı
30 Ağustos 2023 Çarşamba günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı seyirciler tarafından merak ediliyor. 30 Ağustos Çarşamba akşamı Güldür Güldür Show, Taşıyıcı, Godzilla 2: Canavarlar Kralı, K-9, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programı, Tatlı Vatan ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 30 Ağustos Çarşamba TV yayın akışı
Korhan Berzeg 2 aydır aranıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde Doberman cinsi köpeğini 17 Haziran tarihinde yürüyüşe çıkardıktan sonra sırra kadem basan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 2 aydır aranıyor. 240 kilometrelik bölgede aranan Berzeg'in izine hiç rastlanılmadı. Eşi Berzeg'i bulana 1 milyon lira ödül vereceğini açıklamasına rağmen yeni bir ihbar da gelmedi...
Bir bahçe ve düzenli bir ev için temel ipuçları
Temiz ve düzenli bir ev veya bahçe kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlar. Psikolojiye olumlu bir etkisi olduğu kanıtlanan temizlik, ruh halinizi tamamen değiştirebilir. Dağınık evler veya bakımsız bahçeler size kendinizi kötü hissettirir ve bu ortamlarda yaptığınız aktivitelerden zevk alamayabilirsiniz.
Karadeniz'in güzelliklerini Aydın’da yaşıyorlar: ‘Ilgaz’ı aratmıyor’
Aydın'ın rakımı en yüksek yerleri arasında yer alan Kuyucak ilçesine bağlı 1200 rakımlı Belenova Yaylası, sosyal tesisleri, havası ve muhteşem manzarası ile dört mevsim ziyaretçi akınına uğruyor.
"Düzensiz göçü, şehrin gündeminden çıkaracağız"
İstanbul Valisi Davut Gül, medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda düzensiz göç konusunun şehrin gündeminden çıkacağını vurguladı.
Sorunlar konuşuldu
Cide Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına Kaymakam Tuncay Karataş, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri ve Muhtarlar katıldı.
Bugün kanallarda ne var? 26 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı
Bugün kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 26 Temmuz Çarşamba akşamı Maviye Sürgün, Ay’ın Düşüşü, Venom: Zehirli Öfke, Patlat Kazan, Benim Güzel Ailem, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekranda olacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 26 Temmuz Çarşamba TV yayın akışı...
Bugün kanallarda ne var? 25 Temmuz Salı TV yayın akışı
25 Temmuz 2023 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Temmuz Salı Güldür Güldür Show, Dönence, Kim Milyoner Olmak İster, IP Man2, Sen Türkülerini Söyle, Su Koruyucuları Geleceğin Beşlisi ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 25 Temmuz Salı 2023 TV yayın akışı...
Bugün kanallarda ne var? 24 Temmuz Pazartesi TV yayın akışı
24 Temmuz 2023 Pazartesi TV yayın akışı, haftanın ilk gününde merak ediliyor. Kanal D, Show TV, ATV, TRT1, Star TV, TV8, Fox TV’nin yayın akışında gündüz kuşağında yarışma programları ağırlıkta yer alırken, akşam kuşağında ise bugün birçok dizi seyirciyle buluşuyor. Aynı zamanda farklı saatlerde yerli ve yabancı sinema filmleri de bugün televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. İşte 24 Temmuz 2023 Pazartesi TV yayın akışının tüm detayları
KPSS öncesi adaylara beslenme tavsiyeleri
Koru Ankara Hastanesi Diyetisyeni Selin Şener, Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylara yeşil ve koyu yapraklı, Omega-3 içeren sebze ve meyve tüketilmesi, su içiminin artırılması, baharat ve fast food ürünlerinden kaçınılması ve daha önce tüketilmemiş besinin sınavdan önce alınmaması yönünde tavsiyelerde bulundu.