Arama
Arama Sonuçları
Sıcaklar arttı, baş belası geri döndü!..
Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte özellikle Karadeniz ve İç Anadolu’da vatandaşın kabusu haline gelen kene vakalarında rekor seviyede artış yaşandı.
Kastamonu'nun komşusunda 'Süper Lig' hazırlığı
Adanaspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetten sonra soyunma odasında teknik heyet ve futbolculara hitaben konuşan Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, “Birinci hedefimiz üçüncülük, sonu Süper Lig. Biz çıkacağız, tarih yazacağız hep beraber” ifadelerini kullandı.
Toz bekleniyordu; Ama Kastamonu uçuyor!
Kastamonu Valiliği tarafından, ‘Toz taşınımı’ uyarısının ardından bu defa farklı bir uyarı geldi.
Bisiklet Yolu’nda sona gelindi!
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde inşaatı süren 500 metre uzunluğundaki yürüyüş ve bisiklet yolunun büyük bölümü tamamlandı.
Kastamonu'da bir ev kül oldu!
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Batı Karadeniz'de tek! O cihaz ve tedavi sadece Kastamonu'da!
Batı Karadeniz'de sağlık sektöründe bir dönüm noktası yaşanıyor! Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, ilimizin sağlık altyapısına yepyeni bir soluk getiriyor. Özel Kastamonu Nefes Hastanesi, prostat hastalarının derdine derman olacak son teknoloji Rezum Cihazı'nı bünyesine katarak bölgede bir ilki gerçekleştirdi
Başkan Baltacı'nın Önceliği: Şehir İçi Ulaşımın İyileştirilmesi
Göreve başlamasının ardından ilk olarak şehir içi ulaşım problemini gündemine alan Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, "Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar başta olmak üzere seçim öncesi üzerinde durduğumuz konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceğiz” dedi.
Kastamonu'nun şehidi TBMM'de anıldı!
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci TBMM'deki konuşmasında, kalp krizi geçirmesi sonucu şehit düşen Kastamonu Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa başta olmak üzere tüm şehitleri andı.
Başka il uyardı, Kastamonu yandı!
Bugün Kastamonu'da ormanlık alanda çıkan yangının sebebi belli oldu.
‘Kastamonu bize uğurlu geldi’
11 kez Avrupa şampiyonu olan Milli Güreşçi Taha Akgül, olimpiyatlara Kastamonu’da hazırlanıyor
Tosya'da yeşil alanların sayısı artırılacak
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, ilçede yeşil alanların sayısını artıracaklarını belirtti.
Aslan payı ulaştırma ve haberleşmeye
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) toplantı salonunda Kastamonu İl Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kastamonu'daki projelerin toplam tutarının 103 milyar 187 milyon 688 bin 976 TL olduğu açıklandı. 30 adet projeye ayrılan 2.3 milyar TL ödenekle aslan payı 'Ulaştırma Haberleşme' sektörüne ayrıldı.
Türkiye Kastamonu'yu konuşuyor!
Gazeteci Cüneyt Özdemir, Kastamonuspor Amedspor karşılaşmadını değerlendirdi. Özdemir açıklamasında, Kastamonu'nun şehir ve yönetim olarak Türkiye'ye örnek olduğunu vurgulayarak; "CHP'li Kastamonu Belediye Başkanı maç öncesinde süreci çok iyi yönetti. Vali ve Emniyet Müdürü de aynı şekilde. Kim olduklarını tanımıyorum ama hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Yanı başımızdaki cennet köşesi ziyaretçi rekoru kırdı!
Doğası, denizi, tarihi ve kültürü ile yerli ve yabancı turistlerinin uğrak yerleri arasında bulunan Bartın'ın Amasra ilçesi son yıllarda turizmin gözde şehirleri arasına girdi. Kruvaziyer turizmi ile geçen yıl rekor sayıda Rus turisti ağılayan Amasra, bu yılki 9 günlük bayram tatilinde ise yaklaşık 700 bin turiste ev sahipliği yaparak tarihi bir rekora imza attı.
Anız yangını!
Taşköprü ilçesine bağlı Duruca Köyü'nde çıkan anız yangını, büyümeden söndürüldü. Taşköprü Belediyesi İtfaiye ekipleri; 'Sadece ot ve anız yanmıyor canlılar da yanıyor' diyerek uyarıda bulundu.
Taşköprü'de Trafik Zabıta Ekipleri teyakkuzda!
Taşköprü Belediyesi, okul önlerinde yaya güvenliğinin ve trafik akışının sağlanması amacıyla Trafik Zabıta Ekibi uygulamasını başlattı.
Kastamonu Özel İdare bayramlaştı
Kastamonu İl Özel İdaresi personelleri,  Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programında merkez binada sosyal tesislerde bir araya gelerek bayramlaştı.
Kastamonu'da gece vakti büyük yangın!
Kastamonu Taşköprü ilçesi Orta Köyü'nde çıkan yangın, ahşap evi küle çevirdi.
Eski muhtar kazada can verdi!
Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti. Ölen sürücünün Safranbolu'ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.
Çarşı kitlendi!
Kastamonu’nun en kalabalık ve işlek caddesinde trafik kitlendi.
Hanönü'nün yeni Başkanı start verdi!
31 Mart Yerel Seçimlerinde Hanönü Belediye Başkanı olarak seçilen Metin Yamalı mazbatasını alarak görevine başladı. Devir teslim töreninin ardından göreve başlayan Belediye Başkanı Metin Yamalı, “Koltuğa ve makama oturmak için gelmedik. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ekip olarak çalışacağız ”dedi.
Tahsin Babaş'tan ilk açıklama!
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, seçimden sonra ilk kez açıklama yaptı. Babaş açıklamasında; "2019 yılında yüzde 30,89 olan oyunumuzu yüzde 36,15'e 19.091 olan oyumuzu ise 23 bin 390'a yükseltmiş bulunmaktayız.  Her bir projemi Kastamonu'nun gelişmesi ve güzelleşmesi adına Hasan Baltacı Bey'e hediye ediyorum. Hasan Baltacı kardeşimi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum"  ifadelerine yer verdi.
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
Bayram şekerleri tezgahlardaki yerini aldı
Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte rengarenk görüntüleriyle şeker ve çikolatalar tezgahlardaki yerlerini aldı.
Hemşehrimiz Çanakkale’de muhtar seçildi
İnebolu Şamoğlu Köyünden Necdet Şentürk, hemşire eşinin tayini nedeniyle 2021 yılında gittiği Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Ahlatlıburun Köyünde muhtar seçildi.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.