Arama
Arama Sonuçları
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Afrika, Ortadoğu ve Türkiye'nin iş insanları TRADEF'te bir arada
TRADE’F 2023 Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Fuar 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacak. İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz; "TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Bu fuar Afrika ve Ortadoğu ile ticaretimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.
TRADE’F2023 başladı
Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de açıldı.
Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı
Bağcılar Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TRADEF2023'te yerini aldı.
Pınarbaşı Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: "İlçemiz TRADEF'te"
Pınarbaşı Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "İlçemiz TRADEF'te. Tüm dostlarımızı standımıza bekliyoruz" denildi....
Üniversiteler TRADEF’te
Kastamonu, Kayseri, Bartın ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversiteleri de Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı’nda yer alacak.
Çatalzeytin Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: Biz de TRADEF'teyiz
Çatalzeytin Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Biz de TRADEF'teyiz. Tüm dostlarımızı bekliyoruz" denildi.
Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu
Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu.
TRADEF, yüzde 85 doluluğa ulaştı
TRADEF2023, 31 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de kapılarını ziyaretçilerine açacak.
2. TRADEF için yoğun mesai…
İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı.
İnebolu'da TOBB Okul Projesi ihaleye çıktı
İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası girişimleri ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin finansmanlığında başlatılan TOBB Okul Projesi ihaleye çıktı.
Kastamonulu yazar, artık tescilli "Aşk Yazarı"
Aşk Edebiyatının en seçkin isimlerinden biri olan Kastamonulu yazar Mustafa Çifci’nin T.C. Türk Patent Enstitüsü tarafından verilen “Aşk Yazarı” marka patenti tescili marka yenileme, süre uzatımı tekrar yazara layık görüldü.
Kaymakam'ın acı günü: Babasını kaybetti
Ordu'nun Kumru ilçesi Kaymakamı İnebolulu hemşerimiz Tanju Çanakçıoğlu'nun babası Hüseyin Çanakçıoğlu vefat etti.
2 Bin 543 Kursiyer Eğitim Aldı
Kastamonu Belediyesi tarafından iki sene önce faaliyete geçirilen Kastamonu Eğitim Merkezi’nde (KASMEK) açılan çeşitli kurslardan 2 bin 543 kişi yararlandı.
Uçar, Ödüllü mülkiyeli emekli oluyor
1982 yılında başladığı meslekte 41 yılı dolduran Zonguldak Vali Yardımcısı Şenpazarlı Yıldırım Uçar, (65) ağustos ayında emekli oluyor.
Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma eğitimi düzenlendi
Daday’da, Kastamonu Üniversitesi (K.Ü.) Ormancılık ve Tabiat Turizmi Koordinatörlüğünde, Kastamonu Teknokent ve Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birlikleri ile Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma Eğitimi düzenlendi.
İstanbul ASKF’de 3 Kastamonulu
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yapılan genel kurulunda yeni yönetim belli oldu.
Çatalzeytin yolları yenileniyor
Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Kastamonu Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü Şefi Fatih Kaya ve ekibiyle birlikte ilçemizde devam eden karayolu yenileme ve bakım çalışmalarını yerinde incelediler.
İstanbul’daki sesimiz kesildi!
İstanbul’da 12 yıldır Kastamonu’nun, Kastamonulu hemşehrilerimizin sesini duyuran İstamonu Gazetesi, Eylül ayında yayınına son veriyor. Üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran İstamonu Gazetesi sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni hemşehrimiz Hüseyin Karadeniz, 1 Eylül 2023 tarihi itibariyle basılı yayımı, yıl sonu itibariyle de sosyal medya hesaplarını sonlandırma kararı aldığını açıkladı.
TRADEF2023’te heyecan başladı
İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı.
Umur’a üstün hizmet ödülü
TOBB 79. Genel Kurulu’nda TOBB camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunan delegelerden biri olan Umursan Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Mehmet Umur’a Hizmet Şeref Belgesi verildi.
'Kastamonulu dünürlerim, bana ot yoldurdu...'
Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen “Kastamonu Evliyaları ve Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri’ni Anma” programına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; “Şeyh Şaban-ı Veli, Anadolu'nun dört manevi direğinden biri olarak gösterilir ve Kastamonu’nun da manevi lideridir. İnanç turizmi olarak düşündüğümüzde, Kastamonu'nun kalkınmasının en önemli dinamiklerinden biridir Şeyh Şaban-ı Veli” dedi.
‘Bize ot yoldurdular’
BİNALİ YILDIRIM’IN KASTAMONU’YA DÜNÜR OLMA HİKAYESİ…
Anma Programı düzenlenecek
Bağcılar Belediyesi tarafından Kastamonu evliyaları ve Şeyh Şaban-ı Veli Hazretleri için anma programı düzenlenecek.
Tosya pirinci için mesaisi başladı
Tosya ilçesinde yetiştirilen, coğrafi işaret tecil belgeli Tosya pirinci için çiftçilerin zorlu çeltik ekim mesaisi başladı.
KAS-KON yaraları sarmaya devam ediyor
6 Şubat tarihli 11 ili etkileyen depremlerin ardından Konfederasyonu Gençlik Kolları (KAS-KON) başta olmak üzere, Kastamonulu sivil toplum örgütleri yaraları sarmaya devam ediyor.