Arama
Arama Sonuçları
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...
“Verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların parçası oldu”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Kuzeykent ve İnönü Mahallelerinde gerçekleştirilen halk buluşmalarında yaptığı açıklamada, AK Parti Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş’ın görev yaptığı süre boyunca millete verdiği sözleri tutmadığı gibi yolsuzlukların bir parçası olduğunu söyledi.
Kastamonu'daki cinayetin sanıklarına ceza yağdı
Kastamonu’da bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılandığı davada cinayet şüphelilerine ceza yağdı.  
Kastamonu'da 205 bin liraya konut!
Devlet, elindeki kelepir evleri satışa çıkarmaya başladı. 1326 konut için başvurular alınmaya başlandı. Aralarında Kastamonu'nun da olduğu illerde açıklanan konutlar ve arsalara baktığımızda 127 bin liraya ev satışı olduğu gibi 80 bin liraya arsa satışı olduğu da görülüyor.
Kastamonulu hakim, hayatını kaybetti
Kastamonu'nun önemli değerlerinden emekli hakim Selma Zeydan, hayatını kaybetti
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Kuzeykent Mahallesi büyüyor!
Kastamonu Belediyesi Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı 2’nci oturumu gerçekleşti.
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-23. BÖLGE KASTAMONU
BAZALT AGREGASI VE KUM ALIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Karaçomak Deresi'ne pislik mi karışıyor?
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Öte yandan söz konusu alanda, kanalizasyon borusundan dereye akan pislik de vatandaşların tepkisini çekti. Söz konusu alanda bir an önce tedbir alınması isteniyor.
3. KISIM SANAT YAPILARI VE TAŞ DUVAR YAPIM İŞİ
KASTAMONU BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Tarihe damga vuran 'Türk kadınlarını' anlatacaklar
Türkiye Yardımsevenler Derneği 130 Şubesi ve İstanbul Dolmabahçe İnterwell kulübü ile Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümünde İnebolu ilçesine geliyor. 7 Ekim Cumartesi günü İnebolu Türk Ocağı önünde düzenlenecek olan etkinlik için büyük heyecan duyduklarını belirten TSYD, yaptıkları açıklamada; "İnebolu Türk Ocağı binasında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimiz anılacak, çeşitli etkinliklerle gençlerimize Cumhuriyetimizi ve Cumhuriyete Mühür vuran kadınlarımızı anlatarak tanıtmak istiyoruz. Sizlerle buluşacağımız için çok heyecanlıyız" denildi.
Vidinlioğlu'dan tehlike saçan yolla ilgili açıklama: ‘Belediyeyle ilgisi yok!’
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor. Açıksöz Gazetesi'nin konuyu ele almasıyla birlikte tehlike arz eden yol yeniden gündeme geldi.
Okullar açıldı, yine çözülmedi!.. Bu neyin inadı?
Kastamonu il merkezinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçmaya devam ediyor.
İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz nereli? İşte merak edilenler
İsfendiyar Açıksöz nereli? İsfendiyar Açıksöz kimdir? İsfendiyar Açıksöz ne zaman vefat etti? İsfendiyar Açıksöz’ün mesleği neydi? İşte İsfendiyar Açıksöz hakkında merak edilenler
İki ayrı anız yangını büyümeden söndürüldü
Kastamonu’da iki farklı noktada çıkan anız yangını, itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
Engelli kadın, ev bulamazsa sokakta kalacak
Kastamonu’da belden aşağısı felçli olan yatalak kadın, tadilat sebebiyle 1,5 yıldır oturduğu evinden çıkarılmak isteniyor.
30 Ağustos’ta ne oldu? 30 Ağustos’un önemi nedir? işte yaşananlar
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemi nedir? İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın anlam ve önemine ilişkin ayrıntılı bilgiler...
MEB 60 bin personel alımı yapacak!
Milli Eğitim Bakanlığı, İŞKUR TYP kapsamında okullara personel alımı yapacak. Başvurusu kabul edilen adayların ‘’Geçici madde 5’’ kapsamında 9 aylık çalışma süresi olacaktır.
İnönü Mahallesi'nde apartmanda cansız bedeni bulundu
İnönü Mahallesi’nde bir apartman katında bir süre önce öldüğü tahmin edilen erkek cesedi bulundu.