Arama
Arama Sonuçları
Kastamonulu muhtar görevinde 47 yılı geride bıraktı
Kastamonu'da ilk kez 24 yaşında muhtar olan 71 yaşındaki Mehmet Başaran, 10. kez girdiği muhtarlık yarışında rakiplerini geride bırakarak yeniden muhtarlığa seçildi
Kız isteme husumeti kanlı bitti: 2 ölü!
Devrekani ilçesinde bir kişi, kız isteme meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan amca ve yeğenine kahvehanede kurşun yağdırdı.
Bayram dönüşü kaza! Tarlaya uçtu..
Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Aracında öldürdüler!.. 2 kişi tutuklandı
Kastamonu’da iki gün önce akşam saatlerinde aracında silahla vurulmuş halde bulunan cinayetin olayıyla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2’si tutuklanarak cezaevine konuldu. 
Eski muhtar kazada can verdi!
Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak takla atan otomobilin şarampole yuvarladığı kazada sürücü hayatını kaybetti. Ölen sürücünün Safranbolu'ya bağlı Kadıbükü köyünün eski muhtarı olduğu öğrenildi.
Taşköprü'ye yeni göz doktoru!
Taşköprü Devlet Hastanesi'nde Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Esen Çakmak Cengiz atandı. 
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
ACI OLAY!.. Bunalıma giren kadın kendini astı
Cide ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kadın, kendini asarak yaşamına son verdi.
Yeşilçam'ın dev ismi hayatını kaybetti
Sanat dünyamızın ünlü isimlerinden yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kastamonu seçimlerinde trajikomik olay!
Eski muhtar ve Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Gökçek: “Vurulmadım, hayattayım”
Karabük Üniversitesi’nde olaylar sonrası 8 kişi gözaltına alındı
Son günlerde Karabük Üniversitesi'nde HIV ve HPV vakalarında artış olduğu iddiaları sosyal medyada gündem oldu... Bu iddialarla ilgili yapılan paylaşımlar sonrası 8 kişi gözaltına alındı.
Batı Karadeniz’de ceset alarmı!
Batı Karadeniz'de ceset bulundu...
Acı tesadüf; aynı gün vefat etti
Evde oynarken devrilen komodinin altında kalan 15 aylık Vedat Ayaz Şamlı ile bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunan dedesi Ahmet Yörük aynı gün vefat etti.
Karabük'te son dakika karar!
Karabük Üniversitesi'nde bazı kadın ve erkek öğrencilerin, Afrikalı öğrencilerden cinsel yol ile bulaşan HPV ve HIV gibi hastalıklara yakalandığı iddia edilmişti. Üniversite yönetimi, çok sayıda yabancı öğrencinin bulunduğu üniversitede giriş, çıkış koşullarını da güncelledi.
5 kişi hayatını kaybetti
Bugün Kastamonu’da 5 vatandaşımızı kaybettik. İşte Kastamonu’da hayatını kaybeden vatandaşlar.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’nun komşusunda isyan sesleri!
Karabük basını, 22 Mart tarihli yaygın basından bazı haberlerin linklerini paylaşarak şehrin yöneticilerine isyan etti. Son 4 gündür ülke gündemine oturan ve “Karabük olayı” olarak adlandırılan hadise, Karabük halkını zan altında bırakarak isyan ettirdi.
O ilçeye Diyaliz Merkezi yapılıyor! İhale tamam
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek sağlık kuruluşlarında incelemelerde bulundu. İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ilçede planlanan Diyaliz Merkezi'nin ihalesinin yapıldığı ve yapım aşamasına gelindiği kaydedildi.
Kastamonu'ya yeni doktorlar geliyor!
Sağlık bakanlığı Kastamonu'ya 3'ü uzman toplam 11 doktor, 3 eczacı olmak üzere toplamda 14 sağlık personeli ataması yaptı.
Sağlık Müdürü'nden Azdavay'da sağlık istişaresi!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, Azdavay ilçesinde incelemelerde bulundu. İl Müdürü Derdiyok, Azdavay'da görev yapan sağlık personelleri ile görüşerek tıbbi ekipman eksikleri ve sağlık yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.
KEAH'ta gelenek bozulmadı!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi personelleri geleneksel iftar yemeği programında bir arya geldi.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü'nden Bozkurt çıkarması!
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok  Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulundu.
Tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde tarlaya düşen otomobildeki 3 İranlı yaralandı.
Tır devrildi, kupası şahlandı
Amasya’da kontrolden çıkan tır yola devrildi. Tırın kupası adeta şahlanarak havada asılı kaldı. Yaralanan sürücü sıkıştığı yerden merdiven yardımıyla kurtarıldı.
Devrilen tırın sürücüsü yaralandı
Karabük'te devrilen tırın sürücüsü yaralandı.
Maden Ocağında İş Kazası: Detaylar haberde
Türkiye Taşkömürü Kurumu(TTK)Karadon Müessese Müdürlüğü’nde meydana gelen iş kazasında Veli S. isimli madenci yaralandı.