Arama
Arama Sonuçları
Taşköprü'ye yeni göz doktoru!
Taşköprü Devlet Hastanesi'nde Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Esen Çakmak Cengiz atandı. 
Kastamonu çiftçisine müjde!
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 142 milyon 582 bin lira destek ödemelerinin çiftçilerin hesabına aktarıldığını açıkladı.
Karabük'te son dakika karar!
Karabük Üniversitesi'nde bazı kadın ve erkek öğrencilerin, Afrikalı öğrencilerden cinsel yol ile bulaşan HPV ve HIV gibi hastalıklara yakalandığı iddia edilmişti. Üniversite yönetimi, çok sayıda yabancı öğrencinin bulunduğu üniversitede giriş, çıkış koşullarını da güncelledi.
Yeni Salgın kapıda! Hazırlıklı olmalıyız
2019’da ortaya çıkan Covid-19 salgınıyla herkes evlere kapanmıştı Covid-19 salgınına benzer bir salgının gelebileceği konusunda uzmanlar açıklamalarda bulundu.
14 Mart Tıp Bayramı kutlaması
Samsun’da 14 Mart Tıp Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
İç Hastalıkları Uzmanı Açıkladı: 'Oruç Tutmanın Kanser Hücrelerinin Yayılma Hızını Yavaşlattığı Tespit Edildi
Boğmaca Vakalarına Karşı Aşı Tavsiyesi
KTÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Gökçe Gayretli Aydın: "Ne yazık ki aşı kararsızlığı ülkemizde de artmaya başladı. Bu yüzden bütün anne babaları bilimin ışığında aşılamaya tekrar davet etmek istiyorum"
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
Diş kliniğini hastaların ayağına götürüyorlar
İlçe devlet hastanesine ‘ameliyathane’ müjdesi
Cide Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan alanlar yeniden gözden geçirilerek, hastane ameliyathanesinde tespit edilen eksiklikler en kısa sürede tamamlanarak eksiksiz, daha etkin ve kaliteli olarak faaliyete geçmesi ve hizmete alınması planlamaları yapıldı.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Erdoğan Berber, hayatını kaybetti
Kastamonu'da; Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatında yıllardır farklı görevlerde bulunan Erdoğan Berber, hayatını kaybetti.
DİKKAT!.. Acillere gitmeyin, çocuklarınızı da götürmeyin
Virüs kaynaklı hastalıklar arttı, vatandaş soluğu acil serviste aldı. Uzmanlardan ise uyarılar peş peşe geldi. Dikkat! Zorunlu olmadıkça acil kliniklere gidilmemeli özellikle de çocuklar buralara götürülmemeli...
KEAH’ta neler oluyor! Adım atacak yer kalmadı
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde adım atılacak yer kalmadı.
KEAH'ta sevkleri engelleyecek ilk hamle gerçekleşti
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Çağdaş Derdiyok; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Tosya Devlet Hastanesi'nde ek yoğun bakım ünitelerinin hizmete girdiğini açıkladı.
TTB, salgının sebebini açıkladı
Türk Tabipler Birliği, dikkat çekici bir basın açıklaması yayınladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da etkisini hissettiren ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir çok hastanın aynı şikayetlerle geldiği hastalığın kaynağını açıkladı.
Kastamonu’da KPSS puanı ile memur alımı başlıyor!
Bin 629 kamu personeli alımı başvuru kılavuzu bugün açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı 629 personel alımı kapsamında, Kastamonu’dan da alım var. Kamu personeli alımına dair tüm ünvanlar ve şartlar bu yazımızda.
İlçeye yeni doktor ataması
Aralık ayında yeni doktorlar hizmetlerine başlarken, ilçeye yeni hekim ataması yapıldı.
Kastamonu'ya yeni doktorlar atandı
Geçtiğimiz hafta açılan kadrolara doktor atamaları gerçekleşti ve Kastamonu'da göreve başlayacak olan doktorlar belli oldu.
Köy imamı hayatını kaybetti
Kastamonu'da Kuzyaka İbişler Köyü Kütükler Mahallesi köy imamı Mehmet Semerci, hayatını kaybetti.
KEAH'tan beklenmeyen sürpriz
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden müjde verildi. Artık sadece sağlık hizmeti verilmeyecek....
Tosya Devlet Hastanesi’nde garip olaylar
Tosya Devlet Hastanesi’nde dikkat çekici bir olay yaşandı… Bir vatandaş tarafından kapıdaki sıra randevusuna asıldığı iddia edilen not, ilçede gündem oldu…
Tosya’ya üç yeni uzman doktor
Tosya Devlet Hastanesi’nde üç yeni uzman doktor göreve başladı.
Belediye personeli hayatını kaybetti
Kastamonu'nun Daday ilçesinde yaşayan Daday Belediyesi personeli Mehmet Saka, hayatını kaybetti.
Kastamonu’da Tıp Fakültesi büyüyor
Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi, kadrosunu güçlendirmek için girişimlere başladı. 
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeni uzmanlar!
Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Kasım ayında; beş uzman bir pratisyen olmak üzere toplam doktor daha göreve başladı.
Sağlığa bomba etkisi Kastamonu’dan!
Taşköprü sarımsağı, sadece eşsiz lezzetiyle değil aynı zamanda sağlığa olan olumlu etkileriyle de dikkat çekiyor. Bu doğal mucize, içeriğindeki zengin besin değerleri sayesinde adeta sağlık için bir bomba etkisi yaratıyor.
Kastamonu LÖSEV ile turuncuya bürünüyor!
2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Kastamonu LÖSEV İl Temsilciliği Kastamonu'da etkinlikleri düzenleyecek. Düzenlenen etkinlikler kapsamında LÖSEV Kastamonu İl Temsilciliği tarafından ziyaret edilecek olan Candaroğulları İlkokulu'nda öğrencilerle birlikte turuncu balonlarla farkındalık yaratılacak. Öte yandan hafta boyunca turuncu rengi ön plana çıkarılacak.
Çocuklara dikkat edin! Çok tehlikeli
“Kanlı para” hızla yayılıyor. Okullarda çocuklar arasında hızla yayılan kanlı para oyununda kullanılan kenarları testere gibi yontulan madeni paralar marketlere de girmeye başladı
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Kastamonulu taksici, hayatını kaybetti...
Kastamonulu Yazar, büyüleyici hikayesini kitaba döktü
Uzun yıllar kanserle mücadele eden Kastamonulu  Yazar Ayfer Savaş Aydın, ilk romanı ‘Rıza’ için Kastamonu'dan sonra Ankara'da da okurlarıyla bir araya geldi