Arama
Arama Sonuçları
İnternetten araç kiralama vaadiyle dolandırıcılığa 4 yıl hapis
Samsun’da bir kişiyi internetten verdiği ilanda araç kiralama vaadiyle dolandıran şahıs, yargılandığı mahkemece 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Yakalama kararı vardı, polis kapıya dayanınca intihar etti
Bolu’da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan şahıs, polisi karşısında görünce tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.
Kastamonu'daki cinayetin sanıklarına ceza yağdı
Kastamonu’da bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılandığı davada cinayet şüphelilerine ceza yağdı.  
Kastamonu’daki kurum personel alıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de ve Cumhurbaşkanlığı SBB’de yayımlanan duyurularda, Kültür ve Turizm Bakanlığına büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, kütüphaneci, mimar, şoför, çocuk gelişimcisi, aşçı, bahçıvan, mühendis, şehir plancısı, arkeolog, müze araştırmacısı, kütüphaneci, tekniker ve teknisyen olmak üzere sözleşmeli personel alınacağı aktarıldı.
Yağmacı cezaevine gönderildi!
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, Kastamonu merkezde konutta birden fazla kişi ile yağmacılık suçundan kesinleşmiş 7 yıl hapis cezası olan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Kastamonu’da belediye personel alıyor!
Kastamonu’da o belediye personel alımı yapıyor. İlk defa atanmak üzere, sözleşmeli personel alınıyor.
Kastamonulu sanatçıdan sonra onlar da namaza başlıyor!
Kastamonulu ünlü sanatçı, Serdar Ortaç "namaza başlayıp, köye yerleşeceğim" dedikten sonra, onlar da namaza başladı. Cezaevine giren, fenomenler namaza başladı.
JASAT, 2 firari hükümlüyü yakaladı
Kastamonu'da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu için aranan 2 kişi yakalandı.
Erbakan; "D60 projesi şart!"
Tosya İlçe Başkanlığı'nda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Filistin İsrail arasında geçen olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erbakan konuşmasında D60 projesinin önemine dikkat çekerek Müslüman Ülkelerin birleşmesi gerektiğini dikkat çekti. Erbakan açıklamasında; "D60'ın İslam birliğinin yek vücut bir şekilde bu zulümlere karşı koyması gerekir" dedi
Mossad itirafçısı her şeyi tek tek anlattı!
Tutuklanan dedektif Selçuk Küçükkaya itirafçı oldu. FETÖ'cü Serkan Özdemirci ile başlayan gizli Mossad trafiğinin tüm detaylarına ulaşıldı.
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
91 sözleşmeli personel alıyor! Son tarih 29 Eylül
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 91 sözleşmeli personel alacak. Son başvuru tarihi 29 eylül 2023
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.