Arama
Arama Sonuçları
‘Taklitçi Hasan ve Moskof Hikmet’e kanmayın’
AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Candaroğulları Mahallesinde yaptığı konuşmada “Tutamayacağı sözler verenlere kanmayın” dedi.
KAL-DER’den ‘ucuz et’ başarısı…
KAL-DER’in açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumunun et ürünlerinin Tarım Kredi Marketlerinde uygun fiyata satılması kararı alındı.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
Seçim güvenliği toplantısı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir zaman kala Ağlı ilçesinde Ağlı Kaymakamı Salih Nur Şeker başkanlığında 'seçim güvenliği' toplantısı düzenlendi.
Eskişehir’de Kastamonulu bir aday!
Eskişehir’de Mihalgazi ilçesinde Belediye Başkan Adayı olan Kastamonulu hemşehrimiz Fahri Karabilen, hemşehrilerinden manevi destek istedi.
Dijital Satın Alma Platformu, 10 Bin Tedarikçiye Ulaşarak Şirketlerin İş Süreçlerini Dönüştürüyor
Şirketlerin satın alma sürecini dijitalleştirerek yapay zeka sayesinde onlara hız, şeffaflık ve tasarruf imkanı sağlayan PeraPole, Türkiye'nin önde gelen firmalarının da aralarında bulunduğu işletmeler ile konusunda uzman binlerce tedarikçiyi bir araya getiriyor
Kafkaslardan Anadolu’ya uzanan hikayenin rölyefi ilgi odağı oldu
Düzce Belediyesi tarafından Uzunmustafa Mahallesi Sabiha Ulusoy Kütüphanesi bahçesinde inşa edilen Kafkas Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Törene Kafkasya’dan çok sayıda konuk katılırken ortak söylem Anadolu topraklarının göçlerle yurt edinildiği ve geçmişte yaşanan acıların toplumsal hafızada kalıcı olması için daha çok sanat eseri icra edilmesi gerektiği oldu.
Özel güvenlik görevlileri iftarda bir araya geldi
Kastamonu Özel Güvenlik Görevlileri Derneği (ÖZGÜDER) tarafından önceki akşam iftar programı düzenlendi.
Dallı; "Bu ruh, Türk milletinin hayat kaynağıdır"
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kastamonu'da görme engelli Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası
Görme engelli albino hastası milli judocu Cahide'nin hedefi olimpiyat madalyası: "Hedefim olimpiyatlara katılıp altın madalya kazanmak"
1 milyon kişi erken emekli olacak!
Hükümet emeklilik sistemiyle ilgili yeni bir düzenleme için kolları sıvadı. Geçtiğimiz yıl seçim öncesi vaat edilen Bağ-Kur prim eşitlemesi için somut adım atılıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesi ile 1 milyon kişi erken emekli olacak.
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
Hırsızlık zanlısı 3 kişi yakalandı
Sinop’ta meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tarih
2024 emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri, Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak olan milyonlarca emekli tarafından sorgulanmaya başladı.
Kazada Hayatını Kaybeden Avukat, Sevenlerini Ağlattı
Gümüşhane’de duruşma dönüşü kazada hayatını kaybeden Av. Öznur Taş için Samsun Adliyesi önünde düzenlenen törende meslektaşları gözyaşı döktü.
Akfen Yenilenebilir Enerji'nin Eğitim Seminerleri Projesi Ödüllendirildi
Akfen Yenilenebilir Enerji, sahip olduğu santrallerin bulunduğu bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çeşitli eğitimlerin verildiği "Kırsal Bölge Eğitim Seminerleri" programıyla 6'ncı Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Zirvesi'nde "Enerjimiz Geleceğimiz" ödülüne layık görüldü.
Görele'deki Ölüm Kavşaklarına Köprülü Kavşak Müjdesi Verildi: Güvenliğin Artırılması İçin Adımlar Atılıyor
Giresun’un Görele ilçesinde sık sık ölümlü kazaların yaşandığı, ölüm kavşağına köprülü kavşak yapılacağı müjdesi verildi.
Kastamonu Üniversitesi 18 yaşında!
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından 2023 yılında ataması ve yükseltilmesi yapılan akademisyenler ile akademik hayatlarında başarılı çalışmalar icra ederek ödül almaya hak kazanan akademisyenler için "2023 Yılı Akademik Cübbe Giyme ve Akademik Başarı, Teşvik ve Ödül Töreni" düzenlendi.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Mehmet Akif'in tek kadın muhtar adayı!
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nin tek kadın muhtar adayı Nihal Turgut, 40 yıldır ikamet ettiği mahallesine talip oldu. Muhtar olma düşüncesinin 15-20 sene öncesine dayandığını dile getiren Turgut, muhtar seçilirse mahallesi için değişik fikirlere öncü olacak.  Sağlam ikili ilişkiler ve güçlü iletişim becerilerinin olduğunu söyleyen Turgut Mahallesi için elinden geleni yapacağını kaydetti. 
Kastamonu’da kaç aday var? İşte kesin liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi. Adaylığı için başvuru yapılan siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.
Vali Dallı; “Risk almayın”
Kastamonu Valisi Meftun Dallı; deprem haftasında Kastamonu’daki vatandaşlara bilgilendirmede bulundu.
Metrelerce sürüklenmişti: Acı haber geldi
Kastamonu'da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı kadın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Son dakika: Kastamonu’da aracın çarptığı kadın entübe edildi
Son dakika: Kastamonu'da karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı kadın ve torununa otomobil çarptı. Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
Kastamonu’da fakir uyuyan, zengin uyanacak!
Yastık altına yeni rekor geldi.
Emeklilere bir zam daha!..
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan büyüme oranları 2024 yılı itibarıyla emekli olanları da yakından ilgilendiriyor. Gayrisafi Yurt İçi Hasıla’daki (GSYİH) yüzde 4,5’lik artış dolayısıyla yapılacak zamlar Nisan ayında hesaplara yansıyacak.
Taşköprü, Türkiye’de “TEK” olarak kayıtlara geçti
Taşköprü Belediye Başkanlığı, prim ödemelerini zamanında ve eksiksiz bir şekilde gerçekleştiren 81 İl de tek belediye olarak kayıtlara geçti.
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Fatih Portakal’dan ‘asgari ücret’ iddiası
Gazeteci Fatih Portakal, emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili bir sürpriz yaşanabileceğini ifade ederken, asgari ücretle ilgili gündem olan iddiayı paylaştı.
“Kastamonu'da SARI OTOBÜS yollarda olacak”
Baltacı, Özel İdare ziyaretinde ‘ulaşım master planı’ hazırlayacaklarını açıkladı. Planlamalarına göre Kastamonu'da belediyeye ait sarı otobüslerin olacağı ve mesafeye göre ücretlendirme yapılacağını vurguladı.