Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Kronospan’dan SGK İl Müdürü Şahin’e ziyaret
Kronospan (SFC) Orman Ürünleri, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başlayan SGK Kastamonu İl Müdürü Emin Şahin’i makamında ziyaret etti.
Dadaylı başsavcıdan Kronospan’a ziyaret
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Türüdi, Kastamonu’nun en büyük ekmek kapılarından birisi olan Kronospan’ı ziyaret etti.
Kronospan’dan vekillere ziyaret
Kronospan yetkilileri, Kastamonu Milletvekilleri Halil Uluay ile Serap Ekmekci’yi ziyaret etti.
Kastamonu iş dünyası ‘Hayır’da buluşuyor
Kastamonu’daki dört ticaret ve sanayi odası ile Ticaret Borsası, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin yaralarını sarmak için TOBB’un başlattığı “İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası” kapsamında harekete geçtiler.
‘Gelin burayı sanayi alanı yapalım’
Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Kronospan (SFC) Orman Ürünleri Fabrikası’nın yeni yatırımı ve fabrika alanının genişlemesine yönelik meclis toplantısında yaptığı konuşmada, tesisin organize sanayi bölgesine taşınmasının daha uygun olacağını ifade ederek Olukbaşı bölgesinin bir sanayi bacasını daha kaldıramayacağını ve bölgede yaşayan vatandaşların fabrikadan şikayetçi olduğunu iddia etmişti. Parçal’ın sözlerinin ardından Kronospan’dan gelen davet üzerine fabrikada meclis üyelerinin de katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Hedef, bu yıl 50 bin öğrenciye ulaşmak
Kastamonu Valiliği himayesinde, İl Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda, Kronospan Orman Ürünleri A.Ş. sponsorluğunda ve kurumların işbirliği ile yapılacak olan "Hayata Renk Verelim 2023" ile “Bilinçli Gençler Sağlıklı Toplum 2023 Yerel Sosyal Sorumluluk Projesi” tanıtımı yapıldı.
GÜLAMOĞLU, MEZUN OLDUĞU OKULDA TECRÜBELERİNİ AKTARDI
Çankaya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, Kastamonu’nun yetiştirdiği genç mühendislerden Yüksek Endüstri Mühendisi Akif Yasin Gülamoğlu’nu ağırladı.
Büyükelçi Wimmer’den makam ziyaretleri
Beraberindeki heyetle Kastamonu’yu ziyaret eden Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, il merkezinde Kronospan firmasını ziyaretin ardından Vali Avni Çakır ile Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’nu da makamlarında ziyaret etti.
Büyükelçi Wimmer Kronospan’ı gezdi
Avusturya Büyükelçisi Johannes Wimmer, beraberinde Ticaret Ateşesi Christian Maier ve Avusturya kökenli Kronospan Orman Ürünleri Şirketi yetkilisi David Brenner ile birlikte Kastamonu’ya geldi.
Yeni Borsa’nın ilk meclis toplantısı yapıldı
Kastamonu Ticaret Borsası, yeni dönemin ilk meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. Mevzuat gereği en kıdemli üye olan Ömer Gülamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Kastamonu Ticaret Borsası’nın meclis toplantısında, Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve Katip Üye’nin seçimi gerçekleştirildi, gündemdeki diğer konu başlıkları ele alındı. Kastamonu Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli, burada yapıtığı konuşmasında; “TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun şu sözünü hiç aklımdan çıkarmıyorum. Başarı ekibimizin, varsa bir başarısızlık ise benim başarısızlığımdır. Sizlere de çalışmalarınızda başarı diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Emniyet Müdürü Ay, Kronospan’ı ziyaret etti
Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kronospan Orman Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.’ye iade-i ziyarette bulundu. Müdür Kayhan Ay’ı, Kronospan yetkilileri Yönetim Kurulu ve Genel Müdür Yardımcıları Ömer Gülamoğlu, Bilal Karakaya, Yönetim Kurulu Üyesi Umut Yılmaz ve Hammadde Tedarik Grup Müdürü Ali Şahin karşıladı.
Albay Çelik’ten Kronospan’ı ziyaret
Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik, Kronospan Orman Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etti.
Kronospan’dan Vidinlioğlu’nu ziyaret
Kronospan Orman Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu ile Yönetim Kurulu ve Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret etti.
“Amacımız Kastamonu’yu bölgede güçlü kılmak”
Ticaret Borsası’nın yeni başkanı Serdar İzbeli Borsa binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Serdar İzbeli, burada yaptığı açıklamasında daha önce Ticaret Borsası’na hizmet edenlere teşekkür ederek, amaçlarının Kastamonu’yu bölgesinde güçlü kılmak olduğunu söyledi.
Metin Kartal’dan Kronospan’ı ziyaret
Şırnak Nusaybin Gümrük Müdürlüğü görevini yürütürken, İnebolu Gümrük Müdürlüğü görevine atanan, aslen de Çankırı Çerkeş’li olan Metin Kartal görevine hızla başladı.
“Her zaman yanlarındayız”
TDP Şube Müdürlüğü tarafından KRONOSPAN firmasıyla birlikte yürütülen 'Hayata Renk Verelim 2022' projesi kapsamında alanında uzman eğitimciler tarafından yetiştirilen Polis Gücü sporcularımızdan müsabakalarda dereceye giren sporcular ile LGS sınavında başarılı olan öğrenciler İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kronospan Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gülamoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen programla ödüllendirildi.
"Kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır"
Kastamonu'da lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya gelen Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, "Gelecekte inşallah kanserin nedenini, aşısını ve tedavisini LÖSEV bulacaktır. Bu konuda büyük bir çalışma yürütüyoruz" dedi.
"Çocuklarımızın ve ailelerin yüzünü güldürmek bizim için onur"
3-17 yaş arası Tip 1 Diyabetli çocuklarda sağlıklı yaşam projesi kapsamında 70 adet şeker ölçüm cihazı dağıtım töreni dün yapıldı.
70 çocuğun yüzü gülecek
TİP 1 Diyabetli Çocuklarda Sağlıklı Yaşam Projesi’nin protokolü; projeye sponsor olan Kronospan (SFC Entegre), projenin yürütücülüğünü üstlenen İl Sağlık Müdürlüğü ve Kastamonu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Vali Avni Çakır, başkanlığında imzalandı.
‘Emlakçıyı Beklerken’ kahkahalar dinmedi
Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) tarafından düzenlenen etkinlikte, Yasemin Yalçın Tiyatrosu “Emlakçıyı Beklerken” isimli iki perdelik tiyatro oyunu Kastamonulularla buluştu.
Tunç’tan Kronospan’a veda ziyareti
Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Reşat Tunç, veda ziyaretlerini Kronospan (SFC) ile sürdürdü.