Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, alması gereken payı bir türlü alamamış
Turizm Haftası nedeniyle Turizm Endüstrileri Birliği 'TUREB' Başkanı Fikri Yazan bir basın bildirisi yayınladı.
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Baltacı’nın tartıştığı kişi bakın kim çıktı!
CHP Kastamonu Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı’nın bir vatandaşı tehdit ettiği iddia edilen bir video kaydı ulusal basın ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.
Kastamonulu genç, kanseri yendiği hastanede işe başladı
Kastamonulu genç, lösemiye karşı savaşında çocukluk kahramanı olan doktorla aynı hastanede çalışıyor.
Cumhuriyetin dev çınarı THK, 99’uncu kuruluş yılını kutluyor
Ülkemizde havacılığın gelişmesinde büyük bir öneme sahip olan Türk Hava Kurumu (THK), 99’uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor.
TMMOB: "Kaybedecek tek bir günümüz yok!"
Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası, 6 Şubat Depremlerinin birinci yılına dair açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada; "Aynı ihmaller nedeniyle bir daha aynı acıları yaşamamak için kaybedecek tek bir günümüzün bile olmadığını hatırlatıyoruz" denildi.
Turhan başkanın oğlu; CHP’ye katıldı
1999-2014 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanı olarak görev yapan MHP’li Turhan Topçuoğlu’nun oğlu; Ahmet Tuğer Topçuoğlu, CHP’ye üye oldu…
Hemşerimiz Kadıköy’e aday
Kastamonulu hemşerimizden Kadıköy’e adaylık açıklaması geldi. 3 senedir AK Parti Kadıköy ilçe yönetim kurulu üyeliğini yürüten Kastamonulu hemşerimiz Sevgi Ülgen Korkmaz, Kadıköy Belediyesi meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.
Kastamonulu İl Müdürü, bir diğer il müdürüyle yer değiştirdi
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü hemşehrimiz Murat Yılmaz, bir diğer il müdürü ile yer değiştirdi.
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
Okullar depremlere hazır mı?
Özellikle anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde karşılaşılacak bir acil durum ya da afet anında öğrencilerin nasıl davranacaklarını bilmeleri ve onları yönlendirecek olan kişilerin yeterlilikleri oldukça önemli.
'Özel İdare Arama Kurtarma Timi' ilk eğitimini aldı!
Kastamonu İl Özel İdaresi ekipleri tarafından oluşturulacak arama kurtarma ekibi oluşturulacağı açıklanmıştı. Gönüllülerden oluşan İl Özel idaresi Arama Kurtarma Timi, bugün AFAD personelleri tarafından ilk eğitimlerini aldı. Özel İdare tarafından oluşturulacak olan ekip, arama kurtarma ekipleri olarak ulusal seviyede akredite edilebilecek.
Yumaklı; "Türkiye; Avrupa'da 1'nci, dünyada 4'ncü ..."
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında; “Türkiye ağaçlandırma çalışmalarında Avrupa'da birinci, dünyada ise dördüncü sırada. Bundan gurur duymamız gerekir. Dünyadaki dördüncü sıradan üst sıralara çıkarmak da bizim ayrıca diğer bir hedefimiz” dedi.
Mardin’den Kastamonu’ya geldi, bir neslin umudu oldu!
Kastamonu Merkez ilçesinde özel öğretmenlik yapan Nurullah Filiz (30) üniversite öğrenimi için geldiği Kastamonu’da kalarak öğrencilere umut olmaya devam ediyor.
Kastamonulular, Arnavutköy'de buluştu
Kastamonu Çatalzeytin Karacakaya Gönüllüleri Derneği, Arnavutköy’de piknik şöleni organize etti. Piknik şölenine Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir de katılım sağladı.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Emekli öğretmenden örnek davranış: 'Kitabının gelirini öğrencilere bağışlayacak'
Hanönü ilçesinde emekli öğretmen Muhittin Göksoy, kendi yazdığı kitabın satışında gelen geliri Hanönü Lisesi'nden mezun olan ve üniversite kazanan gençlere bağışlayacak.
Bu yıl başka indirim yok!
Uzmanlar mazot fiyatına yıl sonuna kadar indirim yapılmasının beklenmediğini kaydetti.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.