Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ekmeğe zam!..
Yerel seçimler öncesi kısmen de olsa durulan zam haberleri, seçimlerin hemen ardından üst üste gelmeye başladı.
Bakanlıktan açıklama! Ölçü oyununa ceza yağacak
Tüketiciyi mağdur eden usulsüz satışlar için harekete geçiliyor! Gramaj, adet veya ağırlığı değişmesine rağmen fiyat etiketi değişmeyen satışlara ceza yağacak. Ticaret Bakanlığı ülke genelinde denetim gerçekleştirileceğini duyurdu.
Tosya'da gramaj ve fiyat denetimi
Tosya Belediyesi, ekmeklerin gramaj ve fiyat denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
Ekmeğe büyük zam yolda: 10 lirayı aşacak
Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu; "Ekmek maliyetinin 10 TL bandına çıkması bekleniyor. Bu yüzden ekmek fiyatının 12 TL olması planlanıyor" dedi.
Denetimler devam ediyor
Cide İlçesinde faaliyet gösteren Fırın ve Unlu Mamul İşletmeleri Başkanlığı, Zabıta Müdürlüğü personelince denetlendi. Yapılan denetimde Genel Temizlik, Gramaj, Ekmek Fiyat Tarifeleri, Ruhsat ve İdari Evrak Kontrolleri yapıldı. olup, bir aykırılığa rastlanmadı.
Ekmekte zam fırtınası başladı
Bazı il ve ilçelerde zamlı fiyattan ekmek satışı başladı.
Pide fiyatı bu hafta belli olacak
Bu yıl Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldı. Ramazan’da iftar sofralarının olmazsa olmazı olan pidenin bu yıl ki fiyatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçen yıl 6 lira olan pidenin bu Ramazan 10 ila 12 lira arasında satılacağı tahmin ediliyor.
"Dayanabildiğimiz kadar dayanacağız"
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, 81 ilde hizmet veren 5 bin 500 yerel zincir market olarak temizlik ve dayanıklı gıda tüketim ürünleri ile ev mutfak araç ve gereçlerinde zam yapmama kararı aldıklarını söyledi. Düzgün, "Zamlara karşı dayanabileceğimiz kadar dayanacağız" dedi.
Ekmek fiyat ve gramajları denetlendi
Tosya Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından, ekmek fırınları ve bayilerinde, ekmek ve simitlerin gramajı ile fiyat listesi denetimini gerçekleştirdi.
Tosya’da fahiş fiyat denetimi
Tosya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat denetimleri devam ediyor.
BALIKÇILAR, FİYATLAR DAHA DA DÜŞECEK DİYOR!
Karadeniz'de hamsi bolluğu Balık bolluğunun yaşandığı Karadeniz'de hamsi, çinekop, mezgit, çipura, istavrit gibi balıklar tezgahları süslüyor.