Arama
Arama Sonuçları
Geri sayım başladı!.. Akaryakıtta yeni dönem
Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.
Emekliler için başvurular başladı! 17 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor
Emekliler için heyecan verici haber geldi. Emekli maaşlarında banka promosyonları için başvurular 25 Mart itibariyle alınmaya başladı.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
7 gün sonra Kastamonu’yu geleceğe taşıyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hasan Baltacı, İsfendiyar Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu.
TBMM'de 'ödendi ödenmedi' tartışması
AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci; CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın dün, TBMM’de yaptığı orman köylüsüyle ilgili konuşmaya; yine mecliste cevap verdi.
Doğalgaz faturasına Kastamonu tarifesi!
Yapılan çalışmaya göre, kış mevsimini daha sert geçtiği illerdeki fiyatlandırma ile, kışı hafif geçiren iller arasında büyük farklar bulunuyor.
Madak: ‘Sorunlarımıza kalıcı çözümler istiyoruz’
Eğitim Sen Kastamonu Şube Başkanı Mirati Madak, eğitimcilerin yılda bir gün hatırlanmak yerine sorunlarına kalıcı çözümler üretilmesini beklediğini kaydetti.
110 kişiyi dolandırdılar ilk celsede serbest kaldılar
Kastamonu’da 4 yıl önce inşaat şirketi adı altında çizdirdikleri projedeki aynı daireleri farklı kişilere satarak 110 kişiyi dolandıran ve o dönemde yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yapan tutuklu sanıklar, 90 gün tutuklu kaldıktan sonra ilk duruşmada serbest kaldı
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi
“Alzheimer her beş yılda iki kat artıyor”
Alzheimer hastalığının unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkilendiğini belirten Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekti.
Kastamonu’da odun, kömür hazırlıkları başladı
Kastamonu’da havaların soğumasıyla birlikte vatandaşları yakacak talaşı sardı.
Elektriğe dev zam iddiası!..
1 Ekimden geçerli olmak üzere elektriğe yüzde 20 ila 30 arasında zam geleceği iddia ediliyor.
İnşaat sektörü çıkmazda! Maliyetler kontrolden çıktı
Türkiye’de İnşaat sektörü, Türkiye ekonomisinin belkemiği olarak bilinirken, son yıllarda yüksek malzeme maliyetleri ile başa çıkmak zorunda.
BTK açıkladı! Yurttaş faturalardan şikayetçi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK), CİMER ve bireysel dilekçe yoluyla gelen şikayetler arasında posta sektöründe "personel", mobilde ise "fatura" ilk sırada yer aldı.
Erdoğan, G20 liderlerine kitabını takdim etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hindistan'da katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde, devlet başkanları ve liderlere, İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan "Yaşanabilir Bir Dünya İçin Türkiye'nin Sıfır Atık Yolculuğu" kitabını takdim etti.
Yeni evlenecekler dikkat!.. Yargıtay'dan emsal karar…
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, düğün sırasında tartışma yaşayan çiftleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Telefonunuzu şarj ederken yaptığınız 10 hata
Akıllı telefon kullanan kişilerin yaptığı en büyük şarj hatalarından biri şarjı %100 doldurmaktır. Akıllı telefonunuzu şarj ederken bunun gibi yaptığınız 10 şarj hatasını sizler için derledik.
Erdoğan’dan yerel seçim mesajı: 'Koçbaşlarını belirleyip yola öyle devam edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde nasıl hareket edeceklerini açıkladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çağrısını değerlendirdi.
Doğal Gazda faturasız dönem
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı