Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, facianın üzerinde oturuyor!
Maden sahalarıyla ilgili ciddi endişeler var!.. Yetkililerden tek bir açıklama yok
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
21 kayıp işçiden 3'ü Kastamonulu...
Zonguldak'ta 19 Kasım'da batan geminin mürettebatı 93 gündür, Erzincan'da 13 Şubat'ta toprak kayması sonucu toprak altında kalan işçiler 7 gündür, Marmara denizinde batan kargo gemisinin mürettebatı 5 gündür aranıyor...
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu-Sinop karayolunda yaşanan otobüs kazasında 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 3’ü ağır 33 yaralının olduğunu açıkladı.
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu'da 6 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 33 kişinin yaralandığı otobüs kazası dron ile görüntülendi.  
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
‘Başıboş’ traktörü zabıta durdurdu
Taşköprü ilçesinde, sürücüsü el frenini çekmeden çalışır vaziyette bırakıp gidince hareket eden traktörü, zabıta ekipleri durdurdu.
Yine asansör faciası! Halat koptu..
KYK yurtlarındaki üst üste asansör arızaları artık kafalarda soru işareti bırakmaya başladı...
Simpson kehanetleri bitmek bilmiyor! Bu kez korkuttu
Amerika'nın uzun soluklu dizisi The Simpsons'ta yıllar önce yayınlanan bölümlerinde yer alan birçok olayı önceden bilmesi dikkat çekti. 34 sezondur izleyici karşısında Simpsonlar'ın 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan Titanik faciasını önceden tahmin ettiği ileri sürüldü. Dizide geçen birçok olayın tutmasıyla bir kez daha gündeme gelen Simpsonlar'ın 2024 yılı ve sonrası için yeni tahminleri gündem oldu.
Erdoğan'dan kira ve konut açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası programında konuştu. Erdoğan, deprem yasasının meclise geleceğini belirterek, kira ve konut fiyatlarındaki artışa ilişkin açıklama yaptı.
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Düğün yolculuğu faciayla noktalandı: 6 ölü 42 yaralı...
Denizli’nin Honaz ilçesinde kontrolden çıkan karayollarına ait kum yüklü tırın, bariyerleri yıkıp karşı şeride geçerek, düğünden dönen seyir halindeki yolcu otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada 1’i polis 6 kişi öldü, 42 kişi yaralandı.
"Bu zafer tarihimizin en kritik dönüm noktasından biri"
Vali Meftun Dallı, Kurtuluş Mücadelemizin başarıyla sonuçlanmasında, ülkemizin bugünlere gelmesinde tarihimizdeki en önemli dönüm noktalarından biri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. Vali Dallı yaptığı açıklamada; "Dünya savaş tarihine geçen bu şanlı zafer, tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biridir. Milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen kazandığı bu zaferle, bu toprakların ebedi vatanımız olduğunu bir kez daha tescil etmiştir" ifadelerine yer verdi.
"Ağzınıza bir bal sürecekler '10 bin lira' diyecekler"
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanlığı Ağustos Ayı Divan Toplantısı'na katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaptığı konuşmasında belediye seçimlerine değinerek; "Bin 392 seçim bölgesinde güçlü, kazanacak adaylarımızla seçimlere katılacağız. Emeklilere yakın zamanda zam verecekler. Rüşvet olsun diye belediye seçimleri geliyor diye Ekim'de sizin ağzınıza bir bal sürecekler, ‘10 bin lira ’diyecekler. Emekliler de memnun olacak zannedecekler ama 2 ay sonra yeni gelecek zamlarla o da eriyip gidecek" dedi.
12 kişinin öldüğü otobüs faciasında sebep ‘BioNTech’ mi?
12 kişinin yaşamını yitirdiği kazada hayatını kaybeden sürücünün oğlu, babasının 3 defa BioNTech aşısı olduğunu ve bu nedenle kalp krizi geçirdiğini düşündüklerini söyledi.
Kastamonu’da çare bitmez
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapılan son değerlendirmeler kapsamında Kastamonu için aşırı yağış uyarısında bulundu. Yine de hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yağmurdan korunmak için farklı yöntemler denedi.
Direksiyon başında epilepsi krizi geçirdi, ortalık savaş alanına döndü
Araç sürücüsünün direksiyon başında epilepsi krizi geçirmesi sonucunda kontrolden çıkan araç, çevredekilere korkulu dolu anlar yaşattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çok önemli açıklamalar
Toplantı sonrası konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şu şekilde...
Bir göçmen faciası daha: 51 ölü
Fas’tan İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları’na giden göçmenleri taşıyan botun batması sonucu 11’i kadın, 3’ü çocuk toplam 51 kişi hayatını kaybetti.
Deprem bölgeleriyle ilgili karar! Artık izin verilmeyecek
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgeleriyle ilgili alınan yeni yasak kararını duyurdu.
Kendirci, Özel Güvenlik Haftası'nı kutladı
Özel Güvenlik Günü ve haftası nedeniyle Özel güvenlik görevlileri derneği başkanı Burhan Kendirci yazılı basın açıklamasında bulundu.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Şehit Fethi Sekin'in intikamı 6 yıl sonra alındı
MİT, 2017'de polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
Çatlaklar büyüyor; bu apartmanda 250 kişinin canı tehlikede!
Kuzeykent Mahallesi’ndeki Nergis Apartmanı sakinleri; rahat uyku uyuyamıyor. 68 dairesi olan ve yaklaşık 250 kişinin ikamet ettiği apartmanın girişinde ve çevresindeki derin çatlaklar; apartman sakinlerinin tüm girişimlerine rağmen iyileştirilemedi.