Arama
Arama Sonuçları
İşte Kastamonu'nun vergi rekortmenleri!
Kastamonu Defterdarlığı 2022 yılı vergi rekortmenlerini açıkladı. Listenin ilk sırasında isminin açıklanmasını istemeyen bir mükellefin yer alması dikkat çekerken, ilk 10'da 4 rekortmen daha isminin açıklanmasını istemedi.
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Kastamonu'da 11 ilçeyi kapsayan müthiş turizm atağı!
Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı (JEOKAR) Çalışmaları ile ilgili toplantı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında gerçekleştirildi. JEOKAR çalışmalarında vites yükselten Kastamonu, 2024'ün son çeyreğinde de Ulusal Jeopark Ağı’na dahil olma başvurusunu UNESCO Türkiye Milli Komisyonuna sunmayı hedefliyor. Vali Dallı değerlendirmesinde; "Artık bazı idari kararlar alarak da vites yükseltmenin, bu alandaki çalışmaları sonuçlandıracak adımları atmanın tam zamanı" dedi.
Kastamonu’nun orta yerinde “çöp ev”
Kastamonu’da bir vatandaşın biriktirdiği eşyalar evini çöp eve düşürdü. Göreni hayrete düşüren evi gören vatandaşlar ise çaresiz vatandaş için yardım istedi. 
Cebrail Mahallesi'nde; vatandaşlardan büyük tepki!
Kastamonu Merkez Cebrail Mahallesi'nde vatandaşlar isyan noktasına geldi. Cebrail Mahallesi'nde 11 Ocak itibariyle su kaçağı sebebiyle düşen bar, bir çok vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile karşılayamayacak duruma getirdi.
Aşağı İmaret’te hırsızlık!.. Kombi ve televizyonları çaldılar
Kastamonu’da bahçedeki balkondan girdikleri evde değerli eşya bulamayınca televizyonları ve kombiyi çalan hırsızlar kayıplara karıştı.  
Tayini çıkan imama, köylüden duygusal uğurlama
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Bük Köyü’nde, köylüler; tayini çıkan imama duygusal bir uğurlama yaptı.
‘Gömü’yü komşu buldu!
Kapıkule sınır kapısının karşısındaki Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Gümrük Kapısı'nda, Türkiye'den ülkeye gelen bir kişinin otobüsü ile 4 aracında yapılan kontroller sırasında, beyan edilmemiş olduğu belirtilen yaklaşık 6 milyon 750 bin lira değerindeki 3 kilo 302,1 gram altına el konuldu.
Kastamonu'da kendi başına Dünya: ‘Çerçi İsmail’
Kastamonu’da 7 yaşındayken babasıyla birlikte köy köy dolaşarak eşya satmaya başlayan ‘Çerçi İsmail’ lakaplı İsmail Evvelbahar; 54 yıldır mesleğini sürdürüyor…
National Umzüge, Zürih'te Nakliye Sektörünü Özel Hizmetlerle Yeniden Tanımlıyor!
Zürih'in kalbinde, taşıma hizmetleri sektörünü sarsan bir yenilik rüzgarı esiyor. Umzugsfirma zürich arayışınızda, ihtiyaçlarınıza tam olarak neyin yanıt vereceğini bulabileceğiniz bir isim var: National Umzüge.
Galip Vidinlioğlu’nun Kastamonu’ya kazandırdıkları!
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde göreve gelen ve bin 600 gündür Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Galip Vidinlioğlu, görev süresi boyunca şehrin en çok konuşulan isimlerinden oldu.
Umzugmanager ile Nakliyenize Dair Her Şeyi Öğrenin
Taşınmak, başlı başına karmaşık ve enerji harcayan bir süreçtir. Ancak İsviçre'nin öne çıkan platformu Umzugmanager, bu süreci kolaylaştırmak için karşınızda! Nakliyat firmaları arasında doğru seçimi yapmak, "umzugsunternehmen vergleichen" yaklaşımıyla artık çocuk oyuncağı!
Menspower Umzüge: Zürih Nakliye Sektörünün Yeniden Şekillenen Yüzü
Nakliye, şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Özellikle de böylesine hareketli ve dinamik bir şehir olan Zürih'te. Ancak bu sektörde hizmet veren firmaların, sadece taşımakla kalmayıp aynı zamanda kaliteli ve fark yaratan bir hizmet sunması gerekiyor. İşte bu noktada Menspower Umzüge, umzugsfirma zürich denildiğinde ilk akla gelen isim olma yolunda hızla ilerliyor.
Zürih’in Soluk Alışı: Helvetia Transporte ve Çevre Dostu Nakliye Yöntemleri
Şehirler, yoğun trafik ve sanayi faaliyetleriyle hava kalitesinin zamanla düşmesine neden olabiliyor. Bu durum, insan sağlığına direkt etki ediyor ve sürdürülebilir bir yaşam için ciddi tehditler oluşturuyor. Ancak "umzugsfirma zürich" aramalarında karşımıza çıkan Helvetia Transporte, Zürih’in hava kalitesini iyileştirme konusunda önemli adımlar atıyor.
Swiss Transporte, Zürih'teki Evlere Özel Nakliye Hizmetiyle Yanınızda!
Zürih'te taşınma planlarınız mı var? Evden eve nakliye süreci, birçok kişi için stresli ve karmaşık olabilir. Ancak, Swiss Transporte'nin Zürih'te sunduğu özel hizmetle, bu süreç artık çok daha kolay!
Kastamonu Arkeoloji Müzesi
Kastamonu kent merkezinde yer alan müze binasının planını Mimar Kemaleddin Bey çizmiştir ve 1917 yılında İttihat ve Terakki Kulübü olarak yapılmıştır.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.
Kosova Nakliye’de Arı Nakliyat’tan Büyük Fırsat!
Arı Nakliyat işletmesi uzun yıllardan bu yana kaliteli ve tecrübeli nakliyat hizmetleri sunmaktadır.
“Alzheimer her beş yılda iki kat artıyor”
Alzheimer hastalığının unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkilendiğini belirten Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekti.
Engelli kadının çaresizliği!
Ev sahibi evden attı, şiddet gördüğü için boşandığı kocasının evine sığınmak zorunda kaldı
Kastamonu’da 65 yaş üstü intiharların başlıca sebebi yalnızlık
Dr. M. Fatih Şerifoğlu, Kastamonu’da 65 yaş üstü intihar sayılarının yüksek olduğunu, bunun başlıca sebebinin de “yalnızlık” olduğunu söyledi.
Ruslar Batı Karadeniz’i çok sevdi
Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik ve siyasi gibi alanlardaki iş birlikleri, turizmde yüzleri güldürdü.
Bursa, 10. Kastamonu Günleri için hazır
Bursa Kastamonu Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen 10’uncu Bursa Kastamonu Günleri etkinlikleri 11-15 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.