Arama
Arama Sonuçları
15 Mart'ta akaryakıta çifte zam!
Uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle kısa bir süre indirim yaşanan benzin ve motorinde rüzgar tersine döndü. Yeni gelişmeye göre benzinin litresine 1,53 TL, motorinin litresine ise 1,10 TL zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışı 15 Mart itibarıyla pompaya yansıyacak.
Bir indirim daha geliyor!..
Geçtiğimiz hafta motorine 2 kez, benzine ise 1 kez indirim geldi.
Pompa yerinde duramıyor!.. Yeni zamlar
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Bir zam da benzine!..
Benzine 14 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş zam bekleniyor.
Resmi Gazete’de yayımlandı: Doğalgaz piyasasına yeni düzenleme
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), tüketicilerin korunması amacıyla doğalgaz piyasası dağıtım lisanslarına ilişkin tedbirleri belirledi.
EPDK’dan 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, 2026 yılının sonuna kadar 1000 yerleşim yerine doğalgaz ulaştırılacağını açıkladı.
Pompaya yansıdı! Motorine büyük indirim
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugünden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 52 kuruş indirim geldi.
Şarj istasyonlarında ‘yeşil’ dönemi
Araç şarj ağı işletmecileri, şarj hizmetinde kullanılan elektriğin yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilmesi halinde şarj istasyonlarından tamamını veya bazılarını "yeşil şarj istasyonu" olarak belirleyebilecek.
Bu sefer zam yok! Motorine indirim geliyor
Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Son alınan bilgilere göre yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 52 kuruş indirim bekleniyor.
Haberiniz olsun!.. 15 Ağustos'ta benzine zam gelecek
Motorine gelen zammın ardından benzinde de fiyat artışı bekleniyor.
Zamlar, 2 bin akaryakıt istasyonuna kilit vurdu
Benzin ve motorin fiyatları için peş peşe yapılan zamların ardından akaryakıt bayileri zor bir döneme girdi.
Son 1 yılda 2 bin bayi kapısına kilit vurdu!
Benzin fiyatı ve motorin fiyatları için peş peşe yapılan zamların ardından akaryakıt bayileri zor bir döneme girdi. Sektörde kâr marjları, artan giderler ve POS komisyonu nedeniyle hızla azalırken, vergiler ve kurun da etkisiyle son 1 yılda 2 bini aşkın bayinin kapandığı öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından sektör çok önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Bayiler 31 Ağustos’ta verilecek teminat mektupları için Hazine ve Maliye Bakanlığı’na başvurmaya hazırlanıyor.
Pompanın freni patladı! 1 Ağustos'ta bir zam daha...
Motorine 1 Ağustos Salı gününden geçerli olmak üzere 1,07 TL zam bekleniyor.
Akaryakıta yeni bir zam daha geliyor
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.
Yine!.. (konuyu biliyorsunuz)
Motorin grubunda 1,45 TL'lik fiyat artışı bekleniyor.
Benzin ve motorin fiyatları 2023 bugün zam var mı?
Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 25 Temmuz 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? soruların cevabı haberimizde
Dikkat! Yine zam geliyor
Benzin fiyatlarına 25 Temmuz salı gününden itibaren 2 lira zam geliyor.
Motorine bu gece zam geliyor
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.
Elektrik faturasına zam mı geldi? Resmi Gazete kararı sonrası EPDK’dan açıklama: ‘Vatandaşın faturalarına yönelik…’
EPDK, Elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı (PTF) tavan fiyatının 2600 TL/MWH’den 2700 TL/MWH’ye yükseltildiğini açıkladı. Bu haberle geçtiğimiz hafta Temmuz ayında tüm abone gruplarında sabit bırakıldığı duyurulan elektrik faturalarına zam geleceği yönünde algı oluşunca EPDK’dan açıklama gecikmedi. Resmi Gazete’de yer alan kararın vatandaşların faturalarına yönelik bir artış olmadığı bildirildi.
Elektriğe zam mı geldi? EPDK’dan açıklama
EPDK, Elektrik üreticileri ve tedarikçi şirketler için referans fiyat olan piyasa takas fiyatı (PTF) tavan fiyatının 2600 TL/MWH’den 2700 TL/MWH’ye yükseltildiğini açıkladı
Faturalarda yeni dönem! 1 Temmuz’dan itibaren zorunlu olacak
Gelir İdaresi Başkanlığı, brüt satış hasılatı 2022 yılında 3 milyon lira ve üzeri olan mükelleflerin, 1 Temmuz'dan sonra sektör ayrımı olmadan e-faturaya geçmek zorunda olacağını duyurdu.
Yerli otomobil Togg 5 yaşında
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla 2018'de kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), 25 Haziran 2023'te 5. yılına giriyor.
Elektrikte Temmuz tarifesi belli oldu
Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi.
Güncel benzin ve motorin fiyatları; 24 Haziran akaryakıt fiyatları
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor.
Doğalgaz ne zamana kadar ücretsiz?
Konut, ibadethane ve cemevi abonelerinin 24 Nisan 2023’ten 31 Mayıs 2023’e kadar olan 38 günlük doğalgaz kullanımlarının tamamı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ödenecek. Ayrıca 1 Mayıs 2024 tarihine kadar gelecek olan faturalarının 25 metreküp kısmı da vatandaşlara ücretsiz olarak verilecek.
Ücretsiz doğal gaz yürürlükte
Ücretsiz doğal gaz tüketimine ilişkin EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
8 Nisan akaryakıt fiyatları
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor.
Yüzde 15 indirime gidildi
Elektrikte tüm abone gruplarının 1 Nisan'dan itibaren geçerli olan tarifeleri belirlendi.