Arama
Arama Sonuçları
İşte 2023 yılında en çok tercih edilen bebek isimleri
Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan anne baba adaylarının üzerinde en çok düşündüğü konulardan biri de bebeklerine verecekleri isimdir. Anlamlarına dikkat edilerek verilen isimlerin bazıları sıklıkla tercih edilirken bazıları daha az kullanılmaktadır.
Helal olsun size! Avrupa Şampiyonu oldular
Filenin Sultanları 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.
Filenin Sultanları yarı finalde…
Filenin Sultanları, yarı finalde 16 Temmuz 03.30’da ABD ile oynayacak.
Buruk Anneler Günü
Türkiye’de 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından ilk anneler günü… Deprem bölgesinde buruk anneler günü yaşanırken, vatandaşlar mezarlıklara gitti.
Bu mutluluk her şeye değer
Kahramanmaraş merkez üslü depremlerin ardından yaşadıkları şehirleri terk etmek zorunda kalarak aileleri ile birlikte Kastamonu'ya göç eden özel çocuklar, ata binerek moral buldu. İlk kez sevdikleri ata binen çocukların sevinci renkli anlara sahne oldu.
"Elinizde ne kadar malzeme varsa gönderin"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu. Her gün milyonlarca insana sıcak yemek verdiklerini söyleyerek deprem bölgesine yardım yapacaklara ellerinde ne kadar malzeme varsa göndermeleri çağrısında bulundu
Kastamonu halkı 2023'ten ne bekliyor?
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 2023 yeni yıl heyecanı başladı. Yeni yıla girmeye az bir zaman kala vatandaşlara 2023 yılından beklentilerini sorduk. Detaylar haberimizde…
Konya'dan bronzla döndüler
Konya'da düzenlenen Okullararası Trampolin Cimnastik Turnuvasında, Kastamonu'yu temsil eden üç sporcumuz, bronz madalya kazandı
Hemşehrimiz minik Ebrar Siirt’te gururlandırdı
Siirt’te ilkokul öğrencisi Kastamonulu Ebrar Meryem Koca(6), kumbarasında biriktirdiği bin 500 lirayı yetim çocuklara bayramlık alınması için bir derneğe bağışlayarak örnek davranışta bulundu.
Ankara Yolu'nda atletizm yarışları
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Atletizm Geliştirme Projesi 1. Kademe Yarışları ilimizde yapıldı.
Nice 101 yıllara
Kastamonu’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 101’nci yıl dönümü kutlandı.
Elif öğretmenin eğitim aşkı
Kastamonulu Elif öğretmen, doğunun en ücra köyünde tüm zorluklara rağmen çocukları geleceğe hazırlıyor