Arama
Arama Sonuçları
İYİ Parti’de istifa
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen listenin açıklanmasının ardından, listedeki isimlerde ismi geçen Cafer Hasan Düzgün adaylığından istifa etti.
İYİ Parti kesin listesini açıkladı!
İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Fren Balatası Ne Zaman Değiştirilmelidir?
Fren balatalarının ne zaman değiştirilmesi gerektiği sorusunun cevabı doğrudan fren sisteminin kullanımı ile ilgilidir.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
"Savcıları, bakanın şahitliğinde göreve davet ediyoruz!"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal, yaptığı yazılı açıklamada Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e eleştirilerde bulundu. Bal açıklamasında; " İktidar, kendi getirdiği ve 20 yıl boyunca kullandığı mülakat sistemini seçimlerde kaldırmayı vaat etmiş ve bu vaadini de tutmayarak, demokrasi ve adaletin kendisi için nasıl amaç değil araç olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bakan Tekin mülakatlarla ilgili suç itirafında bulunmuştur! Savcıları, Bakanın şahitliğinde göreve davet ediyoruz!” dedi.
Pompeipolis'in ilk filmini yöneten Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu
Sarımsak kokan Kastamonu'ya sinema esintisiyle gelen Yönetmen Metin Kuru, Açıksöz Gazetesine konuştu.
Zirve en çok KSK’ya yakıştı
Kastamonuspor’umuz Gazi’de ağırladığı 24Erzincanspor’u 2-0’lık skorla geçerek grup liderliğine yerleşti
Deniz Şenliklerine damga vuran “İnebolu Denk Kayağı” gösterisi
Milli Mücadele döneminde Anadolu'nun lojistik merkezlerinden İnebolu Limanı'na getirilen mühimmatın tahliyesini üstlenen İnebolulu kayıkçıların kullandığı "denk kayığı", İnebolu Deniz Şenliklerinde yaptığı gösteri ile büyük alkış topladı.
Bu hata zehir saçıyor! buzluktaki eti bu yöntemle hızlı ve sağlıklı şekilde çözdürün
Etleri saklama koşulları kadar buzluktan çıkınca hangi koşullarda çözündüğü de en önemli başlıklardan birisi. Eti çözdürürken yapılan hatalar ise ette bakteri üremesine neden oluyor. Peki eti en sağlıklı ve hızlı bir şekilde nasıl çözdürürüz? İşte detaylar
"Ağzınıza bir bal sürecekler '10 bin lira' diyecekler"
Saadet Partisi Kastamonu İl Başkanlığı Ağustos Ayı Divan Toplantısı'na katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaptığı konuşmasında belediye seçimlerine değinerek; "Bin 392 seçim bölgesinde güçlü, kazanacak adaylarımızla seçimlere katılacağız. Emeklilere yakın zamanda zam verecekler. Rüşvet olsun diye belediye seçimleri geliyor diye Ekim'de sizin ağzınıza bir bal sürecekler, ‘10 bin lira ’diyecekler. Emekliler de memnun olacak zannedecekler ama 2 ay sonra yeni gelecek zamlarla o da eriyip gidecek" dedi.
Apple kullanıcılara 500 milyon dolar ödeyecek!
Eğer 2020'de anlaşmanın bir parçası olduysanız, siz de yaklaşık 65 dolar alacabileceksiniz.
18 katlı projeye onay verildi
Depremin vurduğu kentlerimizden Gaziantep’te 18 katlı otel projesine onay verildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuruda bulunan şirket, Gaziantep Valiliği’nden “Çevresel etki Değerlendirmesi (ÇED) gerekli değildir” kararı aldı.
Bir bahçe ve düzenli bir ev için temel ipuçları
Temiz ve düzenli bir ev veya bahçe kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlar. Psikolojiye olumlu bir etkisi olduğu kanıtlanan temizlik, ruh halinizi tamamen değiştirebilir. Dağınık evler veya bakımsız bahçeler size kendinizi kötü hissettirir ve bu ortamlarda yaptığınız aktivitelerden zevk alamayabilirsiniz.
Çiftçinin yüzü kuraklığa dayanıklı buğdayla gülecek
‘Kuraklığa Dayanıklı Buğday’ projesiyle çiftçiler, kuraklıktan daha az etkilenen buğdayla verimi koruyacak.
Kastamonu'da Örgütlerin yönetim kurulu sayıları arttı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Parti Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda il ve ilçe başkanlarının göreve iade edilip edilmeyeceğine yönelik oylama yapıldı.
Kastamonu CHP örgütlerinde üye sayısı arttırılacak
Kastamonu İl örgütü ile İnebolu ve Taşköprü ilçe örgütlerinin sayısı arttırılacak
Taşköprü sarımsağı, ‘dijital pazar’ ile Türkiye’nin her yerinde
Taşköprü ilçesinde hasadına başlanılan dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı, internet üzerinden yapılan satış ile Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılıyor
Bisikletçiler Kastamonu'ya aşık oldu
Türkiye’de bisiklet turizmin öncüsü olan "Boostcamp" etkinliğinin üçüncüsü Batı Karadeniz bölgesinde yapıldı.
Aygün: ‘Stat sözünün takipçisi olacağız’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın önceki bakanlık döneminde Kastamonu’da verdiği stat sözünün takipçisi olacaklarını söyledi. Şampiyonluk hedefiyle sezona girdiklerini ve 1’nci lige çıkmaları durumunda stadın bir lüks değil mecburiyet olacağını kydeden Aygün, şehrin kulübe katkısı hakkında da açıklamalarda bulundu.
Gelenek bozulmadı
İl Genel Müdürlüğü’nde Kurban Bayramının ardından mesainin ilk günü geleneksel hale gelen bayramlaşma programı yapıldı.
Kastamonu emektarları iş başında
Kurban Bayramına sayılı günler kala bayram hazırlıkları neredeyse tamamlandı.
Kdz. Ereğli il olmak için gün sayıyor
Türkiye'nin 100. yılında 100 il iddialarının gündeme gelmesinin ardından Kdz. Ereğli ilçesi de il olmak için adeta gün sayıyor. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçenin il olması halinde daha da gelişeceğini ifade etti.
Alıcı da satıcı da memnun
KASTAMONU HAYVAN PAZARLARINDA KURBAN BAYRAMI HAREKETLİLİĞİ...