Arama
Arama Sonuçları
Kaymakamlığın turnuvasında ortalık karıştı
Cumhuriyetin 100'ncü yılı dolayısıyla Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde düzenlenen Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda ortalık karıştı.
Kastamonu çocukları için ‘obezite’ alarmı!..
Dr. Şerifoğlu: “İleride daha dramatik bir durum bizi bekliyor”
3’ü Kastamonulu 141 Gediz şehidi için ‘şehitlik’ yapılması isteniyor
Gediz harbinde, Yunan işgali sırasında düşman askerlerini püskürtmek için savaşırken şehit düşen, Kastamonulu 3 askerin de bulunduğu 17. Tümen askerlerinin naaşlarının yer aldığı alan Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürlüğü tarafından şehitlik olarak tescillenmişti.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Türkiye’nin 100 yıllık çalışır durumdaki tek fabrikası…
Atatürk’ün talimatının ardından milletin azmiyle 3 Ağustos 1924 yılında kurulan ve 'Azmi Milli' adını alan un fabrikası, aradan geçen 100 yıla rağmen halen çalışır durumdaki tek fabrika olma özelliğini taşıyor.
İşte Türkiye’nin ‘en zengin’ kadınları
Türkiye'de milyar dolarlık servete sahip 10 kadın bulunurken, bunların 5'i Sabancı, 2'si Koç, 2'si Doğuş ve 1'i de Yıldız ailesine mensup.
‘28 Mayıs’ta gerçeğin iktidarını kuracağız’
28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri öncesi CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferansa Salonu’nda Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.
Kastamonu Gücü, Akdeniz’i ağırlıyor
Kastamonu Gücü, yarın Küçükçekmece Akdeniz Spor’u ağırlayacak.
Dinçer Demir’e görev
Kastamonu Bölgesi hakemlerimizden Nurettin Dinçer Demir, TFF 1’inci Lig’deki kritik müsabakada görevlendirildi.
CHP’nin il il milletvekili adayları
CHP’nin il il milletvekili adayları belli oldu.
AK Parti’nin il il milletvekili adayları
AK Parti, milletvekili listelerini YSK'ya teslim etti.
İYİ Parti’nin il il milletvekili adayları
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İYİ Parti’de 28. Dönem Milletvekili adayları açıklandı
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde yer alacak İYİ Parti'nin aday listesi yayımlandı.
İşte il il MHP 28. dönem milletvekili adayları
MHP, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday listesi yayımlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye 1. sıradan aday.
Genç ASRİAD Kastamonu Şubesi açıldı
Asrın Genç İş Adamları Derneği (Genç ASRİAD) Kastamonu Şubesi, hafta sonu gerçekleştirilen açılış programı ile Kastamonu’daki hayatına resmen başladı. Genç ASRİAD Kastamonu Şube Başkanı Dinçer Özdemir oldu.
2022’de Türkiye’de en çok konuşulanlar
Medya takip kurumu Ajans Press, her sene olduğu gibi 2022 yılının en çok konuşulan başlıklarını derledi.
Demir ve Terzi Kış Semineri’nde
Merkez Hakem Kurulu tarafından Antalya'da hakemlere MHK Kış Semineri düzenlendi.
Vidinlioğlu’na “Yılın İl Belediye Başkanı” ödülü
Kırıkkalegücü Spor Kulübü tarafından düzenlenen "15’nciKırıkkalegücü Ulusal Spor Ödülleri"Kırıkkale'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Hastanede gerçeği aratmayan deprem tatbikatı
İnebolu ilçesinde hastanede düzenlenen deprem tatbikatı gerçeği aratmadı.
Turizmde, mutfağımızla dikkat çekeceğiz!
Ulusal seyahat acentelerine yönelik Kastamonu’nun gastronomi kültürünün ve unsurlarının tanıtılması amacıyla düzenlenen “Kastamonu Gastronomi Tanıştırma Turu” etkinliği başladı. Etkinlikte ünlü şefler tarafından hazırlanan Kastamonu’nun yöresel lezzetleri gastronomi acentelerinden tam not aldı.
Türk Silahlı Kuvvetlerine yeni güç: HANÇER ve DİNÇER
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin etkin ve caydırıcı gücünü artıracak, özellikle meskun mahal operasyonlarında personelin güvenli bir şekilde mücadelesini destekleyecek insansız kara araçları HANÇER ve DİNÇER özellikleri ile kendine hayran bırakıyor.
İnebolu'nun İlk tıp şehidi törenle anıldı
1923 yılında hayatını kaybeden Dr. İsmail Hakkı Ayaroğlu, 14 Mart Tıp Bayramında düzenlenen törenle anıldı.
Teknokent'te girişimcilere eğitim
Kastamonu Teknokent bünyesinde faaliyetlerini yürüten Teknokent Akademi ve Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Ofislerinin, Kastamonu Üniversitesi Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün desteğiyle hayata geçirilen “İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı” son dersiyle tamamlanmış oldu.
TÜİK’in yeni başkanı Erhan Çetinkaya
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Prof. Dr. Erdal Dinçer görevden alındı, yerine Erhan Çetinkaya atandı.
Afacan, güven tazeledi
TÜRK EĞİTİM SEN KASTAMONU ŞUBESİ 7’NCİ OLAĞAN GENEL KURUL KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Türk Kızılayı'nın kadın gönüllüleri, afet bölgesinde yaraları sardı
Türk Kızılayı’nın kadın gönüllüleri, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaraların sarılması için görev aldı. Her ilden gönüllü olarak ilçeye gelen Türk Kızılayı’nın kadın gönüllüleri, afetzedeler başta olmak üzere ilçede görev yapan personellerin ihtiyaçlarını karşılayarak afetin yaralarını sarmada büyük rol üstlendi.