Arama
Arama Sonuçları
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Belediye Başkanlığına aday!
2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala aday adayları belli olmaya başladı. Kastamonu'da da yerel seçim heyecanı yaşanırken İş İnsanı Meftun Kutlu, Kastamonu Bağımsız Belediye Başkan adaylığını açıkladı.
"Türkiye Yüzyılı’nın en mağdur kesimiyiz"
Toplum Yararına Program (TYP) çalışanları sözcüsü Mehmet Erol, Güne Bakış programında konuştu. Erol, “Bizim derdimiz evimizin kirasını ve faturaları ödemek. Bizim için de bir çalışma olsun ve mücadele verilsin. Türkiye Yüzyılı'nın en mağdur kesimiyiz” sözlerini dile getirdi.
Satıcı ve dilencilere eş zamanlı uygulama
Türkiye genelinde mal ve hizmet satmak suretiyle halkı rahatsız eden şahıslara ve dilencilere yönelik uygulama yapıldı.
‘İçimizde hem bir burukluk hem de büyük bir umut var’
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Devrim Ezgi Şahin, partisinin il binasında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
TÜRKAV, Hacı Eşref'i dualarla andı
Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Kastamonu Şubesi tarafından şehrimizin manevi karakterlerinden Hacı Eşref diye meşhur olan Eşref Özbenli, merkez Küçüksu Köyü yakınlarındaki mezarı başında, vefatının 47. yıldönümünde dualarla anıldı.
'Küfrün yanında durmak, hiç bir Kastamonuluya yakışmaz'
Zafer Partisi İl Başkanı Özcan Büyükşen, sığınmacılar konusunun Türkiye'nin bölünmesi için hazırlanan bir proje olduğunu ve bu sorunu 11 yıldır, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın gündemde tuttuğunu belirtti.
Uzun yol dilencileri suçüstü yakalandı!
Şehir merkezlerinin ardından uzun yol dilencileri de ortaya çıkmaya başladı. Bozkurt yolunda yol kenarına ateş yakarak dilencilik yapan üç kişi yakalandı.
Gurbetçinin antikaları çalındı!
Devrekani ilçesinde, İstanbul'da yaşayan vatandaşın evinde yaşanan hırsızlığın ardından, üç şüpheli mahkemeye sevk edildi.
TÜRKAV Hacı Eşref’i unutmadı
TÜRKAV Kastamonu Şubesi, ilimizin son dönem velilerinden gösterilen “Deli Eşref” ya da Hacı olduktan sonra “Hacı Eşref” olarak bilinen Eşref Benlioğlu’nu kabri başında andı.