Arama
Arama Sonuçları
Polis ekipleri şok uygulama yaptı
Çorum'un Alaca ilçesinde yapılan şok uygulamada ruhsatsız tabanca ve bıçak ele geçirildi, bir araç trafikten men edildi.
Kastamonu’da otobüslerle ilgili son durum açıklaması!
Kastamonu Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanı Mehmet Tiryakioğlu, şehiriçi otobüslerindeki yoğunluk ve talepler hakkında açıklamalarda bulundu. Kastamonu halkının sabah ve akşam saatlerinde yaşadığı yoğunluk nedeniyle dile getirdiği şikayetlerle ilgili olarak Tiryakioğlu, Açıksöz Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulundu.
Akaryakıtta şok hamle!
Akaryakıtta nakit ödemeye indirim, kartla ödemeye zam geliyor.
Kastamonu'da bir kahramanlık!
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, gittiği banka şubesinde kalp krizi geçiren vatandaşı, kalp masajı ve sunni teneffüs ile hayata döndüren polis memurlarına başarı belgesi takdim etti.
Kalbi duran vatandaşa polisten ‘hayat’ öpücüğü…
Kastamonu'da bir bankada sıra beklerken kalbi duran kişiyi trafik polisleri kalp masajı ve suni teneffüsle hayata döndürdü.
1 yılda 10 ölü, 1517 yaralı!
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü trafik kazaları bilançolarını açıkladı
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Miniklere trafik bilinci aşılandı
Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Candaroğulları İlkokulu öğrencilerine yönelik trafik konusunda bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.
Trafik sigortasına yeni düzenleme geliyor
Trafik sigortasında poliçe kesilememesi yönündeki tartışmalara çözüm olması amacıyla SEDDK tarafından “Trafik Teklif Platformu” için ilk adım atılarak yönetmelikle ilgili süreç resmen başlatıldı.
Kaskınla yol ver hayata!
Kastamonu Emniyeti, motosiklet sürücülerini denetledi, uyardı
"Eczacılar, artan maliyetlerin yükü altında eziliyor"
Türk Eczacıları Birliği 26. Bölge Kastamonu Eczacı Odası, Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kastamonu Eczacı Odası binasında yapılan Genel Kurul'da konuşan Kastamonu Eczacı Odası Başkanı Şule Tüfekci; " Biz eczacılar da aşırı enflasyonist ortamda artan maliyetlerin yükü altında eziliyoruz. Kamuda ve hastanelerde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları ve çalışma koşulları iyileştirilmeli; Kamuda, hastanede eşdeğer sağlık hizmeti üreten meslektaşlarımıza yönelik adaletsizlikler giderilmelidir. Eczacılık ortak paydasında birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz yarınlara hep birlikte ulaşmak umuduyla" ifadelerine yer verdi.
Kastamonu’da okul servisi sürücülerine trafik eğitimi verildi
Okul servisi sürücülerine trafik güvenliği ve trafik kuralları hakkında bilgilendirme eğitimi verildi.
EGM ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı
Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 104. Temel Eğitim sınavı sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Sınava giren adaylar tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı merak ediliyor. EGM tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? Gibi sorular adaylar tarafından merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından uygulanan ÖGG sınavının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, 104. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
EGM ÖGG sınav sonuç sorgulama ekranı, ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 104. Temel Eğitim sınavı sonuçları için tarih araştırmaları başladı. Sınava giren adaylar tarafından ÖGG sınav sonuçlarının açıklanıp, açıklanmadığı merak ediliyor. EGM tarafından gerçekleştirilen ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? ÖGG sınav sonuçlarına nereden bakılıyor? Gibi sorular adaylar tarafından merak konusu oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından uygulanan ÖGG sınavının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, 104. dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
Kastamonu'da sıkı denetim
Kastamonu'da polis ekipleri trafik kazalarını azaltmak için traktör sürücülerine yönelik denetimlerini arttırdı.
Ev alacaklar dikkat! Konut kredisinde şartlar değişti
BDDK, ikinci konutunu alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketicilerin ikinci ev alımında şartlar değiştirildi.
Kamu bankalarından konut kredisi için müjde! Ekim ayında hayata geçiyor
Konut fiyatları artmaya devam ederken, konut kredisi faiz oranları da yükselişini sürdürüyor. Bu kapsamda kamu bankaları öncülüğünde yeni bir konut kredisi kampanyasının işaret fişeği yakıldı. Hem sıfır hem de ikinci el konutlar için geçerli olması beklenen kampanyada 180 ay vade ile yüzde 1,20’lik faiz oranı üzerinde duruluyor. Düzenlemenin Ekim ayında hayata geçirilmesi planlanıyor.
Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat’tan elini çekti!
Merkez Bankası Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için yeni bir hamle yaparak tüm teşvik düzenlemelerini geri çekti. Vatandaşları Türk Lirası’na yönlendirmek isteyen bankanın yaptığı bu hamle ile ilk etapta yüzde 30’un altına gelen mevduat ve etkileşimli olarak kredi faizler oranlarının yukarı taşıması bekleniyor. Piyasada faizin ciddi bir alternatif olduğu döneme girildiği belirtilirken, borsaya bir miktar destek gelebileceği de kaydedildi.
Maliyetlerde zorluk çeken yemek sanayicileri teşvik bekliyor
Yüksek enflasyon ve artan üretim maliyetleri nedeniyle zor bir dönemden geçen yemek sanayicileri alternatif çözüm önerileriyle, sektörün gelişmesi ve bu sürecin atlatılması için teşviklerden yararlanmak istiyor.
Deprem sigortası kalkıyor, yerine afet sigortası geliyor
Kahramanmaraş depremi sonrası sigorta sisteminde köklü değişiklikler hayata geçiriliyor. Yeni dönemde deprem sigortasının yerine Afet Sigortası geliyor, enflasyona endeksleniyor ve teminatlar iki katına çıkıyor.
Sönmezoğlu'ndan Taşköprü'de denetleme
Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından önleme araması gerçekleştirildi. Kastamonu Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu çalışmaları denetledi.
En çok altın alan iller hangisi?
Son günlerin favori yatırım aracı altına en çok hangi il yatırım yaptı? Türkiye'nin en fazla altın mevduatının bulunduğu iller hangisi?