Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu'daki cinayetin sanıklarına ceza yağdı
Kastamonu’da bir restoranda işlenen cinayetle ilgili 4 sanığın yargılandığı davada cinayet şüphelilerine ceza yağdı.  
Cinayet zanlısı tutuklandı
Uyuşturucu parası için babasının evini bastı, gürültü için dışarı çıkan komşusunu öldürdü
Azdavaylı zabıtaya ‘merhamet ve emek’ ödülü
Merhamet ve Emek ödül töreninin beşincisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda yapıldı. Törende Azdavay ilçesinde, evinin balkonundan düşen çocuğu tutarak hayatını kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız’a da ödül verildi.
Damat cinayetinde yeni gelişme!
Kastamonu’da damatlarını mezarda silahla vurarak öldüren baba ve oğlu tutuklandı, 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
Aile boyu cinayet!
Aile üyeleriyle birlikte damadını 15 kurşunla öldüren kayınpederin sözleri kan dondurdu. Mezarlık cinayetinde detaylar belli oldu, cinayetin boşanma davası sebebiyle işlendiği ortaya çıktı.
Kastamonu'da kan donduran cinayet!
Kastamonu'da mezarlıkta başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurulmuş halde erkek cesedi bulundu. Cinayetin ardından Karabük istikametine kaçtıkları belirlenen 2'si kadın 5 şüpheli Karabük'te yakalandı. 
Türk Basını, katledilen Filistinli meslektaşlarının sesini duyuruyor
Dünya, 6 Ekim 2023 tarihinden bu yana tarih boyunca görülmemiş büyük bir katliam ve soykırıma şahitlik ediyor.
Baltacı; TBMM’de konuştu: ‘’Kastamonu’da Kiralar yüzde 700 arttı’’
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, TBMM Genel Kurulu’nda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın 2024 yılı bütçe görüşmelerinde söz aldı... Konut ve kira fiyatlarına dikkat çeken Baltacı, Kastamonu’dan da örnek vererek; 2 bin lira olan kiranın 10 bin liraya çıktığını ve çözüm bulunması gerektiğini kaydetti.
Emlakçı cinayetinde 3 tutuklama!
Kastamonu'da iş yerini kurşunlayarak bir kişinin ölümüne sebebiyet veren 3 şüpheli, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.  
Karısını, evde bıçaklanmış halde buldu...
Kelimelerin kıyafetsiz kaldığı olay...
Cinayet kurbanı kadın, polis korumasındayken de katil eşiyle görüşmüş
Karabük’te boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından öldürülen Özlem Küçükyılmaz’ın, polise sığınma talebinde bulunduktan sonra tedbir kararı süresince, kocasıyla iletişim içerisinde oldukları ve görüştükleri belirlendi.
Sabah şikayet etti, öğlen cinayet işledi
Erzurum'da Ümit D., kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle sabah polise şikayetçi olduğu husumetlisi Bünyamin Karatay'ı, öğleden sonra evine gelmesi sonucu uzun namlulu silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Ümit D., suç aleti silahla yakalanarak gözaltına alındı. Erzurum Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da, olay yerine gelerek kan donduran cinayet hakkında bilgi aldı.
‘Kastamonulular onları dürüst siyasetinden bilir’
CHP İl Yönetimi, MHP’li Aydın’ın Baltacı ve Erbilgin’e yönelik sözlerine tepki gösterdi
Tosya’daki katliamın ayrıntıları ortaya çıktı!
Cinayet kurbanı kadın, ilk eşinden de şiddet görmüş
Şampiyonlar Ligi maçı öncesi savaş! 1 ölü
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynanacak AEK - Dinamo Zagreb maçı öncesinde taraftarlar arasında yaşanan kavga sonucu bir AEK taraftarı hayatını kaybetti.
Kastamonu'da 1 ayda 4 işçi öldü
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi (İSİG Meclisi) iş cinayetlerine ilişkin temmuz ayı raporunu açıkladı. Temmuz ayında en az 182 işçi hayatını kaybetti. 2023 yılının ilk yedi ayında ise 1051 işçi hayatını kaybetti.
Kadın cinayetleriyle ilgili ürkütücü rapor
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’nun Raporu'na göre; temmuz ayında 25 kadın erkekler tarafından katledildi, 9 kadın şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Nisan ayında 6 kadın hayatı hakkında karar almak istediği için öldürülürken, 18 kadının ölüm sebebi ise belirlenemedi. Kadınların yüzde 32’si evli olduğu erkek tarafından öldürüldü, yüzde 48’i de evlerinde katledildi.
"Türkiye’yi şiddet sarmalından çıkartmak için mücadelemiz sürecek"
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Merkez İlçe Başkanı İlke Karabacak ile birlikte geçtiğimiz günlerde görevini yaparken, 2 genç tarafından bıçaklanarak öldürülen taksici esnafı Nurettin Tığlıgil'in çalıştığı duraktaki şoför arkadaşlarını ziyaret etti.
Cinayet kurbanı taksici toprağa verildi
Kastamonu’da aracına binen 2 genç tarafından defalarca bıçaklanarak öldürülen taksi sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı. Şahısların taksi sürücüsünü ücreti ödememeleri üzerine çıkan tartışmada öldürdükleri öğrenildi.
Taksiciyi öldüren iki genç tutuklandı
Kastamonu'da aracına bindikleri taksiyi bıçaklayarak öldüren iki genç tutuklandı.