Arama
Arama Sonuçları
Dikkat! Kastamonu'ya 'kar' ve 'don' alarmı!
Kastamonu Valiliği, Kastamonu'ya uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada bugün ve yarın akşam saatlerinden sonra havanın kar yağışlı olacağı belirtilerek, kar yağışının yaşanacağı ve don olayının beklendiği belirtildi.
Kastamonu’ya “ŞOK” günler
Kastamonu’da son günlerdeki kar yağışının ardından, merkezde hava normal seyrine döndü. Kastamonu’da yaşayan vatandaşlar, önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu’ya fırtına uyarısında bulunmuştu.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu'ya uyarı!
Kastamonu'da Perşembe gününden itibaren devam eden yoğun kar yağışı, bugün de etkisini sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı ve turuncu kodla uyardığı iller arasında bulunan Kastamonu’da kar yağışı etkisini sürerken yağışların yarın da devam edeceği bildirildi. Yoğun kar yağışı nedeniyle 177 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını açmak için İl Özel İdaresi’nin çalışmaları devam ediyor.
Kastamonu'da yine buzla gelen kaza!
Kastamonu'nun Tosya ilçesi D100 karayolu buzlanma sebebiyle kaza meydana geldi. Kazada vatandaşlar yara almadan kurtuldu.  
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kastamonu-Sinop karayolunda yaşanan otobüs kazasında 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 3’ü ağır 33 yaralının olduğunu açıkladı.
Facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı
Kastamonu'da 6 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 33 kişinin yaralandığı otobüs kazası dron ile görüntülendi.  
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
Meteorolojiden Kastamonu'ya buzlanma uyarısı
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda; bu hafta sonuna dikkat çekildi. 25 Ocak Perşembe günü itibariyle Kastamonu'nun bazı kesimlerinde kar yağışı etkili olacağı belirtilirken; ertesi günlerde de buzlanmaya karşı vatandaşlar uyarıldı
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak dikkat!
Kastamonu, Bolu, Sinop, Zonguldak! Mecbur kalmadıkça bugün evden çıkmayın. Dondurucu soğuklarla birlikte sis ve pus etkili olacak.
Kastamonu’ya bu gece sürpriz var
Kastamonu’da bu hafta etkisini sürdüren soğuk ve puslu hava, bu gece saatlerinde kar yağışıyla buluşacak. MGM’nin tahminlerine göre bu gece Kastamonu’ya sürpriz var.
Kastamonu'dan 'DON' manzaraları
Kastamonu, ilginç bir sabaha uyandı. Gece saatlerindeki hafif sağanak yağış, sabah saatlerinde yerini buza bırakırken; Kastamonuluları ise büyük bir sürpriz karşıladı. Onlarca araç kaza yaptı, yüzlerce vatandaş yere düştü ve Kastamonu; son yılların en zorlu sabahlarından birine uyandı.
Kastamonulunun buzla imtihanı!.. Düşen düşene
Kastamonu'da buz pistine dönen yollarda vatandaşların buzla imtihanı cep telefonu görüntülerine yansıdı.  
Kastamonu'da kazalar peş peşe geldi
Kastamonu'da buz tutan yollar, kazalara neden oldu
Vidinlioğlu'ndan tepkiler sonrası açıklama
Kastamonu'da dün gece saatlerinde etkili olan yağışın ardından yaşanan buzlanma sebebiyle; vatandaşlar, Kastamonu Belediyesine tepki göstermişti. Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
Kastamonu’da durum vahim!
Kastamonu’da gece saatlerinde kaldırımların donmasıyla birlikte, yollar resmen buz patenine döndü. Şehirdeki kaldırımlar yürünmez haldeyken, dereler ve sular da dondu. Vatandaşlar yolda yürürken zor anlar yaşadı.
Kastamonu da var! Batı Karadeniz'e "SARI" uyarı
Türkiye genelinde kış şartları etkisini göstermeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kastamonu'da dahil 21 kent için fırtına ve kar yağışı uyarısı yaptı.
Kastamonu soğuğu kamerada! Anında dondu!
Kastamonu'da faaliyet gösteren bir oto yıkamacıda çekilen çarpıcı görüntüler, şehrin soğuk kış günlerinin donduran etkisini ortaya koydu. İşte o anlar...
Cuma’ya kadar sürecek
Karadeniz’de gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerde kuvvetli yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise yoğun kar yağışı bekleniyor. Soğuk havanın cuma gününe kadar etkili olması tahmin ediliyor.
Meteorolojiden fırtına uyarısı
Meteoroloji, Orta Karadeniz için fırtına ile buzlanma uyarısında bulundu.
15 ilçede kuvvetli kar yağışı olacak
Meteorolojiden kuvvetli kar yağışı uyarısı geldi. Kastamonu'da 15 ilçede kuvvetli kar yağışı bekleniyor.
Haftaya karla başlayacağız
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre, hafta başında Batı ve Orta Karadeniz’in kıyı kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı, denizde ise fırtına bekleniyor.
Beklenen kar kapıda!
Beklenen kar yağışı haberleri Ocak sonuna doğru ancak geldi. Şubat ayına ise soğuk hava dalgası ile gireceğiz. Meteoroloji'nin yayımladığı son haritalı raporda neredeyse kar yağışı gözükmeyen il yok.
Ağrı'da askeri araç devrildi, iki asker şehit oldu
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu ağır yaralanan iki asker, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.
Özel İdare'den hafta sonu mesaisi
Özel İdare ekipleri, ilimize bağlı bazı bölgelerde etkisini gösteren kar yağışında buzlanma olmaması ve karın yolları kapatmaması için yoğun bir çalışma yapıyor.
Bugünden itibaren başlıyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7-13 Ocak tarihlerini kapsayan haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Bugünden itibaren Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. Kar kalınlığının bazı bölgelerde 20 santimi aşması beklenirken, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
Yüksek kesimlerde yoğun sis etkili oldu
Kastamonu’nun yüksek kesimlerinde gece saatlerinde etkili olan yoğun sis etkili oldu. Öğle saatlerine kadar etkisini sürdüren yoğun sis sebebiyle, Küre Dağları, Ilgaz Dağı geçişinde görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü.
Üreticilere kış uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, kış mevsimi konusunda hayvanların beslenme, barınma ve korunması konusunda üreticilere uyarılarda bulundu.
Gizli buzlanma kazası!
Daday ilçesinde, gizli buzlanma sebebiyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada 5 kişi yaralandı.