Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, Pendik sırasını kaptı!
Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan İstanbul'un Pendik ilçesinde partilerin seçim çalışmaları devam ediyor.
KÜ’ye üst düzey ziyaret
Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Kastamonu Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.
Üst üste depremler! İstanbul'dan da hissedildi
Son dakika haberi... Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 09.21'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Seyit Onbaşı, sırtındaki top mermisi ile metroya bindi
Çanakkale Savaşları'nda en fazla şehit veren illerin başında gelen Bursa’da tiyatro oyuncuları, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni unutturmamak için metro içerisinde gösteri düzenledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev değişimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Dr. Enes Efendioğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ise Doç. Dr. Veli Ozan Çakır atandı.
Kastamonu yaşanılacak şehir değil!
Forbes açıkladı: Türkiye’nin en yaşanabilir illeri belli oldu
En yaşanabilir iller sıralandı... İşte Kastamonu'nun sırası!
Dünyaca ünlü Forbes dergisi ilginç bir araştırmaya imza attı. "Türkiye'nin en yaşanabilir şehirleri" üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. Araştırmaya göre Türkiye’nin en yaşanılabilir illeri arasında Kastamonu 50'nci sırada yer aldı.
Kastamonu’da TOKİ fırsatı: Yüzde 15 peşinat!
TOKİ, Türkiye genelinde 43 ilde konut ve iş yeri satışına başladı. Ev ve iş sahibi olmak için fırsatları kaçırmayın.
Hasan Baltacı, CHP’nin acısını paylaştı
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın babasının cenaze törenine katıldı.
İşte Kastamonu’daki ‘resmi’ Suriyeli sayısı
Göç idaresi, Karadeniz Bölgesi’ndeki yabancı sayılarını açıkladı
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
AK Parti Milletvekili Uluay, yeniden doğdu
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu siyasetine yeni pencereler açmaya devam ediyor. Kamuoyunun pek de alışık olmadığı açıklamalarla 'Milletvekili' kavramını sil baştan yazan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, son olarak da Milletvekili Adayı gösterilmesinin ardından Nisan ayı itibariyle gerçekleştirdiği çalışmaları 120 maddede özetleyerek kamuoyuna açıkladı.
ATAUZDER Kadın Kolları’ndan yürek burkan açıklamalar
Türkiye’nin dört bir yanından Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Kadın Kolları İl Başkanları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde (TSK) görev yapmış ve ailevi sebeplerle istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuşların aileleri, yaşadıkları çaresizliği dile getirdi.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Kastamonu, gücüne güç katıyor! Bu proje ile dünya tanıyacak
Düzenlenen iş birliği sözleşmesi ile Türkiye'den Kastamonu, Bursa ve Eskişehir uluslararası düzeyde tanıtılacak
Kastamonu’da “İTTİFAK” olacak mı?
31 Mart 2024 tarihine gerçekleşecek olan yerel yönetimlerin belirleneceği seçime sayılı günler kaldı. Siyasi arenanın kızıştığı bu günlerde en çok merak edilen konulardan biri, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da ortak aday gösterip göstermeyeceği oldu.
AK Partili Başkan; Safranbolu’yu Kastamonu’ya bağladı!
AK Partili Belediye Başkan aday adayı Ali Şahin, 2024 yerel seçimleri öncesi yaptığı konuşmada dikkat çeken bir gafa imza attı. Karabük’ün Safranbolu ilçesini Kastamonu’ya bağlayan AK Partili aday adayı; ‘fena da olmaz’ dedirtti.
Ve kış başlıyor!.. Meteoroloji’den ‘kar’ duyurusu
Meteoroloji'den alınan son dakika haberine göre yurdun büyük bir kesiminde kar ve yağmurlu hava haftanın ortasından itibaren etkili olacak.
Son konuşmasını Kastamonu Günleri'nde yaptı
Bursa'ya Kastamonu arasında köprü olan, vefatıyla herkesi üzen İsmail Tiftik, vefatından kısa süre önce hedeflerini tamamladı ve son konuşmasında 'Bugün benim en mutlu günüm" dedi.
TOKİ, Kastamonu’da konut ve işyeri satacak
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, aralarında Kastamonu'nun da olduğu 32 ilde 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık'ta açık artırma yöntemiyle satışa sunacak.
Bravo Ömer, Kastamonu'yu gururlandırdın!
İhsan Ozanoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi Ömer Elhıdır,  atletizm dalında Türkiye üçüncüsü oldu.
Meteoroloji'den uyarı!.. Sıcaklıklar birden düşecek
Ülke genelinde sıcak başlayan hava yerini yağışa bırakıyor. Yarından itibaren 6-8 derece arası düşecek sıcaklıkla yurdun birçok kesiminde sağanaklar bekleniyor.
Kastamonu’da görev yapmıştı; Erdoğan ödül verdi
Bir dönem söyledikleriyle Türkiye'de gündem olan ve Kastamonu'da da görev yapan Süleyman Uludağ'a ödül verildi...
"Kastamonu'nun tanıtım temposunu artıracağız"
Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa'da 10. Kastamonu Günleri'nin dün itibariyle açılışı gerçekleştirildi. Programa katılan Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar açıklamasında; "Türkiye Yüzyılı'nda ilimizin tanıtım temposunu daha da artıracağız" dedi.