Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da ayı kabusu tekrar başladı!.. Köylü çaresiz
Son yıllarda sayıları giderek artan ve köylü üreticinin korkulu rüyası haline gelen ayılar bu yıl mesaiye erken başladı.
Katledilen taksiciye son görev!
Kastamonu'nun Araç ilçesinde ormanlık alanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan taksi şoförü defnedildi.
Nereye varacak? Artık her hafta zam!..
Yarışmada dereceye giren öğrencileri makamında ağırlayan İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, başarılı öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Başkan Baltacı'dan önemli vurgu!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye'nin düzenlediği Çocuk Şenliği'nde önemli bir konuya dikkat çekti.
Belediye'den 23 Nisan kutlamaları!
Kastamonu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Kastamonu Belediyesi önünde düzenlenen bayram kutlama etkinliği devam ediyor.
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Pompaya beklenen indirim geliyor!..
Brent petrol fiyatlarında dalgalanmayla, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor.
Kastamonu Gazi'ye koşuyor!
Uzun yılların ardından Kastamonu'da yeniden statta bayram coşkusu yaşanıyor.
‘23 Nisan kaymakamı’ndan düşündüren talimat…
İnebolu ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık koltuğuna oturan öğrenciler, İnebolu Belediyesini telefonla arayarak kanalizasyon ve lağımın denize akıtılmamasını istedi. 
Tosya'da makam değişimi!
Tosya Belediyesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam değişimi yapıldı. Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'in koltuğuna Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden İpek Sağlam oturdu.
Yıllar sonra Kastamonu'da yeniden!
Kastamonu'da yıllardır Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bu yıl farklı bir mekanda gerçekleşecek. Kastamonu halkının uzun zamandır talep ettiği değişiklik nihayet gerçekleşiyor. Yıllar sonra, 23 Nisan coşkusunu Gazi Stadyumu'nda yaşayacaklar.
"23 Nisan'da kalıcı çözümler üretelim"
Eğitim-İş Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Tevfik Bal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla açıklama yayınladı.
Burası Kastamonu!.. Yeni muhtar ‘kağıt bardak’tan çıktı
İnebolu ilçesinde oyların eşit olması sebebiyle muhtar adayı karton bardakta kura çekimi yapılarak belirlendi. Kurada muhtar olamayan aday, YSK'ya itirazda bulunarak kuranın kapalı kutuda yapılmasını talep etti. 
Makam koltuğuna çocuklar geçti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, öğrenciler Vali Meftun Dallı'yı makamında ziyaret etti. Makam koltuğuna Şehit Burak Kapucu İlköğretim Okulu öğrencilerinden 3-C sınıfı öğrencisi Göktürk  Ömer Çoşgun oturdu.
Üniversitede Köfte Ekmek etkinliği!
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü tarafından Turizm Haftası dolayısıyla sokak lezzetleri etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrencilere köfte ekmek ikramı yapıldı.
Kastamonu OBM personel alıyor!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde aralarında Kastamonu'nun da bulunduğu 35 farklı şehirde olmak üzere devlet işçi alımı başvuruları açıklandı. Kastamonu’da 4 personel alınacak.
Tekel bayileri boykotta!.. SATMIYORUZ
Tekel Bayileri Yardımlaşma Platformu Başkanı Erol Dündar, sigara firmalarının esnafın kâr marjını düşürdüğünü belirterek “Biz de bu markaların ürünlerini satmama kararı aldık” dedi.
Kastamonu'nun tehdidine örnek operasyon!
Başta Kastamonu olmak üzere, Batı Karadeniz de tehlike saçan 'kahverengi kokarca' için örnek adım atıldı.
Kastamonu’da kaza: Çok sayıda yaralı var!
Kastamonu kara yolları nizamiye önünde trafik kazası meydana geldi. Kazada 5 kişi yaralandı.
Şehidimiz ile babası aynı tarihte vefat etti
Kastamonu’nun Taşköprü İlçesi’nden şehidimiz Adem Akman'ın babası, Cemil Akman, Taşköprü ilçesinin Tekke mahallesindeki evinde vefat etti. Şehit babası olan Cemil Akman, oğlu Adem Akman'ın şehadetinin yıldönümünde hayatını kaybetti.  Adem Akman, 20 Nisan 1993 tarihinde şehit düşmüştü. Baba Cemil Akman ise 20 Nisan 2024 tarihinde hakkın rahmetine kavuştu.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
Fırtınaya, Gazi Stadı da dayanamadı!
Kastamonu Gazi Stadı'nı çevreleyen kırmızı siyah kaplanan teller şiddetli fırtınaya dayanamayarak yıkıldı.
Ekmekci: 'Fırtına zararları karşılanacak'
AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, Kastamonu'da yaşanan fırtına dolayısıyla meydana gelen hasarların tespit edilmesiyle, ödemelerin yapılacağını açıkladı.
Kastamonu'da felaket sonrası ilk açıklama!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı; “Fırtına nedeniyle ilk belirlemelere göre bazı binaların çatılarında hasar oluştuğu ve bazı cadde ile sokaklarımızda ağaç devrilmeleri olduğu tespit edildi.”
Fırtınadan ağaçlar da nasibini aldı
Kastamonu’da yaşanan şiddetli fırtına geriye bir tahribat bıraktı. Ağaç dalları koptu, çatılar uçtu. Yaşanan fırtına öncesinden sarı kod ile haber verilmişti fakat fırtına tahmin edilenden çok daha şiddetli yaşandı. İşte geriye kalan görüntüler…
Kastamonu'da saatlik değişim!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Kastamonu dahil 43 il için sarı kod uyarısı vermişti. Kastamonu'da şiddetli fırtına etkili oldu. 1 saatlik aralık sonrasında hava, yerini güneşe bıraktı.
Minare böyle yıkıldı!.. Fırtına komşuda yıkıp geçti
Kastamonu’da ciddi hasara neden olan fırtına, komşu il Çankırı’da da hasara yol açtı. Çankırı’da etkili olan fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.  
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Kastamonu Valisi Dallı'dan veda açıklaması!
Belediye temizliğe duraklardan başladı!
Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Belediye temizlik timinin Kastamonu'da çalışmalarına başladığını duyurdu. Ekipler ilk olarak otobüs duraklarının temizliğini gerçekleştirdi.
Kastamonu ve Sinop tehlikeyi paslaşacak!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kastamonu ve Sinop'un denizlerinde fırtına beklenmesi nedeniyle uyarıda bulundu.