Arama
Arama Sonuçları
Belediyeden ilk açıklama!
Taşköprü Belediyesi gece saatlerinde hayatı olumsuz etkileyen fırtına sonrası açıklamada bulundu.
Kastamonu'da şiddetli fırtına çatıları uçurdu!
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde şiddetli fırtına hayatı olumsuz etkiledi.
Kastamonu, Bolu, Amasya dikkat! Tamamen aktif
Bolu, Kastamonu, Samsun, Trabzon, Artvin, Çorum, Ordu, Giresun, Rize, Amasya, Kocaeli ve Çankırı'da Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) devreye girdi. Bu sistemler, trafik akışını düzenleyerek sürücülerin hız yapmadan, kurallara uymasını teşvik ediyor.
Kastamonu VHO’dan ‘kurban’ uyarıları
Kastamonu Veteriner Hekimler Odası (VHO) Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşlara kurbanlık konusunda dikkat edilecek konular hakkında uyarılarda bulundu.
Bu ne cesaret!
Kastamonu’da sahte plaka kullandığı tespit edilen motosiklet trafikten men edildi.
TİMBİR'den Kastamonu ziyareti: Dijital medya ve dezenformasyon ele alındı
Türkiye İnternet Birliği Medya Birliği yetkilileri, TİMBİR'in Kastamonu temsilciliğini açmaya hazırlanan Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Saba ile birlikte Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret eden Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi (Sivil Toplum Kuruluşları Basın, Medya İletişimi), TİMBİR Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Selman Tunay Kamer, geleneksel medya internet haberciliği ve dezenformasyon konularında değerlendirmelerde bulundu.
TİMBİR'den Kastamonu'ya üst düzey ziyaret!
81 ilde güçlü bir birliktelikle yapılanan ve hızla büyümeye devam eden devam eden Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), Kastamonu'da da temsilciliğini açmaya hazırlanıyor. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet Kastamonu Açıksöz Gazetesi'ni ziyaret etti.
Deniz yoksa, Karaçomak var!
Kastamonu’da artan hava sıcaklıklarının ardından, vatandaşlar serinlemenin yollarını arıyor. Sıcaktan bunalan çocuklar ise, çareyi Karaçomak dersinde buldu.
1 haftada 415 bin sürücüye ceza!..
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23-30 Mayıs tarihleri arasında 2 milyon 464 bin 169 aracın denetlendiğini açıkladı. Denetlemeler sonucu toplam 415 bin 795 araca veya sürücüye işlem yapıldı.  
Kastamonulu sürücü, feci kazada hayatını kaybetti!
Acı olay Çaycuma ilçesinde yaşandı. İki aracın çarpıştığı kazada Kastamonulu sürücü hayatını kaybetti.
Kastamonu'da durak alanlarına yeni düzenleme!
Kastamonu'da araçların otobüs durak alanlarına park etmelerinin önüne geçmek amacıyla yeni bir uygulama hayata geçirildi. Kastamonu Belediyesi ekipleri, durak önlerine sarı çizgiler çekerek bu alanları belirgin hale getirdi.
Araç muayenesinde ürküten karar!
Araç muayeneleri, trafikteki motorlu araçların teknik şartlara uyup uymadığının tespit edilebilmesi için TÜVTÜRK eliyle belli zaman aralıklarında yapılıyordu.
Kastamonu’da yer yerinden oynadı
Kastamonu Cumhuriyet Meydanında yer yerinden oynadı…
DİKKAT!.. 1 haftada yüzbinlerce araç...
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde 16-23 Mayıs tarihleri arasında icra edilen trafik uygulamalarında denetlenen 2 milyon 697 bin 728 araçtan 424 bin 432'sine adli işlem yapıldığını bildirdi.
Kastamonu’daki kuruma personel alımı başladı!
Kastamonu’da yer alan kuruma devlet işçisi alımı başladı.
İkinci el yıkıldı; ilan çok, alan yok!
Geçtiğimiz yıl bu dönemlerde hem sayı hemde fiyat olarak sınırları zorlayan 2. el otomobil piyasasında bugün adeta yaprak oynamıyor.
Kastamonu'da zor anlar!
Kastamonu'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle birlikte, ilçelerde kar yağışı başladı. Mayıs ayında yağan kar, sürücülere zor anlar yaşattı.
Erdoğan istedi; Togg zırhla kaplandı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Togg için “Zırhlısını da yapabilir misiniz” sorusu üzerinden yola çıkan işletmeci İsmail Eşsiz, “İlk Togg’u BR4 seviyesinde zırhladık. Şimdiki aracımızı da BR6 seviyesinde uzun namlu silahlara karşı zırhlamayı planlıyoruz” dedi.
KÜ ekibi hortumu kaptı, yangına koştu!
Kastamonu Üniversitesi Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü öğrencileri, Taşköprü itfaiyesini ziyaret ederek uygulamalı eğitim aldı.
TOKİ’den Kastamonu'ya Ev Müjdesi! Aylık ”5.961 TL”
TOKİ tarafından yapılan ev alma kampanyası ile birlikte daha önce hiç ev almamış evi olmayanlara büyük bir kampanya geliyor. Kastamonu dahil 36 ilde hiç evi olmayanlara yeni TOKİ müjdesi açıklandı. Aylık 5.961 TL taksitle 2+1 alt gelir grubu ucuz konut projesi için adım atıldı...
Kastamonu’da hangi muhtar adayı kaç oy aldı? 1 aydır merak ediliyordu
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından hangi parti ve hangi belediye başkan adayının kazandığına yoğunlaşan Kastamonu kamuoyunda kıran kırana geçen mahalle muhtarlığı yarışı kısmen de olsa geri planda kaldı. 
3, 2, 1 kaza!
Sık sık kazaların yaşanmasından ve otomobilleri yönlendirecek sinyalizasyon olmamasından kaynaklı 'Zulüm Kavşağı' olarak adlandırdığımız Olukbaşı Mevkii'nde yer alan bölge, yetkililerden hamle bekliyor.
Trafik sigortası zamları otomatiğe bağlanıyor
Trafik sigortasında zam tarifesi değişiyor. Toptan Eşya Fiyat Endeksi (TEFE), Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve asgari ücret artışlarının da içinde bulunduğu bir maliyet hesaplaması uygulamaya girecek.
Fırtına Kastamonu'yu yıkıp geçti
Kastamonu'da kuvvetli rüzgar nedeniyle binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle 6 kişi yaralandı
İlçeye yeni araç!
Hanönü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylere yapılan hizmetlerin artırılması amacıyla kanal kazıcı ve yükleyici alındı.
Kastamonu Kent Müzesi Bilim Günü etkinlikleri bilim şölenine dönüştü
Kastamonu kimliği her yönüyle korunmak zorunda…
‘Amaç, asılsız iddialarla belediyemizi yıpratmak’
Kastamonu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Metin Ekici, belediye depolarındaki erzak kolilerini ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Obilet’te Kastamonu başı çekiyor!
Otobüs bileti satışlarında en çok artış yaşanan yurt içi destinasyonlar Kastamonu, Zonguldak, Amasya, Konya, Çorum, Tokat ve Erzincan, yurt dışı destinasyonlarda ise Selanik, Sofya, Batum ve Üsküp oldu.
İşte, Kastamonu'da yeni dönem Mahalle Muhtarları!
Kastamonu'da yerel seçim sonuçları açıklandı. Mahalle Muhtarları merak konusu oldu. Peki Kastamonu'nun 20 mahallesinde hangi adaylar muhtar oldu? İşte detaylar...