Arama
Arama Sonuçları
Tiryakilere kötü haber!..
Seçimlerin ardından piyasalarda zamlar konuşulmaya başladı.
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
İşte, Kastamonu'nun kadın vergi rekortmenleri
Kastamonu Defterdarlığı tarafından vergi rekortmenleri açıklandı. Kastamonu'da açıklanan 100 vergi rekortmeninden 54'ü isminin açıklanmasını istemezken, 46'sı listedeki yerlerini aldı. Kastamonu'da vergi rekortmenleri arasında kadın mükellefler de bulunuyor. Peki Kastamonu'da kaç kadın vergi rekortmeni var?
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
37 plaka terör estirdi: Önce adam vurdu sonra şehri birbirine kattı
37 ACD 112 Kastamonu plakalı araç, Kocaeli’de terör estirdi. Adam vurdu, ehliyetsiz ve alkollü çıktı.
Pazar, eli boş döndürüyor
Ülkemizde yeni yılın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 2024 yılının ilk zamlarıyla karşı karşıya kaldı. Zamların habercisi ise tütün ve alkol fiyatları oldu. Vatandaşlar, artan maliyetlerin pazara yansıyıp yansımayacağı konusunda endişeli bir bekleyiş içerisine girdi
2024, zam yağmuruyla başlıyor
Araç sahipleri yeni yıla zamlı benzin ve motorin fiyatlarıyla girecek. Öte yandan yeni asgari ücretin belirlenmesinin ardından 2024'te sigara ve alkole de zam geleceği belirtilmişti. İşte ayrıntılar...
Define için deprem mezarlığını talan ettiler
Tosya ilçesinde 1943 yılında meydana gelen depremde vefat eden yaklaşık 800 kişinin defnedildiği mezarlık, defineciler tarafından tahrip edildi. 
Define için deprem mezarlığını talan ettiler
Tosya ilçesinde 1943 yılında meydana gelen depremde vefat eden yaklaşık 800 kişinin defnedildiği mezarlık, defineciler tarafından tahrip edildi. 
"Pancar teslimatında hiç bir sorun yok..."
Şeker Fabrikası önünde dün yaşanan olaylar sonrası,Sendika Başkanı Çuhadaroğlu'ndan cevap geldi. Kastamonu Şeker Fabrikası'nda pancar teslimatında bazı sorunlar yaşandığı şeklindeki sosyal medya haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.
Gelecek Partisi’nden ‘pancar’ önergesi
Gelecek Partisi Taşköprü İlçe Teşkilatının konuyu ilettiği İstanbul Milletvekili Şahin, sorunu Meclis’e taşıyor
Yeşilay teknoloji bağımlılığı için harekete geçti
Okul döneminin başlamasıyla birlikte, teknoloji bağımlılığı konusunda bilinçlenmek ve önlem almak gerekiyor. Yeşilay, bu konuda hem gençlere hem de ailelere yönelik bilinçlendirme, eğitim ve destek hizmetleri sunuyor.
Polis akademisi açıkladı:26 ilde bekçi alımı yapılacak...
Polis Akademisi tarafından 26 ilde bekçi alımı yapılacağı açıklandı.
İl Sağlık Müdürü Kutlu'dan 'Alzheimer' uyarısı
Kastamonu İl Sağlık Müdürü Yüksel Kutlu 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü dolayısıyla yayımladığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. İl Müdürü Kutlu açıklamasında; "Sağlanan imkanlardan faydalanmak, risk faktörleri ile zamanında ve etkili mücadele ederek Alzheimer hastalığından korunmak ellerimizde" dedi.
“Alzheimer her beş yılda iki kat artıyor”
Alzheimer hastalığının unutkanlığın yanı sıra pek çok zihinsel fonksiyonu da etkilendiğini belirten Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Özgür Bilgin Topçuoğlu, hastalığın her beş yılda iki kat arttığına dikkat çekti.
Sigara ve alkolde yasak kapsamı genişledi! Açık alanlarda…
Alkollü içki sunumu ve satışı ile tütün mamulleri satış yasağı genişletildi.
Emniyetten gece denetimi; "Kastamonu'nun huzuru için..."
Kastamonu il Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kastamonu'da saat 21.00-23.00 saatleri arasında denetim yapıldı. Yapılan denetimlerde 47 şahıs 13 araç sorgulandı. Sorgu neticesinde, 2 şahıs üzerinde uyuşturucu madde ele geçirilirken, alkollu araç kullanımı ve sürücü belgesiz araç kullanmaktan 2 şahsa işlem uygulandı.
Alkol şişelerinin atıldığı arazide korkutan yangın
Kastamonu’da alkol şişelerinin atıldığı arazide çıkan yangın, itfaiye ve orman ekipleri tarafından söndürüldü.
Jandarma 6 bin 940 personel alıyor!
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine a 6.612 jandarma, 2 at bakıcısı, 16 bot serdümeni, 200 sıhhiyeci, 100 muhabere ve 10 havacılık alt branşlarında olmak üzere toplam 6.940 sözleşmeli uzman erbaş (erkek) alımı yapılacak.
Kastamonu'nun yaşam süresi belli oldu!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılı şehirlerin ortalama yaşam süresi verilerini açıkladı.