Arama
Arama Sonuçları
Bu ilçe 82. il olmaya çok yakın!
İl olmaya en yakın ilçelerin listesi belli oldu! İl olmaya en yakın o ilçenin ismi öne çıkıyor. İşte detaylar...
Evlat nöbetiyle teslim olan terörist sayısı 45’e ulaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Diyarbakır annelerinin 3 Eylül 2019’da başlattığı evlat nöbetleriyle bugüne kadar 45 terör örgütü mensubu ikna edilerek teslim oldu” dedi.
Temmuz ayının ‘en’leri: Kastamonu ekstrem sıcaklıklar arasında
Türkiye'de temmuz ayında en sıcak ve en soğuk bölgeler belli oldu. Geçen ay Şırnak'ın Cizre ilçesi 47,5'i görürken; Sivas'ın Kangal ilçesinde sıcaklık 1,1 dereceye kadar geriledi. Temmuzda normalinin çok üstünde seyreden 'ekstrem' 12 yeni sıcaklık tespit edildi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kimdir? kaç yaşında? nerede okudu?
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kimdir? kaç yaşında? nerede okudu? soruların cevapları haberimizde
554 bin Suriyeli ülkesine geri döndü
Türkiye’de geçici koruma statüsünde bulunan Suriyelilerin gönüllü geri dönüşleri sürüyor.
Çocuk görüşme merkezi sayısı 697'ye yükseliyor
Adalet Bakanlığınca, yarın 4 il ve 15 ilçede de çocuk görüşme merkezleri hizmete alınacak.
''Göreve gelirlerse her şeyi bedava vereceklermiş''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye veya Irak'ın kuzeyinde silahlarla donatılmış bir terör oluşumu varken asla güvende olamayacağımızı belirterek, "Silahının namlusu Türkiye'ye dönük teröristlerin olduğu her yer bekamıza yönelik bir tehdit kaynağıdır. Ayn El Arap’ta terörist varsa Suruç nasıl emniyet içinde olabilir? Telabyad’ta istikrarsızlık varsa Akçakale nasıl huzura erebilir? Bu durum bilhassa sınır hattındaki il ve ilçelerimizin tamamı için geçerlidir." dedi.
'Erken seçim olabilir ama...'
MHP İl Başkanı Emin Çınar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nda CHP Milletvekili Hasan Baltacı'nın 'erken seçim çağrısı' üzerine söz aldı. Ekonomik sıkıntılardan dolayı herkes gibi kendilerinin de rahatsız olduğunu söyleyen Başkan Çınar, '' Onun için tabiki erken seçim kararı alınabilir, Sayın Cumhurbaşkanı ifade eder, erken seçim kararı alınır. Şuanda ekonomik olarak ciddi manada bir rahatsızlık söz konusu'' dedi.
Şanlıurfa sınırında patlama! Şehit ve yaralı askerler var...
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Barış Pınarı Bölgesi Gültepe Hudut Karakolu’nda askeri araç geçerken patlama yaşandı. Şehit ve yaralılar olduğu belirtiliyor.