Arama
Arama Sonuçları
Valilik ‘seçim yasakları’nı duyurdu
31 Mart yerel seçimlerine geri sayım hızla devam ediyor. Aylardır devam eden seçim çalışmaları ve propaganda süreci, önümüzdeki Cumartesi günü akşam saatlerinde nihayet sona erecek.
Kara Elmas Ekspresi komşuda!
Turistik Kara Elmas Ekspresi, tanıtım seferinin ikinci durağı olan Çankırı’ya ulaştı. Tren yolculuğu yapan vatandaşlar, yer altı tuz şehrini gezdi.
İşte geldi! Bardaktan boşanırcasına!
Kastamonu için yağış uyarıları ardı ardına gelmişti. Uyarılar sonrasında Kastamonu'da sağanak yağış etkili oluyor.
Hatay'ı araştırdı, Kastamonu'ya uyarı yaptı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın görevlendirmesi ile 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen Hatay’da araştırmalarda bulunan Prof. Dr. Mahmut Bilgehan, "Tarihe baktığımızda Kastamonu’da da ciddi depremler oluşmuştur, can ve mal kayıpları yaşanmış. Bu yüzden Kastamonu’nun yapı stokunun araştırılması gerekiyor" dedi.
Valilik uyardı; Kastamonu'da bu sabah 'zor geçecek'
Kastamonu Valiliği tarafından önemli bir uyarıda bulunuldu. İki hafta önce yaşanan ve yüzlerce aracın kazaya karıştığı don olayı sonrasında vatandaşlar büyük bir mağduriyet yaşamıştı. Kastamonu Valiliği de; olası bir dona karşı vatandaşları uyardı.
Kastamonu Valiliğinden son dakika uyarısı!
Kastamonu Valiliği tarafından Kastamonu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı.
Zehirlenmenin ardından Kastamonu Valiliği'nden açıklama
Kastamonu’da kaldıkları yurttaki akşam yemeğinden zehirlenen çok sayıda öğrenci hastaneye kaldırıldı.  Olayla ilgili Kastamonu Valiliğinden açıklama yapıldı.
Kastamonu Valiliği’nden önemli seçim duyurusu
Kastamonu Valiliği, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için önemli bir duyuru yaptı.
Kastamonulu bürokrata yeni görev
Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Cesur’in yeni görev yeri; Ordu’ya bağlı Ünye ilçesi oldu…
Memleket Partisi İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama!
Memleket Partisi Kastamonu İl Başkanı'ndan dikkat çeken açıklama geldi!
Valilik personeli hayatını kaybetti
Kastamonu Valiliği’nden emekli Satı Kömür, hayatını kaybetti
Kastamonu’yu Türkiye’ye örnek yaptı ve hala unutmadı!
1997-2003 yıllarında Kastamonu Valiliği yapan Enis Yeter; Dünya Gazetesi’ne röportaj verdi. Aradan geçen 20 yılı aşkın bir süreye rağmen; valiliği döneminde ilimizde gerçekleştirdiği projelilerle hala adından söz ettiren Vali Enis Yeter’in Kastamonu’da gerçekleştirdiği projeler ve vizyon; ilimizden örnek alınarak bir çok ilde de uygulanmaya başlamıştı.
Kastamonu İl Sağlık Müdürü belli oldu!
Kastamonu'da uzun bir süredir beklenen İl Sağlık Müdürü ataması nihayet gerçekleşti.
Fırtınayla ilgili Valilikten 'son durum raporu'
Kastamonu Valiliği, 25-26 Kasım'da yaşanan fırtına nedeniyle olumsuz etkilenen bölgelerdeki çalışmaları açıkladı. Yapılan açıklamada zararların tespit edildiği ve devletin tüm vatandaşların yanında olduğu vurgulandı.
Bu özlem hiç bitmeyecek!
Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım 1938 yılında saat 09.05'te Dolmabahçe Sarayı'nda hayata gözlerini yumdu. 10 Kasım'da Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anılacak. Kastamonu'da da tüm Türkiye'de olduğu gibi saat 9'u 5 geçe anma programı gerçekleştirilecek. Sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de hayat bir dakikalığına saygı için duracak...
Hasar tespiti yapıldı; 'Kayıp çok büyük!'
Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Özcan Gazioğlu ve beraberindeki ekip, Kastamonu merkeze bağlı Alpı köyünde meydana gelen ve büyük hasara neden olan yangında kayıp tespit çalışmaları gerçekleştirdi.
Suriye'den Türkiye'ye şehit ateşi düştü: "Görevini çok seviyordu"
İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici olarak Suriye Görev Gücünde görevlendirilen polis memuru Hüseyin Şimşek, teröristler tarafından açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin İzmir'deki evine bayrak asılırken, evin önünde taziye çadırı kuruldu.
Valilikten uyarı: Çok şiddetli yağacak!
Kastamonu Valiliği yarın için Kastamonu'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış için uyarıda bulundu. Yapılan uyarıda Kastamonu'ya düşecek yağış miktarının 20 ila 75 kg aralığında olacağı öngörülüyor. Çok kuvvetli olacak yağış için tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.
Türkiye haritası değişiyor!
Türkiye haritası sil baştan değişiyor! O illerin sınırları yeniden çiziliyor! Fark etmeden şehir değiştirmiş olabilirsiniz...
Kastamonu Ahileri ile coşkulu kutlama
Kastamonu'da 15. Ahilik Haftası yoğun bir katılım ile coşkuyla kutlandı
Gaziler gününde, çelenkler sunuldu...
19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kastamonu'da Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Kastamonu Kentsel Dönüşüme gidiyor
Kastamonu Belediyesi ve Kentsev işbirliğinde "Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm, Akıllı Şehir ve İklim Değişikliği Zirvesi" toplantısı düzenlendi.
Mardin’den Kastamonu’ya geldi, bir neslin umudu oldu!
Kastamonu Merkez ilçesinde özel öğretmenlik yapan Nurullah Filiz (30) üniversite öğrenimi için geldiği Kastamonu’da kalarak öğrencilere umut olmaya devam ediyor.